שליץ! הוראות הגעה לירושלים לסדנא

אלף אפל

New member
שליץ! הוראות הגעה לירושלים לסדנא

טוב שגיא אלה ההוראות להגיע, אני שולח לך בהודה פרטית את הטלפון של זה שאם אתה הולך לאיבוד, וחוץ מזה ההורים שלנו יסבירו לך. לשאר האנשים שהלינק נשלח אליהם: מחיר 50 ש"ח חרב מטר ועשרה רשומים כ-14 אנשים ויש עוד כ4 מקומות ויש עוד שעדיין לא בטוח אז אם אתם רוצים לבוא תירשמו מהר, תשלחו לי אימייל : [email protected] ואני אתקשר אליכם. **ירושלמים רוב הסיכויים שניפגש במשביר זה 7 דקות הליכה משם. המקום נקרא: חוגי סיור ירושלים עוף החול, אורי, comic-boy

אלף אפל

New member
לינקים שבורים

אם יש בעיה כלשהית עם הלינקים אז תעשו ככה: *תיכנסו לוואלה מפות :maps.walla.co.il * בשורה הראשונה הקישו: עיר-ירושלים, רחוב-שזר *בשורה השניה הקישו: עיר-ירושלים, רחוב-שבזי ואז תבקשו מסלול וזה ייתן הוראות מהכניסה לעיר. לתמונה של המקום הקישו בשורה הראשונה: עיר-ירושלים, רחוב-שבזי, והציגו כתובת

RanAway

New member
מטר ועשרה?!?!

אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים 14 איש עם חרבות של מטר ועשרה? לתת למישהו (במיוחד לילדים)חרב של מטר ועשרה זה טרוף לפי דעתי. אני חושב שצריך להתאים את החרב לאדם. וילד שמסתובב עם חרב של יותר מ90 ס"מ זה מגוחך. רן

evil me

New member
תגובת העופפלייר

הודגשה בפני עוף החול העובדה שהסדנה מתייקרת עקב הגדלת אורך החרב. כמו כן הובהר שאננו מכינים בסדנאות חרבות 90 ס"מ היות וככל שהחרב ארוכה יותר היא קשה יותר להכנה, במיוחד למי שלא עשה שכזו בחייו. איחלתי לעוף הצלחה בהמשך הדרך ושילחתי אותו לדרכו. עוף החול,אנא התקשר אלי מחר בשעות הערב המוקדמות.

אלף אפל

New member
תהיה בעיה מבחינת שאר החומרים

תהיה בעיה מבחינת האיזולירבנד? דאקט טייפ ודבק? כי אנחנו מוסיפים עוד כסף

barrow wight

New member
האלו ran away ...(בעניין אחר)..

טוב שתפסתי אותך!!! סוף סוף. רוצה הצעה שאולי תעניין אותך? צור איתי קשר דחוף, דחוף, דחוף. עוד היום אם אפשר. אני פנוי בשעות 1000-1020, 1200-1245, 1400-1420, 1530- וכל שארית היום. (הפסקות מן הלימודים). בסלולרי 050-424521 בברכה אריאל שונמי

Unrealtanas

New member
מאוחר מדי, הוחלט כבר...

אורך מוגדר של חרב ארוכה אצלי (הבן אדם שהכל עובר דרכו, ובעצם לו יש את המילה האחרונה) הוא מטר. אי אפשר מטר, רק 90 או 110, אז החלטנו ללכת על 110. המחיר הוא בסדר בגלל שהוא זהה למחיר שהיה אם היינו לוקחים 5 שקל לגרעין, וויתרנו על זה.

אלף אפל

New member
2 מקומות והם אוזלים ברגעים אלו

נשארו 2 מקומות, נא לפנות אליי [email protected] דרך אגב האתר של הלארפ (call to arms( http://garir.fateback.com -רוב תודות לנדב5 על האתר. וחגי.... בקשר ל5 ש"ח לגרעין. הם לא אמורים לדעת את זה, איך אני אקנה עכשיו את ההונדה סיויק החדשה? :(

Unrealtanas

New member
יש כתובת אחרת... ונשאר מקום אחד.

הכתובת של האתר היא www.grir.up.co.il

RanAway

New member
אוי ויי

אני כבר רואה את זה... חבורת ילדים (אם תסלחו לי על השימוש בשורש י.ל.ד) מסתובבת עם חרבות ענקיות. זה יהיה האימא של כל שוברי הSOD. ברצינות (לא שמה שכתבתי קודם לא היה ברצינות), תחשבו קצת על זה. זה לא עיניין של גיל אלא עיניין של התאמת נשק לאדם, תחשבו אם חרב של מטר ועשרה מתאימה לאדם בגובה מטר חמישים (שלא בנוי בצורה יוצאת דופן) רן

Unrealtanas

New member
ילדים? אני לא חושב.

הגובה הממוצע הוא 1.70, עד כמה שאני יודע (ע"פ האנשים שאני מכיר). אין ילד יותר צעיר מ-13 וחצי (כנ"ל), וכולם נלחמו עד עכשיו בחרבות של מטר עשרים (כנ"ל בשנית). זה לא ישנה הרבה.

RanAway

New member
תראה, תשמע

ילד אני קורא לכל אדם מגיל 17 ומטה (לפעמים יותר) ישנם חריגים, כן, אבל רוב רובם המוחלט עדיין עונים על ההגדרה שלי: הרבה יותר חסר אחריות מ"מבוגר" בחברה. "ילדים" נוטים להיות יותר חסרי אחריות, קטנים יותר, עם פחות שליטה עצמית וגם פחות חכמים (כתוצאה מחוסר נסיון). כתוצאה מכך אני מעדיף שלא לתת נשקים גדולים בידיים קטנות, מסיבות פיסיות, מנטליות והשלכות עתידיות, כלומר: פיסיות: - הנשק לא סביר יחסית לגודל המניף. מנטליות: - מושפע בקלות מהעובדה שיש לו "נשק גדול" ועקב כך מקבל ביטחון עצמי מופרז ונהיה תוקפני יתר על המידה. - בעל תנודות מצב רוח חדות (לפעמים יותר מידי הורמונים), זאת אומרת עשוי להתעצבן ולתקוף בסבירות גבוהה יותר ממבוגר. - שליטה עצמית נמוכה משל מבוגר ולכן מגביר את רמת הסיכון. השלכות עתידות: - אם להרבה ילדים קטנים יהיה נשק, אזי על מנת להיות יותר אפקטיבים שאר האנשים יעברו אף הם לנשקים הגודל מופרז. כך ה-R-ים יהפכו למיליטנטים ומגוחכים. - מגדיל סיכוי פציעה. רן נ.ב אני לא אומר ש*אסור* לתת לילדים נשק גדול (או בכלל), אני אומר שיש לשפוט כל מקרה לגופו.

אלף אפל

New member
1.75 ילדים גבוהים. והתאמה למצב

תראה, קודם כל שאתה קורא לנו ילדים זה די מזלזל, למרות שלי זה לא כל כך מפריע אישית. שנית, הביקוש הוא ל110. ואם מודדים זה לא הרבה הבדל (איזה 15 בערך ליד. וזה כבר 95 ויש עוד את הקרוס פיס ואת הpummel/ אז זה לא הכי קריטי שבעולם. ועוד משהו. טוב. שכחתי.. לא נורא. אבל זה מספיק!

אלף אפל

New member
בצער רב הסדנא נדחתה.. :(((((((

היום קיבלתי את השיחה הקשה שהפיבר גלאס אזל במאגרי החברה של הפיבר גלאס ובקיצור הסדנא תידחה (כדי שתוכלו עוד להתווכח על האורך) ליום רביעי בערך ב-2 בצהריים. אני מברר לגבי שתי מקומות שנוכל להשתמש בהם .

למעלה