שלום

לילב

New member
אחלה...

אני חשבתי שהוא זכה לראות זאת בעצמו... טוב, אז זה קשור...

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

אממ סליחה על הבורות אפשר לשאול שאלה?.. זה סרט או סדרה?... ואפשר תקצירון למה שהולך שם?..

ספוקי,

ברגע שהטבע יצר מנגנון חליפי כמו נוכחות סימביוטית ב"תריסריון" (בהשראת ההודעה המקורית) הרי שתחליטית, זה אותו הדבר. אלמוג לא עושה פוטוסינטזה אבל חי מפוטו סינטזה. ופילים לא צריכים תוספי מזון על מנת להיתגבר על הדיאטה הצימחית שלהם. בני אדם כן.

../images/Emo39.gifשלום לויתן ורוד ../images/Emo9.gif ולכל השאר

שלום
אני אנסה לקצר...
אני צימחונית, הלוואי שהייתי מספיק חזקה ועוברת להיות גם טבעונית אבל אני לא מסוגלת (מפונקת מידי באוכל כנראה). לגבי אנשים שאוכלים בשר - אני בעד להסתפק בבשר פעם בשבוע, ולא כל יום. אולי ככה יגדלו פחות חיות בתנאים פחות קשים. המצב האידאלי מבחינתי זה שכל החיות יגדלו בטבע וכמו פעם - שכל אחד יקח כידון ויצוד לעצמו את החיה... ככה יוכלו בשר מעט ורק כשצריך. כמו שחיות אחרות בטבע הורגות מרעב וכדי לשרוד ולא אוכלות בשר רק כי זה טעים ובא להם...
אוהבת חיות באופן כללי, אבל לא מצליחה לאהוב חרקים מסויימים (פוביה רצינית) - חוץ מהם, אני חושבת שאני יכולה להגיד שיש לי אהבה לכל החיות...
אני מאוהבת בדולפינים מאז שהייתי ממש קטנה ואחי הגדול סיפר לי שהוא קרא על מקרים בהם דולפינים מצילים אנשים מכרישים... כשגדלתי העסיקה אותי השאלה, למה לעזאזל שדולפין יבוא לעזרתו של אדם? לפני כמה שנים קראתי בעיתון שצעירים שכנראה משייכים עצמם ל"כת השטן" התעללו בדולפין שעלה לחוף, כרתו לו את הזנב, והיתה תמונה של הגופה שלו כרותת זנב. חשבתי עליו ימים שלמים דומעת ומדוכאת, ממש לקחתי את זה קשה. פעם ראשונה ראיתי דולפין ואפילו ליטפתי
בריף הדולפינים לפני כחמש שנים, והבנתי שאני מאוהבת בהם קשות. התחלתי לקרוא על דולפינים ולראות תוכניות עליהם, ועל ליוויתנים, ויש לי גם ספרים בבית... לסיכום לדעתי היונקים הימיים האלו הם פאר הבריאה. אני יכולה לבהות בהם ואף פעם לא ימאס לי. ואם דולפין מחליט על דעת עצמו להתקרב לכף היד שלי בריף ולאפשר לי ללטף אותו, הוא ברגע אחד קטן עושה אותי מאושרת...

../images/Emo9.gif רק שהבעיה שסביר להניח שזה לא

עומד לקרות... לא בזמן הקרוב ולא אי פעם...

Fairywitch

New member
אני ירוקה../images/Emo13.gif

אני צמחונית כבר 12 שנה, קונה רק מוצרים שלא נוסו על בע"ח, לא הולכים לקרקסים ודולפינריומים. עד הפורום הזה לא שמעתי על מחמל"י, אבל אני פעילה ב"אנונימוס" וב"גרינפיס" כבר כ-10 שנים.

למעלה