|שמה אתם חושבים על סוגי הבנות ש....

|שמה אתם חושבים על סוגי הבנות ש....

תמיד סיקרן אותי מה אתם הבנים חושבים על כל מיני סוגים של בנות..... אני ישאל אתכם שאלה זו, ובבקשה תענו בכנות, ובלי שום קשר לאינטרסים! אז ככה: מה אתם חושבים על: 1. בת שלא נותנת? (עד החתונה) 2.בת שנותנת רק למישהו שהיא מאוד אוהבת. 3. בת שנותנת על הדייט הראשון. 4. בת שהיא המזרון של כולם. מה אתם תצפו מכל אחת מאלו? את מי הכי תרצו להשיג? את מי הכי תאהבו? בנות, מה אתן חושבות על התגובות של הבנים? אפה אתן ממקמות את עצמכן? ומה אתן חושבות על כל השאר?

זִיגזַג

New member
תשובות...

1. צריך לכבד את הרצון שלה! 2. אין בזה שום רע, כל הכבוד לה! 3. איפה??.. תכירי לי אותה! 4. שרמוטה!!

thor

New member
דעתי בנושא....

1. נותנת למי ? בגלל שסקס לא פחות משאר הדברים אז אם לא עושים סקס לפני הרי היא טיפשה )וגם בן הזוג( 2. אחלה . אם היא מרגישה טוב עם זה. 3.נותנת זו מילה לפרות ולא לבני אדם. אם היא מרגישה טוב עם זה אז יופי. 4.יש לה בעייה נפשית. את מי ? 1 פסולה והשנייה למה לא והשלישית גם בשמחה והרביעית ? היתה לי חברה שבעברה הרחוק היתה כזאת ומה אכפת לי מה היה לפני זמני ? להיפך. היא מנוסה .

זִיגזַג

New member
תסלח לי אבל...

בחורה שמחליטה להשאר בתולה עד החתונה היא טיפשה??? אני לא מבין למה!!!... אם כך היא בחרה למה זה הופך אותה לטיפשה???

thor

New member
בעצם טפשה זו לא המלה הנכונה...

לי היא לא תתאים. אולי בגלל השמרנות שלה שאולי מתבטאת בעוד דברים אחרים לגמרי. אני לא שמרן וקשה לי עם שמרנות. סקס זה דבר חשוב, מהנה, חלק בלתי נפרד מקשר זוגי. זה כמו שפעם אחת מהחברות שלי החליטה לא לעשות סקס כאקט של מרד פתאומי. זה ממש עיצבן. כי היא היתה לדעתי בשלב של "נותנת"? ואני זה ש "לוקח" ? . מה זניסיתי לומר זה שלא הייתי רואה את עצמי כחלק מזוג אם לא היה גם סקס איפהשהו באמצע. צריך שבני זוג יתאימו גם בזה אחרת מצטברים תסכולים כתוצאה מסקס רע וחבל שבני זוג יתחתנו ואז יגלו שמשהו לא זורם טוב בצורה בסיסית בקשר. שים לב לשאלה "בת שלא נותנת (עד החתונה)" שוב התייחסות כמו לפרה ולא כמו לבן אדם. מה שמוזר זה שאת השאלות כתבה בת וככה היא מתייחסת לסקס/עשיית אהבה וכו´

אני מסכימה למה שכתבת

בקשר להתייחסות לאישה כמו פרה ש"נותנת"...לפי דעתי בסקס שני הצדדים נותנים ומקבלים... ו...דרך אגב, זה לא ברור שזאת בחורה כיוון שבאחת ההודעות שבכרטיס האישי היא\הוא כותב\ת שם שזה בעצם בחור...אז אני לא יודעת. לא שזה משנה לעצם השאלה (שהיא מאוד מעניינת).

אהה...הבנתי. אולי כדאי שתחליפי

סיסמה...
וברוכה הבאה לפורום.

thor

New member
או שהיא טפשה או שהיא מטומטמת ?

מצד אחד היא אומרת שאחיה כתב את זה ומהצד השני היא אומרת שהיא כתבה את זה בסגנון שבנים כותבים את זה ? מוזר לא ? כן. השאלה מעניינת ומטומטמת כאחד באינטרנט מלא מטומטמים וצריך לברור בזהירות עם מי מתקשרים במדיום הזה בייי

אתה הטיפש!

ראשית בגלל ההתייחסות שלך לבנות. בת שלא מסכימה לקיים יחסים עד החתונה, היא מטומטמת או שמרנית מדי??? אני לא מסכימה! ולא בגלל שמרנות יתר אלא כי בשבילי זה משהו מאד אישי ואפשר לומר קדוש שרק בעלי יזכה לו. (ולא אני לא דתיה!) אז רק בגלל זה היית זורק אותי? (לא שהייתה לך האפשרות כי עם אחד כמוך מלא לא הייתי יוצאת, אבל רק לצורך העניין...). ושנית כאשר מי שכתבה את ההודעה אמרה שהיא כתבה את זה בסגנון של בנים, אם לא שמת לב היא כתבה את זה כתגובה לכך שלא אהבו את הביטוי "נותנת" ולא בתגובה להודעה בה נאמר שפעם היא כתבה שהיא בן! תלמד לקרוא!!!

thor

New member
היא גם כתבה שאח שלה כתב את זה...

וחוץ מזה המילה זורק שווה למילה נותנת. אני לא זורק וגם לא לוקח. תקראי לאט מאוד. תקראי את כל מה שהיא כתבה. תשימי לב למה שהיא אמרה. היא התכחשה לזה שהיא כתבה את זה ולפני זה היא אמרה שאחיה כתב את זה ? לא נראה לך קצת מוזר ? אני גם לא מתחתן אז אין בעייה. כי גם מוסד החתונה הוא לא משהו שאני חולם עליו. אני מאמין בזוגיות שווה לשני בני הזוג ובחיים שווים ופתוחים. כן. היתה לי בת זוג כזאת חמש וחצי שנים. ויש לי תאומות. שניינו לא רצינו לקבל חותמת מהרבנות וכניראה שאני קצת יותר מדי פתוח לדברים ? אבל שטויות. יאללה. לילה טוב

אמרתי............

שאחי פעם כתב הודעה עם השם שלי, אבל לא את ההודעה הזו....... וכנראה שאתה זה שלא יודע לקרוא!!!

דודיי

New member
אני בכלל לא מסכים עם זה

אתה יודע למה אומרים בת נותנת?....מאיפה הגיע המושג הזה??... אז אני אגיד לך... קח כל בן בעולםםם, תביא לו מישהי שהוא לא מכיר בכלל ונראית טוב והיא תגיד לו אם בא לו סקס - אם אין לו איזה בעיה נגיד של דת או משהו אז אין אחד שיסרב. קח כל בת בעולםם, תביא לה מישהו לא משנה מי שיבא ויגיד לה אם בא לה סקס איתו...-במקרה הטוב הוא יקבל איזה כאפה מצלצלת...במקרה הפחות טוב אני לא אכתוב מה יקרה לו...ואת כל זה אני כותב מתוך סקר שנעשה בעיניין....(למרות שלא צריך איזה סקר מיוחד כדי להבין שזה נכון...) אז מה איפה ההיגיון כאן?...למה גברים מתנהגים ככה ונשים מתנהגות אחרת? מה המסקנה המתבקשת???.... המסקנה היא...שפשוט בנים רוצים ובנות נותנות...מה בדיוק הם נותנות?.. הם נותנות הסכמה לעשות סקס עם אותו אדם...(ואין שום קשר לפרות , מאיפה הבאת את זה???) עכשיו כבר אפשר לעבור לשאלה אחרת....למה זה ככה???...למה בנות הם אלו שצריכות לתת....מה הם לא נהנות מסקס?....זאת שאלה שתמיד סקרנה אותי.... וההערכה שלי היא כזאת למרות שיכול להיות שאני טועה ...ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי או יוסיף משהו על מה שאני אומר... אז ככה....קודם כל אם היא בתולה אז היא בכלל לא נהנתה מסקס מלא...והיא לא מכירה את התחושה. ולכן היא לא תרצה כי היא לא מבינה בכלל מה כלכך כייף בזה. השאלה היא אם היא לא בתולה?..והיא כבר הרגישה ויודעת מזה סקס...מה אז?..למה היא לא תסכים לסקס עם מישהו אפילו הכי חתיך והכי לא יודע מה בעולם...והתשובה לזה היא לדעתי שכנראה היא פוחדת שיצא לה איזה שם של אחת שנותנת לכולם....והיא פוחדת שכולם יתחילו לזלזל בה...ולכן היא כאילו משחקת אותה לא רוצה למרות שבה לה... וככה היא תמיד תחשוב שבע מאות פעם אם לתת אם בכלל לתת...לעומת רוב הגברים שהיו שמחים לעשות את זה בכל הזדמנות כי להם לא ייצא שם של מופקרים אלא להפך...רוב הבנים אפילו יהנו להשוויץ בזה...והדבר שהכי גורם לבנות לא לרצות לעשות סקס עם מישהו זה הסיבה הזאת שאותו אחד לא יילך ויתחיל להשוויץ-על חשבונה...ומכאן בא המושג בת שנותנת...מישהו חולק על זה???

אני אסביר לך..........

לדעתי בת חושבת אלף פעם לפני שהיא נותנת בגלל: 1. שסקס זה דבר מאוד אינטימי, שמרגישים גועל אם זה לא עם מישהו קרוב. 2. אם כל אחת הייתה נכנסת למיטה עם כל אחד חתיך שהיה מציע לה- סקס היה הופך למשהו סתמי ולא מיוחד. ומה היה לה לשמור לזה שהיא באמת תאהב?? 3. זה הסיבה שאתה אמרת- שלא יתנו לה שם של שרמוטה. 4. אפה הריגוש אם נותנים לכל אחד?????????

../images/Emo45.gif ועוד משהו...

עבור בנים סקס זה משהו שונה לגמרי מאשר עבור בנות. בשבילהם זה סטוץ שהם היו מוכנים לעשות עם כל אחת (בשביל הכיף?) אצל בנות זה שונה, משהו יותר אנטימי כמו שאמרה לוליתי וגם מבחינתי משהו יותר קדוש. (ושוב אני לא דתיה).

seeyou

New member
מעניין! מאיפה את יודעת ש...

".. שמרגישים גועל אם זה לא עם מישהו קרוב?" יש בילבול בין: - בין סקס ליחסי מין! יחסי מין זה חלק מהטבע ונועד רק ל"פרו ורבו".... גם לבעלי חיים יש יחסי מין...מוגבלים בתקופות השנה...ללא "רגשות" וללא תיסכולים! הבחירה נתונה בידי האדם מתי לעשות -איך-עם מי.... זה טוב? לפעמים זה מעצור ....יותר "חושבים"...מאשר עושים ונהנים! הכול זה פונקציה של גיל! בנות צעירות עושות את זה על מנת למרוד בהוריים ולא בגלל צרכים ביולוגים!

.m

New member
והנשים למטבח...

הסטיגמות בהן נדון היום, ילדים, נוגעות לסקס: הסטיגמה: גברים נהנים יותר מנשים המציאות: לא נכון
גברים ונשים הם בעלי יכולת שווה ליהנות מסקס. הם רק עסוקים מדיי בלהיות שבויים בסטיגמות! למעשה, נשים ששברו את גבולות הדיכוי המיני, ומכירות את גופן מגיעות בקלות למולטי-אורגזה, פעולה הדורשת מהגבר חודשים של אימון (ע"ע סקס טנטרי) בנות, לימדו את גופכן. לימדו מה עושה לכן טוב, וממה אתן נהנות - ואז *למדו את הגברים שלכן* הסטיגמה: נשים לא יכולות לשכב עם מישהו בלי לערב רגשות המציאות: לא נכון
יש הבדל מאוד גדול בין having sex ל-making love. נשים פשוט לא קיבלו מעולם את הלגיטימציה to have sex. לשמחתי, נשים רבות היום כבר לא מחפשות אותה, אלא באמת נכנסות למיטה עם מי שבא להן, ומהסיבה הכי לגיטימית - כי יש להן צרכים, ומישהו צריך לספק אותן! הסטיגמה: גבר ששוכב עם הרבה בנות הוא "כלי", אבל אישה ששוכבת עם הרבה גברים היא "שרמוטה" המציאות: לא נכון
אשה שנהנית מסטוצים היא אישה משוחררת מינית. היא אישה שלא מחפשת אישור של אף אחד לסיפוק הצרכים שלה. וככה זה צריך להיות! לא חסרות סטיגמות בנושא הזה, ואני יכולה להמשיך עוד ועוד... הגיע הזמן שנשים תלמדנה שזה בסדר שהן יהנו מסקס, שלא כל פרטנר למיטה צריך להיות אהבת נצח, שסקס הוא צורך (פיזי, כמו מזון ואוויר) שצריך לספק אותו ולא צריך להתבייש בזה, והכי חשוב - אם אתן נהנות, שום דבר אחר לא חשוב, ושכל העולם יתפוצץ. (בעיקר מקנאה...)
mai

seeyou

New member
כול הכבוד!../images/Emo24.gif

אמת -גברים ונשים הם בעלי חיים! -יכולת שווה ליהנות מסקס? לא בטוח - רצוי ללמוד על גוף האדם במיוחד של האישה! -מגיעות בקלות למולטי-אורגזה? שקר! הרבה דיבורים ..האם אורגזמה זה הכול בחיים? -נכנסות למיטה עם מי שבא להן- אני רוצה להכיר גבר שמוכן להקים משפחה עם מזרון המדינה...אפילו שזה "מזרון" בעל 5 כוכבים עם תאודה B.Z של מיכללת תל ברוך -יש להן צרכים, ? מקובל עלי! ומה קורה שאת במקום שלא יכולה לעשות את הצרכים? -אשה שנהנית מסטוצים היא אישה משוחררת מינית?? זה אומר כול זונה לבחורה שמתחילה את המקצוע! טוב, עוד מעט יהיו בחירות גם לנו יהיה ציוציולינה...כחול - לבןֱ

למעלה