שלום לא הבנתי מה נושא הפורום. :| סתיו
N noname202 New member 21/10/06 #7 למה לא נראה לך? למרות, שלמען האמת, בזמן האחרון הפורום באמת לא נראה ככה
M mantrix New member 21/10/06 #8 כי חנונים זה מי שנמצאים פה ונושא זה מה שמדברים עליו, ואנחנו לא מדברים רק על עצמנו!
R RichardSmith New member 21/10/06 #9 זה שאנחנו לא מדברים -רק- על חנונים לא אומר שזה לא הנושא. אם בפורום ספורט מדברים על יום העצמאות האם זה כבר לא פורום ספורט?
זה שאנחנו לא מדברים -רק- על חנונים לא אומר שזה לא הנושא. אם בפורום ספורט מדברים על יום העצמאות האם זה כבר לא פורום ספורט?
N noname202 New member 21/10/06 #11 שם הפורום הוא גם קהל היעד, וגם אמור להיות נושא השיחה העיקרי. בזמן האחרון זה באמת לא נראה ככה, וחבל
M mantrix New member 22/10/06 #38 די, נו! התקווה היא האחרונה למות! אני לא אוהב להתסכל על העבר ולראות איך היה או איך היה יכול להיות, אלא רק לעתיד ולראות מה עוד יכול להיות ויהיה!
די, נו! התקווה היא האחרונה למות! אני לא אוהב להתסכל על העבר ולראות איך היה או איך היה יכול להיות, אלא רק לעתיד ולראות מה עוד יכול להיות ויהיה!
R RichardSmith New member 21/10/06 #13 כמו הכרזה בקומונה... בשביל החנונים, מהחנונים ועל החנונים, או איך שניסחתי זאת.
D DirtySpirit New member 21/10/06 #14 הממ לא נראה לי שהמטרה של הפורום היא רק לדבר על זה שאנחנו חנונים ועל מה מאפיין אותנו בתור חנונים, פשוט כי מתישהו נגמרים הנושאים לשיחה בקטע הזה. אני אישית חושבת שחלק מהמטרה של הפורום הוא לדבר על דברים שמעניינים חנונים, ופה הנושאים נגמרים.. קצת פחות מהר.
הממ לא נראה לי שהמטרה של הפורום היא רק לדבר על זה שאנחנו חנונים ועל מה מאפיין אותנו בתור חנונים, פשוט כי מתישהו נגמרים הנושאים לשיחה בקטע הזה. אני אישית חושבת שחלק מהמטרה של הפורום הוא לדבר על דברים שמעניינים חנונים, ופה הנושאים נגמרים.. קצת פחות מהר.
R RichardSmith New member 21/10/06 #15 כן... נושא אפיון החנונים די נחרש... צריך להפנות אנשים ששואלים לשרשור ישן.