שלום

ויימס

New member
ספויילר לפירמידות

הם עוברים לעולם קטן יותר ורק הם שם, בגלל זה לאמונה שלהם יש יותר כוח. כשהפירמידה הבעירה זמן, דיוס היה קרוב מדי, ונזרק ל-7000 שנה אחורה. למה לא קרה כלום לטפיק, אתה שואל? "כי הוא היה בעין הסערה" (כן, גם לי זה נשמע מופרך), או כי האנשים שלו האמינו שלא יקרה לו כלום. אלה האפשרויות שפראצ'ט מעלה, והוא לא החליט על אחת מהן. האמת שגם לי לא אכפת כל כך אם ספר מובן. מבחינתי או שהוא מעניין, או שלא. אבל שאלת אז ניסיתי להסביר מה שנראה לי שאני יודעת.

keynant

New member
אז ככה...קודם כל: ברוך הבא!

ולגבי המשחקים: הראשון, אכן מבוסס על שומרים! שומרים!, וכאמור עדיף לקרוא קודם.. השני, Mortality Bites או Missing Persumed...שזה שני שמות לאותו משחק, מבוסס על אחד מספרי מוות, שכיאה למוות הוא יוצא לחופשה. כמובן, עדיף לקרוא קודם. זה לא יהרוס, אבל אם תכיר את העלילה זה רק יהיה יותר מצחיק. השלישי, Discworld Noir הוא משחק שמעבר לזה שאומרים עליו שהוא הכי פחות טוב, ושהוא כמעט תלת מימדי, גם לא מבוסס על שום ספר, וכמעט ואין בו דמויות מהספרים... לגבי "פירמידות", לא. אותי הוא לא אכזב. מעבר לזה, קראתי פה בפורום שהיו כאלה שהתאכזבו, ואני נורא צחקתי...מעבר לזה, אפילו קראתי אותו בסביבה כמעט אותנטית, באמצע המדבר...

תודה

אני חושב שהשני מבוסס גם על ראי נוע, אבל אני לא בטוח בזה... לא שיחקתי בשלישי. זה שפרמידות היה מאכזב לא עשה אותו לא מצחיק. גם אני נורא צחקתי, במיוחד כשהוא דיבר עם הספינקס.

keynant

New member
אז זהו, שאותי הוא לא אכזב...

ולגבי ראי-נוע, אני חושב שפשוט הכניסו כל מיני דברים מסדרות אחרות...אני לצערי לא מצליח להעלות אותו כי יש לי חלונות XP...

חבל

חשבתי שXP אמור להיות מתאים למשחקים. אפשר להתקין גם את וינדוס 98, אני יודע שבן דוד שלי עשה את זה. אבל אולי חבל להשקיע כל כך...

keynant

New member
XP זאת מערכת נהדרת למשחקים...

הבעיה היחידה היא, שביל גייטס והצוות שלו הם אמריקאים פוצים, והמערכת שלהם מצ'וקמקת... מעבר לזה, הבעיה טמונה בעובדה שאין ל-XP דוס(MSDos) אמיתי...

Nico Tine

New member
ברוך הבא ../images/Emo11.gif

אני חייב להודות שגם אני לא ממש אהבתי את פירמידות אבל אחרי קריאה שניה או שלישית כבר התאהבתי בו לגמרי. תנסה גם לקרוא שוב, אני בטוח שתבין את כולו. ובנוגע למשחקים, שיחקתי בראשון שהוא מאוד מצחיק ובאותה מידה מאוד מאוד מאוד קשה. וזה בגלל שאין שם שום קשר בין המשימות לבין איך שאתה פותר אותם... אני בחטאי הרבים השתמשתי במדריך למשחק

גם אני רימיתי

אבל לא הרבה. שיחקתי אותו במקביל לאחותי ככה שאם נתקעים אפשר לחשוב ביחד ולעזור אחד לשני ולא צריך לקרוא בתשובות. אבל היו הרבה מקומות שהיינו חייבים עזרה. אם מישהו צריך אני זוכר כבר בע"פ את הפתרון לשני המשחקים, שחקתי אותם כל כך הרבה. זה כמו לראות סרט זה לא ממש משחק. אני חושב שבסופו של דבר אני אקרא את כל הספרים שוב. אני לא מצליח לזכור אותם כל כך טוב וזה כמו לקרוא מחדש.

פנחסון

New member
יש סה"כ 3 משחקים

לגבי השני - זה שרינצווינד צריך לאתר מצרכים עבור הזימון של מוות - הוא מבוסס על די הרבה קטעים מתוך הרבה ספרים. זה לא יהרוס לך את הקריאה בשום אופן אבל יהיה לך יותר קל במשחק אחרי קריאת הספרים...

שיחקתי בראשון

והוא ממש בסדר. הוא לא הורס כלום, בעיקר כי הוא לא מושתת על העלילה, אלא יותר על קטעים נבחרים מהספר (דרקונים, סתמרוחים, תיבות ואוניברסיטות נעלמות). וחוצמזה, יש בו עוד מלא בדיחות פנימיות מספרים אחרים. מה שכן, אם התאכזבת מהסוף של פירמידות, אולי לא תאהב כל כך את הסוף של שומרים שומרים. למרות שהוא ספר ממש טוב, לא הייתי מוותרת עליו.

למעלה