שלומי שבן ב
אנשים

EVE Lights

New member
עשית את הדבר הנכון.

הטרמפ היחידי שאי פעם לקחתי היה מממשששש מזמן. כשהייתי עוד בצבא, ביום הראשון שהגעתי לקרייה ובדיוק פספסתי אוטובוס הביתה.. וחצה איתי את הכביש חייל ושאל אותי לאן אני צריכה והציע לי טרמפ. אשכרה עליתי - ברוב טמטומי, והוא הסתבר כבחור נחמד שמכיר את בן דוד שלי איכשהו והוריד אותי בבית, אבל כמובן שזה יכול היה להיגמר אחרת.. לסיכום פעם הייתי מטומטמת היום אני לא על טרמפים לא עולים

../images/Emo32.gif אני הכי מצוברחת ועצבנית שיש ../images/Emo4.gif

כוסעמק לא מספיק שעכשיו אנחנו רואים אחד את השנייה רק בשישי-שבת, בלי חמישי, כי שנינו עובדים - עכשיו הוא גם נוסע לטיול מראשון עד שבת. מה שאומר שהוא לא פה בסילבסטר. ממש יופי. ואני יודעת שאולי אני נשמעת כמו איזה תינוקת מפונקת שלא מקבלת את המוצץ שלה, אבל גאד... אני מספיק מתגעגעת אליו גם ככה, ועכשיו זה עוד יותר קשה. סעמק, שרק ייגמר העומס הזה
אני צריכה חיבוק

EVE Lights

New member
../images/Emo24.gif

סילבסטר זה סתם עוד תאריך. אין מה לייחס לו יותר מדי חשיבות...

תודה סוויטהארט ../images/Emo23.gif

סתם בכיתי מתוך שחרור ואת יודעת.. פריקת לחצים הסילבסטר לא כ-ז-ה משמעותי, פשוט קבענו לצאת כל החבורה לדאנסבר וזה מבאס כי אני אהיה היחידה בלי חבר, כולם זוגות. אבל דיברתי קצת עם אבא שלי ואיתו כמובן, והתעודדתי. יהיה טוב, נו, זה רק מחשל את הקשר.
ומה, הוא לא מתגעגע אליי ומתבאס מזה? ברור שכן, ככה ששנינו באותה הסירה :]

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ../images/Emo24.gif אין מי שמבינה אותך כמוני ../images/Emo13.gif

גם שאנחנו רואים אחד את השנייה בבצפר זה גג לשתי דקות. שנינו עובדים ומתאמנים [הוא כדורסל] בשעות אחרות, מתחילים ומסיימים בצפר בשעות אחרות... זה באמת קשה, אבל אין יותר מדי מה לעשות. חוץ מזה- להיפגש אחרי ששבוע לא רואים אחד את השנייה זה מדהים
מנצלים כל רגע
וכמו שאורנית אמרה, זה רק תאריך

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gif שווווופינג! ../images/Emo13.gif

שרשראות מדיווה, היה מבצע 3+1.

EVE Lights

New member
סריגים מפול אנד בר.

כל אחד 90 ש"ח. שמנת, שחור, אפור כהה, כחול כהה.

תתחדשי, מותק! ../images/Emo42.gif

הכל מקסים ואני כולי קנאה. חבל לי שלא יצא לנו להפגש היום, אבל שיהיה לך ברור שאני רואה אותך ויהיי מה עד הגיוס שלי! זה לא לעניין מה שקורה פה ;[

למעלה