שליח הפורום מאופקים(רשמים שלי)

z dead

New member
אממ...

את מתחמקת...ישנה תנועה בשם ה"פעוט העובד" או שמא הולכים להם נערים ומפגינים? אפרת זה יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל. עקירת עיצי זית בניגוד להלכה,יחס לערבים ולמי שאינו יהודי כמו לג'וקים שליחה של ילדים לחסום כבישים במקום לעשות מעשה בעצמם,ועוד ועוד. זאת לא שחיתות מוסרית? ואל תקראי לי חמודי! תקראי לי מאמי...

InfinityX

New member
יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל?

אולי כדאי שתסתובב בעוד כמה התנחלויות, שתקבל תמונה ברורה יותר..

InfinityX

New member
לא דיברתי רק על גוש קטיף

וזה לא משנה, אתה לא יכול להוציא שם רע ככה סתם. אחוזי האבטלה בערים הרבה יותר גבוהים מבהתנחלויות.

מיטלוש8

New member
אה, וכשאבא מביא את הילד שלו

איתו לקניון הוא שואל את הילד אם זה מה שהוא רוצה לעשות?

TheOrion

New member
כן.

לפחות ההורים שאני מכיר עושים את זה. אם הילד לא רוצה, מציגים בפניו את האפשרות השנייה, קרי להישאר בבית. במידה והילד מעדיף בסופו של דבר לצאת לקניון, יוצאים איתו כשהוא חבוש בכובע ובמקדם הגנה(בחום שכזה) או במטריה ומגפיים(בחורף). אולי את מכירה הורים אחרים
.

מיטלוש8

New member
אני מדברת

על ילד בן 3-6, שלא ישאלו אותו אם הוא רוצה לבוא או לא. לא על ילד בן 12, שלגיטימי שהורים שגרים בגוש קטיף, יביאו איתם את הילד, למאבק על הבית, שהוא במקרה גם שלו.

TheOrion

New member
גם אני דיברתי על ילד בגילים אלו.

מצטער, אני לא מכיר הורים שמכריחים את הילדים שלהם לבוא איתם. את מכירה? חבל
. מילא תינוקות, מבין למה מכריחים, אבל ילדים שכבר יש להם יכולת לחשוב ולהביע דעתם? סורי, לא מקובל עליי. ואם מביאים תינוקות, אז לחשוב על התינוקות. להתיישב באמצע הכביש, עם תינוק ביד, ולחכות שחייל יגרור אותך, עם כל הסיכון שיש בזה לתינוק, זה חוסר אחריות מצד ההורים, ולדעתי גם אנוכיות וטיפשות גמורה.

מיטלוש8

New member
ילדים שיכולים לחשוב

לא חייבים לבוא. אם הם שם הם רוצים בכך. לגבי התינוקות, האמת שאני מסכימה, זה ממש בעייתי.. אבל אני לא רואה בזה "שימוש בילדים" זה פשוט זוגות שלא ישאירו את התינוקות בבית. זה די נורא איך שישנו שם עם התינוקות באוהל... אבל אני עדיין מעריכה את ההקרבה.. אני לא הייתי עושה את זה.. אבל אני מעריכה. לגבי החייל שיגרור- אה? איפה? בהפגנות לא גררו אף אחד.. בחסימות כבישים לא היו תינוקות מעולם.. אם אתה מדבר על הגירוש אז הוא עוד לא היה אז אתה עוד לא יודע מה יהיה..

TheOrion

New member
לא היה? ../images/Emo2.gif

אז הצילומים שהיו בחדשות ערוץ 10 זה מסדרת טלוויזיה עמומה?
. זה קרה, זה היה וזה תועד במצלמות. את מוזמנת לראות מתישהו ערוץ 10... כל כמה זמן הם מראים תמונות משם, וכמעט תמיד יש מישהו/י שמחזיק/ה תינוק/ת וגוררים אותו/ה. לגבי התינוקות. מה יש להעריך? לא הבנתי. מדוע התינוקות מהווים עבורך מושא להערצה(או הערכה)?

מיטלוש8

New member
אחח תקשורת...

שיהיה... אם ראית אז ראית... לא התינוקות מהווים מושא להערכה, אלא כל המשפחה עם התינוקות. כיוון שהם עוזבים את הבית, את העבודה, את החיים הנורמליים, ליומיים-שלושה, בשביל אידיאלים! אני גם הייתי שם, אבל אני רק בת 18, צעירה, מסוגלת ללכת ולישון על הרצפה. אני לא הייתי עושה את זה, ולכן אני מעריכה אותם שהם עושים את הכל למען האידיאולוגיה. אומנם להביא ילדים קטנים זה די נורא, אבל מצד שני- אין מה לעשות, הם לא ישאירו אותם בבית. הילדים לא סבלו, ביום עצמו יש צל, בלילה הם ישנו באוהל עם ההורים. הם הסתדרו..

TheOrion

New member
באמת תקשורת... אה?

וראיתי
. *בואי לצ'אט* את מעריכה למעשה את המבוגרים, שלמרות שקשה להם הם באים. אפשר להשאיר אותם אצל משפחה, אצל חברים, אצל מישהו שיוכל לטפל בהם בראש שקט ובתנאים טובים יותר. אני לעולם לא הייתי מביא את הילד שלי לתנאים כאלה

מיטלוש8

New member
גם אני לא

זה לא משנה את ההערכה שלי כלפם. ולילה טוב! אני עפה לישון!

ההתנתקות היא סופית ../images/Emo8.gif

זה חוק שחובשי הכיפות לא יצליחו להפריע לו להתקיים.. לעומת הרבה חוקים אחרים.. חוק ההתנתקות יצא לדרך

ת מ ו ז

New member
אני באמת באמת מקווה

ש"חוק ההתנתקות הזה" יצא לטובה ולא למחלחמת אחים, כי לשם אנחנו מאוד מאוד קרובים.

אנחנו כבר שם לצערי... באמת לצערי..

אני אישית בתור ישראלי כחול הייתי מפחד מאוד להיות בקהל לדוגמא שהיה בעצרת בשדרות... היו רוצחים אותי שם אם הייתי נכנס עם דגל ישראל וסרט כחול לשם.. באמת כולי תקווה שלא יהיה פה אסון.. אני לא בטוח שהכתומים יתקבלו כמו שצריך בתוך תחומי מדינת ישראל אחרי הטרור הסמוי שהם עשו לנו..

עוד בלבלן שכל!

אם היית בא היו מדברים איתך יפה(המבוגרים)והנוער היה שורק בוז כמו שצריך! שוב! אתה שומע הכל מהתקשורת אז אתה לא יודע את האמת לאמיתה!

TheOrion

New member
למה לצעוק?

למה להתלהם עד כדי כך שאתה מדבר לא ברור? "היו מדברים איתך יפה(המבוגרים, והנוער היה שורק בוז כמו שצריך". אתה טוען שזה בסדר לשרוק בוז לבן אדם שמגיע לישוב? אתה חושב שזה בסדר שהנוער מחונך לזה!?

ת מ ו ז

New member
הנוער מחונך למה שמלמדים אותו.

אני בטוחה שהצד השני היה מגיב בצורה לא פחות חריפה.

למעלה