|שמה אתם חושבים על סוגי הבנות ש....

.m

New member
מחפשת להכיר....

גבר מולטי-אורגזמטי, ששכב עם פחות מ-5 נשים (לא מעוניינת להקים משפחה עם המזרון של המדינה. תודה.) שלא יהיה משוחרר מינית (מי צריך זונה מתחיל?) אבל שידע לבשל, לכבס, לגהץ, ולפנק. ... mai

seeyou

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זִיגזַג

New member
אני שכבתי עם פחות מ 5...

אני בכלל בתול אני

.m

New member
מצטערת, כבר קיבלתי הצעה יותר מפתה

הוא גם מבשל ומנקה... (נמצא פתרון לכביסה. אולי פיליפיני...)
mai

dudusch

New member
הלכזה פורום הפכנו? ../images/Emo8.gif

אז תיאור של כמה מתכונותי... יודע לבשל (אם נחה המוזה). עושה ספונג´ה. כביסה עושה אם חייב (כשההורים בחו"ל). מגהץ. צובע ומבצע תיקונים שונים. יד שנייה במצב מעולה

יחידאי

New member
מיניין לך?

שמין אצל האדם שונה מחיות אחרות, האם היית חייה אחרת פעם? ומניין לך ההבחנה בין סקס ליחסי מין? הרי זה אותו הדבר, רק בשפה אחרת. והקביעה השלישית - מיניין לך. למרוד בהורים. לא בגלל צרכים ביולוגים? בול שיט (לדעתי) ובכלל מיניין אתה יודע, היית בת? בנות זה מין שונה מבנים, אנו כלואים בנקודת הראות של מינינו. איך נדע?

PooKiPsiT

New member
לדעתי..

1. אם זה מה שהיא רוצה, צריך לכבד את הרצון שלה, אבל לדעתי - חבל! 2. לי זה נראה הגיוני לחלוטין. 3. אני לא רואה את עצמי עושה את זה, אבל אם זה מתאים לשני בני הזוג - שיהיה להם לבריאות! 4. מישהי שכנראה מרגישה מאוד בודדה וחסרת ביטחון, וצריכה להגיד תודה אם היא לא תסיים את החיים שלה מאיידס........

אסף4יי

New member
התשובה פשוטה מאוד ומתחלקת ל 2 :

אם זאת הבת שלי: 1. כל הכבוד נחמה. אם את יכולה, אז תשארי בתולה גם אחרי החתונה, בסדר מותק ? תני נשיקה לאבא. 2. אוהבת-שמוהבת ! את לא יוצאת מהבית ! 3. את לא יוצאת מהבית ! 4. את לא נכנסת הביתה ! ואם זאת לא הבת שלי: 1. לכי חפשי את החברים שלך ! מה אני, בצום גדליהו 15 שנה ? 2. תני נשיקה, יפה שלי. יאללה, תתפשטי. 3. קבענו ב 10 ? אני אצלך ? 4. קבענו ב 10 ? אני והחבר´ה אצלך ?

אסף4יי

New member
טוב, בינתיים את צודקת...

כרגע יש לי בן שהוא אמנם יפה כמו בת, אבל זה לא נחשב. אולי בילד הבא... בכל מקרה, יש לי גם תשובות לגבי בן (למה רק בנות ?) 1. "בוא מתוק, תגיע לכאן (רעש של בעיטה בראש). עכשיו תשב בחדר ותחשוב על מה שעשית לאבא". 2. "אז אולי תתאהב בכמה בנות ותעשה את אבא מאושר ?" 3. "צריך כסף לדלק ?" 4. "צריך כסף לקנדומים ?"

המממ... תן לי להבין.

נתחיל מהחלק שכן הבנתי. לפי התשובות שלך, אני מבינה שיש לך בן (סביר להניח שיש גם אישה מעורבת בעניין...) ויחד עם זאת היית מוכן לנסוע עם החברה לאחת שהיא המזרן של כולם או לבד לאחת שנותנת לכולם... הבנתי נכון? ועכשיו לחלק שלא הבנתי. למה התשובות לגבי הבן שלך שונות לגמרי מהתשובות לגבי הבת שלך??? למה היית משכנע את הבת בכך שהיא צודקת ואת הבן בכך שהוא חטא??? (בשאלה הראשונה) ובשאר השאלות למה בן היית מעודד ובת מעניש?

אסף4יי

New member
הבנת את הכל כמו שצריך

לגבי הדברים שלא הבנת: הכל נכתב בציניות... תקחי כל אבא פרימיטבי - הוא יהיה גאה בבנו אם ישכב עם בנות, ומאוד עצבני על ביתו אם תשכב עם מישהו...

אם זה עוזר...

1) מכבד את זה אם כי לא ממש מבין למה 2) הגיוני ככה זה אמור להיות 3) זה יוריד מהערכה שלי כלפיה במידה מסויימת 4) כל אחת ומה שטוב לה.

תשובה...

1- בת שלא נותנת....שתתחיל לתת...והרבה...לכל אחד ולפעמים ליותר מאחד... 2- רצוי אך לא מחייב... 3- יופי טופי...שיהיו עוד כמוהה והעולם יראה הרבה יותר טוב... 4- אני אצפה שהיא תיהיה בעלת קפיצים טובים ונוחים ושלא תתקפל כמוכמה מזרונים שאני מכיר...

dudusch

New member
כמאמר הבדיחה...

איך קוראים למי שנותנת לכולם? נותנת... איך קוראים למי שנותנת לכולם חוץ מלך? שרמוטה...

יחידאי

New member
אני אחיה וזו היתה טעות

אז תמחקו לכם את זה מהתודעה. לא היה לי שום קשר למה שהיא כתבה

יחידאי

New member
ולעיניינינו...

למרות שזה אולי לא פופולרי, בימים החשוכים האלה, רצוני להביא את השקפתם של בני דודינו. ראו בזה פרוייקט אנטרופולוגי. כשהייתי בטיול בירדן לפני ארבע שנים (בימים שפויים יותר שהיו) היתה לי שיחה עם המלווה הירדני, בחור בן 22. אמרתי לו על ידידה שלי (דאז בת 28):" זו מרה" (אישה) "בנת" אמר (בת) למה? אז הוא הסביר לי את ההבדל: "מרה זו נשואה (מג´ואז) מפתוח (פתוחה) בנת זו לא נשואה. סקר (סגורה) אז מה אני רוצה לומר...אילו רק ידע אותו בחור כמה כבר חרשו אותה, מעניין מה הוא היה חושב, אולי היה צריך להמציא מילה חדשה

einaty26

New member
אנתרופולוגיה זה בת´ וזה לא לחובבים

ראשית אנתרופולוגיה נכתבת בת´ ולא בט´ ושנית לא ניתן ליצור כל הכללה על קבוצת אנשים על סמך משפט של פרט יחיד החבר באותה הקבוצה. שלישית נמאס לי עד אין קץ מכך שכל אחד חושב את עצמו למלינובסקי (אנתרופולוג נודע) או לאנתרופולוג, מי שלא למד האנתרופולוגיה אינו אנתרופולוג. אנתרופולוגיה היא לא מקצוע קליל לעות הפנאי כנשוסעים לירן ומדברי םעם מדריך. זוהי דיסציפלינה אקדמית עםן מסורת של מעל מאה שנה כאשר אנתרופולוגים הם אנשים העושים עבודת שדה ושוהים לפחות פרק זמן ממושך עם קבוצ תאנשים במטרה להכירם, ללמדו עליהם ולכתוב עליהם ספר אקדמי. אז יחידאי יקירי אנתרופולוג אתה לא ואפיל ולא יכול להתקרא אנתרופולוג חובב. והתובנות שלך לגבי נשים לא יעבור חוות דעת אקדמי תאפילו של סטודנט לתואר ראשון שרק התחיל ללמוד שיעור ראשון בקורס מבוא לאנתרופולוגיה.

למעלה