שליץ! הוראות הגעה לירושלים לסדנא

RanAway

New member
גם אתה חי באשליות.

אתה גם יכול לעשות חרב של 2.5 מטר, אז מה? הנקודה היא ש: א. זה יראה מגוכח. ב. יגרום לגודל ה"סדנדרטי" של החרבות לגדול (כפי שציינת), וכך הR-ים יהפכו למעשה ל-R anime , כשכולם עם חרבות בגודל לא סביר (בלשון המעטה). ג. התאמת חרב לגודל המניף. ישנו מקום מסויים שבו ההגיון חייב להיכנס לR, ובשבילי זה המקום. רן

RanAway

New member
לא כל עוד נשמתי באפי!

אני חושב שיש הגבלות לאורכי הנשקים על מנת לשמור על מידת מציאות כל שהיא. אם השימוש בנשקים יהיה בR-ים שלכם אז אין לי שום בעיה, אבל קרוב לוודאי שאני אאלץ לראות את הנשקים הללו גם הR-ים אחרים ולכן יצירתם מפריעה לי. אני לא לגלגתי עליכם, אמרתי שאתם ילדים. אם נפגעת אז אני מתנצל (כי לא היתה כוונה לפגוע) אך שומר על דעתי. ואין לי מושג מי צוחק אחרון (בעיקר בגלל שלא הבנתי לחלוטין את ההודעה שלך). רן

dudyk

New member
נשקים בסאגה

בימים אלו ממש משלימה ועדת בטל"ן " הועדה הבלתי תלויה לנשקים ושירונות " קביעת תקן לנשקים ושריונות. התקן יפורסם בקרוב לאחר אישורו בועד . התקן כולל הוראות בטיחות לנשק ושירון וכן מגבלות על סוגי הנשק האפשריים ואורכם המקסימלי. ולא לא יהיו חרבות של שנים וחצי מטרים. אילה אם גובהכם מעל לשלושה מטרים ומבנה גופכם מוצק מספיק { תחשבו על ענק ממוצע }. כמו כן הנשקים יוגבלו בסוגיהם ובאורכם לפי המקצועות והגזעים. בתודה דודי

למעלה