שלום...

שלום...

זמן מסויים זה מכבר, עוקב אני אחר הדברים כאן. בד"כ, קשה למצוא אותי ללא מילים. בד"כ, אני הנפש החיה בכל מסיבה, בכל פורום, האיש החריף והמצחיק, האיש שיודע הכל... אם היו לי כנפיים, הייתי עף לאחור מהכנות הנשפכת כאן, מאיכות החשיפה האישית, הירידה לפרטי הנפש החבויים. ללא מסכות (חוץ מזו של האינטרנט המגנה כ"כ) הציניות, היא האוייב של כל הדברים האלה. היא באה להסתיר ולא לגלות, מאלצת לקרוא בין השורות, בין המילים ובין המחשבות. משתקת אחרים מפחד חרצובות הלשון המתנפנפות, נוגעת היכן שהכי כואב ברשעות תהומית מן הסתם, היא מכסה על הרבה - הרבה חסכים, כאבים, סודות ובעיקר, חומקת מן האמת שלפעמים היא לא כ"כ רעה, לא כ"כ נוראה או מוזרה. ולפעמים, מסתתרת נשמה טועה, שהייתה על דרך הישר ואיבדה אותה בשלב מסויים. שלכם (ותודה), המלאך "ושוב הלכתי סחור סחור...או אולי התחלתי לראות את האור?"

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך מלאך תלוש

אין זאת אלא אם בורכת באותן תכונות ממש של מלאך. ואם איש מילים אתה - כתוב!

InstantAlbert

New member
אבל ממש סחור סחור...

מה שכתבת זו הייתה הדרך שלך להציג את עצמך...? לא עשית עבודה משהוא...כולנו קצת ציניים, קצת רעים והרבה טובים... מה הסיפור שלך...נמק ופרט...

אלמרה

New member
סלח לי אבל אתה נמצא אצלי בפורום...

והפורום קבל את פניך בסבר פנים יפות. את "דבר המנהל/ת" אם טרם קראת - זה הזמן לעשות כן ומיד. ולהעביר בקורת ולהטיח ולהשפריץ ציניות ורוע - זה לא המקום! אז כדאי מאוד שיהיה לך איזה שהוא סיפור וטוב תעשה אם הוא יהיה "מנומק ומפורט".

InstantAlbert

New member
מנומק ומפורט זה אני...

ייתכן והייתי צריך להרחיב אבל כשאני מציג את עצמי, אני עושה את זה קצת יותר בפרטים. אני שמח שהוא מוכן להתחיל להיפתח (ואפילו מחכה לזה...) וזה מה שהתכוונתי... לדעתי הוא כותב נפלא, מגדיר במדוייק מצבים (להלן, ציניות, אמת, טוב לב וכו') אני אשלח לו את התנצולותי הכנה אם לא הובנתי כהלכה (ואולי הוא התכוון אלי כשדיבר על ציניות...)

מברוק על השם כל הכבוד

בא לי כמובן לשאול אותך מלאך האם איבדת את הכנפיים או נתלשת איתן מגן עדן או מענן רחוק כך או כך שם נפלא אני בטוחה שלא כיוונת אלינו את דבריך בעניין הציניות כי הפורום הזה בהחלט חף ממנה יש פה אולי סוג של הומור של כולם צוחקים על כולם גם אני חדשה וזו התרשמותי מכל מקום דע לך שיש פה מנהל קפדן וכשהוא מגלה את האות צ שבציניות הוא ישר מרים כרטיס צהוב הלכת סחור בחור כי רצית לשאול אותנו משהו אם השאלה היתה האם נקבל אותך ? התשובה הבטוחה היא כן האם תוכל לתרום לאיכות הדיאלוג בפורום ? לי אין בכלל ספק ואני לא משהו תיכף כולם יתנפלו עליך בנשיקות חיבוקים וככה האם אנחנו ציניים ? כבר עניתי קודם האם אנחנו נשמות טועות בטח התכוונת לתועות אין לי תשובה אני כל הזמן גם טועה וגם תועה ולא יודעת אם זה הנשמה שלי אצלי זה גם הגוף וגם הנשמה מאוחדים בתהיה בטעות ובתעיה ואחרי שגמרתי את כל השטויות שהיו לי בקשר אליך חזרתי מארוחת ערב לי חוגגים יום הולדת כמו למוחמד משהו כמו חודש אני נפרדת ממך בברכת לילה טוב עם המון חלומות שווים

הסברים ותודות...

תודה על קבלת הפנים (זה מופנה גם לאלמרה כמובן). ולהסברים... נולדתי ובבעלותי כנפיים, גדלתי, והן עדיין היו עימי אני לא יודע אם זו המציאות או האופי, כך או כך, נתלשו הן ואני לא יכול לעוף. בדברי על הציניות, על עצמי דיברתי. יכולתי לנחש את הבילבול אבל בהקדמה אף פעם לא מופיע פירוט. בהקדמה, כמו בסיום, יש את המסקנה/התוצאה. הנשמות...לטועות ותועות מטבע הדברים אנחנו אנשים, לא? ובהקשר לטעויות, אין לי כל התנגדות לטעות. להפך, תהליך הלמידה אף פעם אינו מסתיים. ואולי גם לא צריך פשוט להסתיים, ואולי צריך פשוט לקבל? לא. יש גם דברים שצריך וכדאי לשנות... לילה טוב, המלאך

מלאך מתוק, אתה צריך לחפש דבק

אני מודה המשפט הראשון הזה שלך נולדתי וגו סגר עלי לגמרי אני יושבת מול המקלדת ולא יודעת את נפשי מה אומרים על משפט ענק כזה ? כמה דברים: הראשון: הזזת לי את הלב מהמקום זכויות היוצרים של המשפט הזה שייכות למטפלת של הבן שלי כשהוא היה קטן וזה היה מזמן אבל גם זה משפט עוקר הרים דומה לזה שלך השני: דבק. אני מאמינה שמי שמחפש מוצא ואם העניין שלך הוא דבק כנפיים הוא קיים כי למי שנברא עם כנפיים מייצרים תיכף ומיד חלקי חילוף השלישי: אני מתנצלת על הטעות לא הייתי צריכה לתקן הבנתי את המשמעות וכל המוסיף רק מבלבל את היוצרות הרביעי: תנסה אולי מעוף בלי כנפיים מאחר שעפת עת ארוכה יש לך זכרון חושים כי מי שעף פעם אחת זוכר לעולם את החוויה לילה טוב

הדבק שאני מחפש הוא

דבק מטאפורי. אפשר לעוף גם ללא כנפיים. אלה שמחפשים דבק יחפשו חומרים שלא ממש צריכים אותם בשביל לעוף. יחפשו קיצורי דרך על מנת להמשיך ולעוף אלא שאלו, יביאו אותם להתרסקות, פעם אחר פעם אני מניח שבנוסף לפילוסופיה, עם הזמן יבואו הסיפורים ויתאחו למקשה אחת, אני

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עם דבק מטפורי אי אפשר לעשות הרבה

עדיף שתחפש כאן. נסה שם בקטגוריה עשה זאת בעצמך >> תת קטגוריה דבקים לכנפים. ב ה צ ל ח ה

objection !!!!!!!!!

הוד רוממותו השיך של האגדות אני נאלצת בראש חפוי אמנם להביע את התנגדותי הזהירה מהקביעה האסונית שהצעת בתור מי שכינוי החיבה שלה הוא דבק אני יודעת שאפשר לעשות המון איתו עם הדבק המטאפורי אני כמובן מצרפת התנצלות עמוקה אם גרעתי ולו כזית מסולמייניותך אבל שייכים לפעמים, הכוונה נדירות יכולים לא לדייק זו זכות שניתנת להם עם התואר בהצבעת פה אחד של כל חברי השבט בהכנעה שחרזדה

אלה שלא עפו מעולם

אלה שלא עפו מעולם, לא יודעים מה זה בדיוק. זה כמו לתאר לילד גלידה בלי לתת לו לטעום ולקוות שיבין, שיזדהה ושיעריך את הטעם... זה כמו לנסות לתאר את אלוהים... כל הגדרה שתעלה תציין מה הוא לא "הוא לא כאן, הוא לא שם, אי אפשר לראות אותו, אי אפשר לשמוע אותו, אבל הוא קיים" הדבק המטאפורי...לך תוכיח שאין לך דודה...

אלמרה

New member
מעולם לא עפתי. אבל כל חיי אני שואף.

ומטיס טיסנים וצופה בערגה במצנחי הרחיפה... וכל שנה לוקח שעת טיסת כיף... כנפיים עושים לי רד בול!

מלאך, הצורך או הרצון לעוף נולד אצל

בני האדם בלידתם כמו אצלך ועל ידי גירוי חיצוני כמו אצל השאר לאונרדו והאחים רייט רצו פשוט להיות צפורים ומן הסתם הם בילו זמן רב בצפיה במעופן גירויים נוספים הם ספורי תעופה כאלה שכבר יש להם כנפיים והם עפים ומספרים חוויות מצמיחים לשומע או לקורא או מנביטים את הכנפיים הפרטיות ולכן לא נותר לך אלא להרחיב את ידיעותנו בנושא צמיחת הכנפים המעוף ואפילו הנחיתות כדי שנדע שוב שמעוף לא מבטיח גן של שושנים אז הבמה לרשותך יקירי אני מכוונת את הפולו ספוט ועוקבת אחריך

מבוא לתעופה - חלק א'

ישנם מספר סוגים של מעופים, אלה, מתאימים את עצמם לאנשים. מעוף בסיסי - מעוף אל המשפחה, הילדים, העבודה. המעוף מתבצע בגובה בינוני ומאפשר להם הנאה צרופה. אין להם שאיפות לעוף גבוה יותר. בהינתן להם הבסיס (משפחה, עבודה) הם ימשיכו לעוף כעם השנים, הכנפיים מוסיפות נפח וחוסן. התרסקות תגיע במקרה של גירושין. החיפוש אחר הדבר הבא מתחיל. לא לצורך פסגה. הם יודעים בדיוק מה הם מחפשים. מעוף מתקדם - מעוף בגובה רב. מעוף זה מתאפיין בפסגות אושר אשר אלה העפים בגובה בינוני לעולם לא יחוו. עקב הגובה הרב והחמצן הדליל, הכנפיים שבירות הן. הפסגות הן קצרות בד"כ (בהגדרה, הרוב זה מישור ולעיתים נדירות יותר מופיעה פסגה - פסגת הר, פסגת חושים). הנחיתות הן קשות, הנפילה המתבצעת מגובה רב, עלולה לגרום נזקים קשים. כשהם למטה, הם נזכרים איך היה למעלה ובכוחות מחוזקים שואפים להגיע לשם שוב...או אז צומחות שוב הכנפיים. מעוף משולב - מתחיל מסלול שלם - עליה לגובה רב, אושר עילאי, נפילה חזקה והבנה. הבנה שדרך האמצע, היא אולי המתאימה. הבנה שקבלה של דברים בתוספת של חוויות חד פעמיות של מעוף בגובה רב, זה המתכון. -סוף-

אלמרה

New member
סוף? של חלק א' או בכלל?

ואני מצפה להמראה.... פניה ימינה תוך איסוף גובה וישור לישרה ואופקית.. ובסוף... לנחיתה רכה למה נפילה חזקה? היכן ההבנה? ג'ונתן ליבינסטון שחף - אייכההההההההה?

למעלה