שלום...

המלאך כותב על תהליכים אוניברסליים

אין לו ספק, שרב המשותף על השונה, ללא הבדל גיל ומין. אצל חלק התהליכים קורים מוקדם ואצל חלק מתאחרים. אלה שכאן, יש להם את האומץ לנסות.

אש אש

New member
ברוך הבא../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gifמלאך.

תהיתי אם המלאכים נולדים מחדש כי הכרטיס שלך נקי,ללא עבר כי נולדת כאן ועכשיו.
אש.

אכן...מנסה אני להיוולד מחדש

כאילו הכל קל יותר ...ללא מטענים מהעבר ועם הפנים לעתיד

אל תוותר על הכנפים

כבר אמרת בלידתך הראשונה הם היו צמודות לנפשך ועברו חווית תלישה ועכשיו הן בסכנת נטישה כשאדם נולד פעם שניה יש לו פור על זה שנולד פעם ראשונה בפעם הראשונה יש לו את כל הידע רק מלאך משמים נוגע בו ומדחיק את הידע אל מקומות עלומים במוחו וכל חייו הוא מנסה לאחזר את הידע בפעם השניה אסור לו לוותר על הידע כי הוא כבר זוכר אותו מקסימום להחליף כנפים שבת שלום

פסק זמן

ניסיון לשחזר, להיזכר למצוא את הנקודה בה הנוצות התחילו להתפזר לחפש בניו-זילנד, אולי שם נפלה פלומה ראשונה לחפש בתוך דפוסי החיים הנלוזים, החוזרים וחוזרים ושוב חוזרים לפרק את הטבעת המקיפה זה שנים, תמיד חוזרים לנקודת האמצע, ממשיכים לחפש את הקוטר שיוביל החוצה, ושוב נזרקים למרכז מסתבר שהמבוך הוא עגול במקרה הזה, דרוש פסק זמן להתבונן על הכל מנקודת ההתחלה נקודה שבו הכל החל להשתבש וזו לא הילדות, לא ההורים אלו הבחירות של החיים ----------- פריבילגיה השמורה לי בימי שישי, שנת צהריים ארוכה ובלי גבולות כאשר היא מתחילה עוד מעט ומסתיימת בקימה אל השקט של השבת. לילה טוב

הנקודה

כמו למצוא מחט בערמה של שחת יש בכלל אחת ? וזה מזכיר לי שהמרוקאים במרוקו מתייחסים לנקודה שהיא עלומה בכלל זו שנמצאת במרכז ההצטלבות של הצומת ולמה אני מתכוונת כשאתה צועד לך ברחובות הערים בארץ הקסומה אתה שואל מישהו איך מגיעים לאן שהו והוא עונה לך בשיא הרצינות אתה מגיע לנקודה עגולה פונה ימינה ובטוח פוגש עוד כמה נקודות עגולות ROND POIN נקודה עגולה בתרגום חופשי כשחקרתי את הבעיה הסמנטית היתכן שנקודה איננה עגולה ? יש נקודות מרובעות, משולשות וככה ? ענו לי בתמימות מרוקאית אופינית יש צומת נכון ? נכון במרכז הצומת נחה לה נקודה עגולה היא בלתי נראית אבל אם מתאמצים רואים ולכן צומת נקראת נקודה עגולה חלומות נעימים

אלמרה

New member
מראקש, טאנג'יר, אגדיר, פס, רבט, קזה

ולנקודה הקולנארית.... הזיתים!!!!

אש אש

New member
ללא מטענים?

אני סוחבת מכל דבר משהו קטן איתי כל רמז,זכרון או תמונה כדי שלא אשכח, וכדי שאמצא את הדרך מהר יותר לעתיד טוב יותר.

ללא מטענים

זוכרים את הטוב ואת הרע בתור עובדות אבל לא נוברים בהם. לוקחים את מה שאפשר מהם ומתרכזים בעתיד

אסקורט

New member
שלום לך מלאך תלוש...

אני יכולה להציע לך דברים שאני ניסיתי (ועדיין מנסה) כדי להיות מסוגלת לעוף: 1. כעצת פיטר פן: חשוב מחשבות שמחות!!! (ואם צריך אפשר להעזר בפרוזאק הוא עושה פלאים מנסיון אישי!!!) 2. תלמד מסופר-מן: סופר מן הכל יכול כשל מלעוף כאשר האיש הרע שם עליו קריפטונים אדומים שמחלישים אותו (נדמה לי שמהקריפטונים הירוקים הוא שואב את כוחו הרב). לכל אחד בחיים יש קירפטונים ירוקים שמחזיקים אותו וקירפטונים אדומים שמחלישים אותו ולפעמים קשה לזהות אותם אבל שווה כל מאמץ. דוגמא לקריפטונים אדומים: בוס שיורד לחייך, בת זוג שבציניות קוטלת אותך כל יום מחדש וכו'. בקיצור מה שאני מנסה כרגע זה להפטר מהקריפטונים האדומים בחיי. עדיין מוקדם מדי לדווח על הישגים אבל אם תשאר בסביבה, אשמח "לדווח מהשטח"... בהצלחה, אסקורט

ואכן, לאחרונה ננקטו צעדים...

(בוקר טוב,אגב...התעוררתי לאחר שנת צהרים של 3 שעות...) תודה על צרור העצות... על הפרוזאק ותחליפיו וויתרתי...אני דוגל בעבודה עצמית, שיפור עצמי בכוחות המחשבה. הדרך היחידה להמשיך קדימה לפעמים היא דווקא להעצר, להתמקד בדברים הרעים ולנסות להבין מה מניע, מה עוצר. כשהתחליפים הולכים (לדוגמא, כדורים, אלכוהול ומשאר מטשטשי הנפש), החדות מגיעה. אשמח לקבל עדכונים ותוצאות מהשטח.

למעלה