ריאליזם
אז אם אני מבין נכון הבעיה העיקרית שלך היא ראליזם? סבבה - לא הבנתי את זה מההודעה הקודמת שלך. בכל אופן, התשובה העיקרית שלי לזה נמצאת בהודעה הקודמת. אם אתה רוצה ריאליזם בחרבות ובקרבות, תשתמש בחרבות עץ - כי עם חרבות מרופדות, בכל הנוגע למשקל החרב, מהירות הקרב, והעוצמה הנדרשת - בחיים לא תגיע אפילו קרוב למציאות. אני לא אומר שזה דבר רע, אני פשוט אומר שזה ככה. אבל בוא נתעלם מחרבות עץ לרגע, ובוא נסתכל על כל האספקטים האחרים שצריכים להשתנות כדי להתאים לרמת הראליזם שמתן ייחס למשקל החרבות תדרוש: 1. משקל השריונות ואפשרות התזוזה בהם: אם נתייחס למשקל ואורך החרבות, אז מן הראוי שנתייחס למשקל השריונות. המון אנשים הולכים עם שריונות קרטון, לינולאום או פלסטיק שאמורים לייצג שריון לוחות. עכשיו, שריון לוחות proper, צריך לשקול בין 30 ל 40 (ואף יותר) קילו. עם דבר כזה עליך, לא משנה כמה בכושר אתה או כמה חזק אתה, אתה תתעייף ויתחילו להתפס לך שרירים אחרי בערך 10 דקות של קרב (ו 10 דקות זה מאוד נדיב). אז אם אני נלחם מול בן-אדם שלובש שריון לוחות, ואני לא לובש כלום - מן הראוי שאני אקבל כמה בונוסים נחמדים, לא? הדרך היחידה לייסם את זה היא לדרוש מאנשים להכין שריונות ששוקלים (ובמקרה של שריון עור גם מגבילים תנועה) באותה מידה ששריונות אמיתיים עושים זאת. ועד כמה שאני בעד חוק כזה - הוא לא פרקטי במשחקים בעלי רמת המקצועיות שאנחנו נמצאים בה כרגע (מה לעשות, אנחנו עדיין לא ה SCA). 2. משקל של צידה והשפעתו על קרב - המון אנשים שמשחקים הרפתקאנים פשוט מתהלכים בעולם עם החרב שלהם, ובמקרה הטוב בקבוק מים. הרפתקאנים "תמאתים" צריכים להתהלך עם תיק ענק מימדים שנושא הכל החל מלחם קשה, גבינה, שתייה, bedroll, עד לדברים איזוטרים כמו גרזן לקריטת עצים, סיר בישול, חבל, אולי אפילו אוהל קטן - וכו´ וכו´. כשתופסים אותך שודדים ואתה מחזיק דבר בגודל כזה בדרך, תסכים איתי שיש כמה השפעות על שיווי המשקל שלך. 3. נדנים. לא ראיתי ולו אדם אחד מסתובב עם נדן במשחקים. במקרה הטוב אנשים הולכים עם החרב בתוך החגורה - וזה באמת במקרה הטוב. רוב האנשים פשוט מחזיקים אותה בחוץ או משתמשים בה בתור מקל הליכה. נדן, גם אם משמנים את החרב יום-יום (דבר שמרבית ההרפתקאנים והחיילים מזניחים) לא תמיד מאפשר לחרב (ובעיקר לחרב ארוכה) להישלף בכזו קלות. הרבה מאוד פעמים דברים כמו קור, לכלוך או סתם רעיעה, דורשים שהחרב תוכל להישלף רק אחרי כמה משיכות. הרשימה עוד ארוכה, אבל אני לא אמשיך מחשש לספאם יתר על המידה. הנקודה שלי היא, שיש כל-כך הרבה דברים דפוקים מבחינת אותנטיות במשחקים שהם בדיוק באותה רמה כמו משקל החרבות והעובדה שילדים או אנשים נמוכים משתמשים בהם, שזה סתם לא נחמד לא לתת לכל אחד להשתמש במה שהוא רוצה. כמו שאמרתי בתחילת ההודעה - יש משחקים שמצאו פתרון מושלם לבעיית משקל החרבות - והוא השימוש בחרבות עץ. במשחקים האלה יהיה נדיר מאוד לראות ילד בן 12 בגובה 1.40 משתמש ב broadsword דו ידנית. בתקן הרך יש הרבה פלוסים (בעיקר התאימות היתרה עם הביטוח והפארנויה של אנשים מסויימים), אבל יש לו גם מינוסים. אחד המינוסים העיקריים, הוא מתן אפשרות לאנשים חלשים להשתמש בנשקים גדולים שאמורים לייצג נשקים כבדים. לפי דעתי, זה יהיה ממש מעליב וממש לא במקום להגביל אורך נשק לפי גובה האדם, חוזקו, גילו, וכו´. יש לנו מספיק צרות עם כל הענין של המלווים.
מקווה שאתה רואה את הנקודה שלי. ארם.