שליח הפורום מאופקים(רשמים שלי)

שליח הפורום מאופקים(רשמים שלי)

ההיתי באופקים מיום שלישי ורק היום בבוקר חזרתי...יום שלישי:הגעתי לשדרות בצהרים משפחה נחמדת דתיה אירחה אותי עד לכנס,בעצרת היו חילונים,דתיים,חרדים,שבבניקים,דתל"שים בקיצור כל עם ישראל! בסוף העצרת עלינו על אוטובסים לאופקים ושם ישנו...,יום רביעי:עשינו פנים אל פנים ושיחות(שכל הבעדים היו שותקים אם הם היו שומעים...)לקראת ערב עצרת ענק 50 אלף הלכו ברחובות אופקים ועד למחסום החיילים ששמה שרנו להם וחילקנו להם סוכריות ו...הלכנו לישון על הכביש,יום חמישי:חוזרים לאופקים ובערב יוצאים באוטובסים עד ל"רעים" שם עשינו פנים אל פנים והצבא פינה אותנו בכיף לאופקים חזרה...איזה כוח יש לעם שלנו שימו כסף...שאין התנתקות עם עם כזה!

כי אתה:

כל היום שומע ורואה בטלויזיה את כל ההשמצות על המתנחלים...אם היית רואה את הענין לא ממסך הטלויזיה אלא חי אמיתי ההית שותק שבת שלום נדבר במוצ"ש

אז זהו שלא

אני גר ליד אופקים, לומד בשדרות, וחי פה שנים, שרתתי ברצועה ואני איש מילואים מתנדב במחסומים ורואה הכל! תדבר עם הקיר- הוא יודע יותר ממך

maya1718

New member
נו זה ברור שתיהיה התנתקות!!

כל הישובים יפונו...לא משנה כמה זמן זה יקח...הצבא והמסטרה ערוכים בסדרי כוחות ענקיים והכל כבר מוכן...התתנתקות תהיהיה והמתנחלים יפונו..

עוד משהו רגשי אבל(הערה)

מי שלא היה בכפר מימון ששם היינו המונים-ממש עיר! ומי שלא היה באופקים-ששמה מילינו עיר! לא ראה מה זה כוח של עם באחדותו איזה הקרבה מצד אנשים! ראיתי דבר שהעיר את עיני באופקים-אבא שבא לבד עם 3 ילדיו(הגדול בן 4 הכי הרבה)נותן בקבוק לאחד לשני מחליף טיטול לשלישי נותן רסק איזה הקרבה! אנשים הפסידו עבודה(כמוני)ובאו לשם! התהלוכה של השמאל מי בא רק 100 אנשים משועממים ובטח ובטח שהמקרים שצינתי על המתנחלים בחלום היית רואה בתהלוכה של השמאל!

זה לא מראה על כוח העם

זה מראה על הליכה העיוורת של הציבור הזה אחרי מנהיגים דתיים לא מאופסים. הציבור החכם יותר סומך על הדמוקרטיה, על שלטון החוק ועל הממשלה שתבצע את מה שהיא צריכה והחליטה עליו.

ת מ ו ז

New member
מי אתה שתגיד מי יותר חכם ומי

יותר טיפש? ובכלל מלבד הדתים שהשתפו בהפגנות היו המון חילונים, שהם לידעתך לא הולכים אחרי "מנהיגים דתיים לא מאופסים". ולמה אתה חושב שציבור חכם הוא זה שהולך עיוור אחרי הממשלה, אני בטוחה שאם הממשלה הייתה עושה דברים נגד ראות עיניך היית גם אתה מתנגד ועושה ככל יכולתך כדי שזה לא יתממש. אז בעצם מה המשמעות שלך? שהולכים אם החלטה שמקובלת עליך זה בסדר, אבל אם היא לא?

InfinityX

New member
את זה אתה אמרת

אני לא צריך רב כדי לממש את האידאולוגיות שלי, ואיתי כל הציבור הדתי לאומי. החרדים אולי כן, ואני בטוח שגם אצלם (אצל רובם המכריע) יש בעלי יוזמה אישית. ומי שלא מאופס זה מטורפים כמו רן כהן ויריב אופנהיימר, שקופצים על כל הזדמנות לנגב את הריר מהשפתיים ולקשקש הבלים.

מיטלוש8

New member
אתה שוב מדבר בלי לדעת

"אחרי מנהיגים דתיים לא מאופסים" א. מי אתה שתקבע מי מאופס ומי לא?! אתה מכיר למשל את הרב מוטי איילון בכלל?! ב. אני הלכתי לאופקים כי אני נגד ההתנתקות ולא בגלל הליכה אחרי רבנים.. ג. "הציבור החכם יותר"-? מי אתה שתקבע? אם אמרו פה שזה מראה על מאמצים ועל אידיאולוגיה זה לא אומר שאתה צריך לומר שציבור השמאלנים חכם יותר. למה אתם יותר חכמים? כל אחד חכם בפני עצמו. מלבד זאת אנחנו משתמשים בחופש הביטוי וההפגנה, אני מאמינה שזה חלק ממדינה דמוקרטית- הלא כך?

I A F02

New member
צריך להתגאות בזה

שאבא בא עם הפעוטים ותינוקות שלו? תינוק צריך תנאים טובים וצפיפות ודחיסות לא עונה להגדרה הזאת... עם לא היה לאבא הזה מי שידאג לילדים בזמן הזה, ולא ילך, טובת הילד קודמת לכל הפגנה. זה אחד הדברים המגעילים ביותר שאני חושב על המתנגדים- שהם מביאים תינוקות מסכנים שלא יודעים כלום המחיים שלהם לשם (כבר העלתי נושא זה שלשום)

ת מ ו ז

New member
למה להכליל?

זה דווקא מה שאבא שלי אמר על השמאל בזמנו של רבין שהם מביאים את הילדים שלהם להפגנות, איזה מין חינוך זה? ושוב, אין שום רוב ולא כל הדתים מיביאים את הילדים שלהם להפגנות ולהפך כל האנשים שנאי הכרתי שהלכו להפגנות למיניהם נגד ההתנתקות השיאור את הילדים בבית.

z dead

New member
נו באמת...

יש להביא ילדים,ויש להביא פעוטות. להביא ילדים להפגנה שקטה "זה דווקא מה שאבא שלי אמר על השמאל בזמנו של רבין" זה חינוך. להביא פעוטות להפגנה עם שריפת צמיגים ועימותים עם שוטרים. זה שטיפת מוח,טמטום,וחוסר אחריות מצד ההורים...אותם הורים ששולחים את הילדים שלהם להעצר במקום לעשות משו בעצמם.

Stormtrooper

New member
ביג דיל

אין צורך לעשות מזה דרמה. זה פשוט נסיון אחרון של הימין להוציא החוצה את כל הארסנל שלו. אין מספיק אנשים בהפגנה? נביא את הילדים, שיראו יותר כתום בטלויזיה. למה להתרגש מהשימוש בפעוטות? הכל יגמר עוד כמה שבועות. עשרות אלפי מתנחלים לא יוכלו לעמוד מול כל העם היושב בציון, לא משנה כמה הם ינפחו את החזה.

z dead

New member
זה כן ביג דיל

כי האנשים האלה משתמשים בילדים שלהם ככלי פעם אחרי פעם אחרי פעם.

ת מ ו ז

New member
איזה שטיות אתה אומר.

שלא כמוך, יש אנשים שיש מאחוריהם אידיאולוגיה, ועל איזה עם אתה בדויוק מדבר, אם אתה לא רואה טלויזיה יותר מדי, זה לא אומר שיותר מחצי עם מתנגד במפורש להתנתקות, זה שהממשלה הדפוקה שלנו מתעלמת ממה שהעם באמת רוצה זה ממש לא אומר ש" כל העם היושב בציון" באמת מסכים לההתנקות ההפך, הרוב בהחלט לא, אבל שוב ממשל "דמוקרתי" כן בטח ממשל שחיטות אולי. רק תשימו לב איזה אנשים מבולים את העם האלה, אנשים שאכפת להם מהתחת של עצמם, לא מה העם רוצה, לא מה העם צריך, אלא רק איך הם יותר יתקדמו בחיי הפוליטקה שלהם, לא אכפת להם ממחוסרי הבתים, העבודה, מהילדים שברחובות, מהאנשים הרעבים, אכפת להם שיהיה להם בית יפה, משכורת יפה, ואחלה מכונית, אז...איפה היאדיאולוגיה איפה הערכים איפה הדוגמא האישית , למה אתה מחנכים בעצם? אני רואה שמחנכים לשחיטות ותו לא.

z dead

New member
התגובה שלך תלושה,לגמרי...

מה לתגובה הדמגוגית שלך ולעובדה שנעשה שימוש ציני בילדים...פעוטות. אין לך איך להגיב,אל תגיב...אל תעשה ספינים. מצחיק אותי שאדם שמזדהה עם המתנחלים מטיף על שחיתות זה אחד האבסורדים הכי גדולים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות. וכמה תיקונים...שחיתות לא שחיטות,אף אחד לא מלמד את הנוער לשחוט חיות או בני אדם. ודמוקרטי לא דמוקרתי...אני מבין שהמילה זרה לך אבל בכל זאת...

ת מ ו ז

New member
זה תגיבי לא תגיב

ויש חייה כזאת שניקרת דיסלקטים, אני משתייכת לזן הזה. דבר שני מה הקשר בין זה שאני מזדהה אם המתחנלים ובין השחיתויות שהולכות במששלה? אין לך תשובה אל תגיב. ובדיוק כמו שיש אנשים ימינים שמביאים ילדים להפגנות יש גם הרבה שמאלנים תיקח לדוגמא את הנוער העובד. ורק כדי להזכיר נאי נגד לערב ילדים בפוליטיקה בכלל אלא לפתח דאה חופשית. ויש לי הרבה מה להגיד אז אל תנסה לסתום לי את הפה.

z dead

New member
תגובות יותר ויותר הזויות ותלושות.

המתנחלים זה המגזר הכי מושחת שקיים...200 אלף פרזיטים שחיים על חשבון המדינה וקובעים אג'נדה לעם שלם במשך 40 שנה. וגם שחיתות מוסרית שלה יש הרבה דוגמאות בין השאר: עקירת עצי זית,שמנוגדת להלכה. והיחס לערבים כאל ג'וקים ולא כאל בני-אדם שווים. הנוער העובד - כשמו כן הוא,נוער,לא פעוטות. לו היתה תנועה בשם ה"פעוט העובד" אז הטענה שלך היתה מחזיקה מים

ת מ ו ז

New member
חמודי, תגובות אלובות

מתי פעם האחרונה שהיית בהתנחלות? מתי פעם האחרונה שראית איך דברים באמת פועלים??? לפי איך שאתה מדבר התשובה היא פשוט אף פעם! אם היית בהנחלויות כמו אפרת וכדומא היית מגלה שהאנשים שם עובדים קשה במדיוק כמוך, משלמים מסיים בדיוק כמוך, ההבדל היחידי שהם מגרים בצורה מוגדרת מחוץ למדינה. על איזה שחיטות מוסרית אתה מדבר? זה שהם לא רק מדברים אלא גם עושים, הרבה יותר מהשמאלנים??? מדי פעם האחרונה שבאמת עשית דברים כדי ללכת בעיקבות אחרי "הזויות ותלושות" לעצמך.

למעלה