שליח הפורום מאופקים(רשמים שלי)

InfinityX

New member
כיף לך

לי יש רק אחיין אחד בינתיים, וזה מוזר, כי הוא הילד (תינוק בעצם) הכי מקסים בעולם..

חחח מזכיר לי ...

נסעתי לפני שבוע ומשהו במונית שרות עם חברה שלי. אז עלו בדרך איזה 3 דתיות. אחת הייתה צריכה לעבור צמוד אלי בשביל להגיע לצד בספסל האחורי במונית... אז אמרתי כזה "רגע.. לאט... פשוט אני שומר נגיעה" חחחח.. איזה מבט והיפוכי עיניים קיבלתי מהן... חחח. היה נחמד
כל הדרך אני וחברה שלי צחקנו עליהן חח. כזה בצחוקים.. לא בקטע של לפגוע..

חח.. ../images/Emo8.gif..

בדרך כלל אני סתם מקלל מתחת לשפתיים או באוזן של חברה שלי
חח. אני לא יוצר מגע של שיחה בדרך כלל :)

אמיר.

New member
יום יבוא ונשוב לגוש קטיף

אני פוחד לחשוב מה יעבור עלינו עד שנזכה. עדיף לעצור את ההתנתקות עכשיו.

מסכימה עם כל מילה...

בס"ד גם אני הייתי בשוק כשהייתי בעצרת ביום רביעי בערב... קולטים את האש בלב של האנשים את הנחישות בעיניים...זה ממש מרגש לראות איך עם נלחם בכזאת עוצמה למען משהו שהוא מאמין בו... ישר כח לעוסקים במלאכה... שיהיה שבוע טוב וחודש טוב... ושנזכה לבשורות טובות בחודש זה... ושיהפך מחודש שבו רוצים להתנתק מערכים ולהתנתק מהעם ומההיתיישבות והתורה לחודש שבו נתחבר לעם ישראל ונגשר על הפערים ... בקיצור...רק טוב:)

TheOrion

New member
לא להכליל אותי בפשע הזה ../images/Emo46.gif

רק חלק מהעם פושע, לא כולו. רק חלק מהם מתנגד להתנגדות, לא כולו. מי ייתן והחודש הזה יביא אנשים להבין שלא
עוברים על החוק כי הוא לא לטובתך. מי ייתן ובחודש הזה לא יבוצעו פשעים בשם אידיאולוגיה. מי ייתן ובחודש זה לא יחסמו כבישים כדי ש"נעצור ונחשוב על ההתנתקות". מי ייתן ובחודש זה תחזור השפיות לכתום.

למעלה