|שמה אתם חושבים על סוגי הבנות ש....

נותנת לא נותנת... אחלה שם לשיר

אז ככה לגבי זו שלא נותנת עד לחתונה... אחת שלוקחת ריסק רציני אם זה בידיעה אז יש לה ביצים... עלולה להתאכזב. אם זה מתוך הכרח קהילתי אין לי תגובה בעניין. לגבי מספר שתיים הייתי אומר שהיא הכי שווה אבל נאיבית סופה להיפגע לא מעט פעמים כי יש הרבה זאבים מניאקים שישחקו אותה אוהבים ויזרקו אותה יום למחרת. הייתי מציע לה להמשיך בגישה הזו - אחלה בחורה... הפבוריטית שלי בכל אופן. לגבי מספר שלוש זו שנותנת בדייט הראשון... זו אחת שלא ניתן להגיד עליה כלום ... תעלומה אמיתית... יכולות להיות הרבה סיבות לכך שנותנת... אולי נדלקה, אולי חוסר בטחון, אולי ואולי ואולי... אם נהנתה אז שווה היה. אם קמה יום למחרת עם הרגשה איכסה וחוזרת על כך הייתי ממליץ לה ללכת לטיפול לבדוק מה לא בסדר בקופסה. למספר 4 שהיא המזרן של כולם. לא מבין אותה עדיף היה לה לעשות מזה כסף ולהפוך לכוכבת פורנו לפחות תהיה מוערכת ביותר על ידי המין הגברי. אישית היא לא הטיפוס שלי בכלל! ושוב אם הייתי יכול לבחור הייתי רוצה את זו שהיתה רוצה להישאר בתולה עד לחתונה אבל גם מציאותית ומבינה שעדיף לגמור עם זה בשלבים מוקדמים ולהגיע מוכנה כמו שצריך... יחד עם זאת יש לה פנטזיות של כוכבת פורנו מספר 4 אך בתכלס היא שוכבת רק מתוך אהבה גם אם זה בפגישה הראשונה :))) שילוב של הארבע ביחד בהחלט עושה את הבחורה נחשקת ביותר

avr1

New member
@

1 ההפסד כולו שלה 2 כנ"ל 3 בראבו 4 יש רק בצבא כנראה ואני לצערי כבר לא שם.

gal-or

New member
אני בת, אבל,

ככה: 1. לא רעיון טוב. 2. מצויין - מראה על נאמנות. 3-4. היא פשוט זולה ובנים לא יעריכו אותה. עדי

seeyou

New member
אין דבר כזה שבת לא נותנת...

...יש בן שלא יודע לקחת!!! ...החיים היתחילו לאחר יחסי מין... המין "משבח" את החיים....אבל גם יכול להרוס את החיים... ...ישנה בעיה אחת...רוב האנשים מקיימים יחסי מין ב"מחשבות" יותר מאשר במציאות! חיפוס מתמיד אחרי נקודה "מסוימת" גורמת לפיספוס של החיים השלמים! עוד דבר ליפני הסיום: כולנו מושפעים ע"י "סיפורים"...רדיו-עיתון-טלויזיה... הרבה בנות מעמינות שמה שרואים בסרט זה גם במציאות!! זה טעות: לדוגמה-בסידרה "חברים"...כולם עם כולם...והקשרים ביניהם אידאלים! אין במציאות דבר כזה! אולי ב"קומונות"...

seeyou

New member
תודה על התגובה!../images/Emo54.gif

אבל לא הבנתי תגובת ה"משורר(ת)

טלרז18

New member
לעניות דעתי.....

1.בת שלא נותנת ?! קודם כל אין כזה דבר .מחקרים מדעיים הוכיחו כי בקרב קהילת הבנות אין יצור שמיימי מלאכי טהור ובתול שכזה .אבל והיה אם אפגוש אחת שכזאת אני מאמין שכמו רבים אחרים אני פשוט לא אצא עם אחת שכזאת ,וזאת מסיבה אחת מספקת ביותר שהיא: אחרי שהיא תראה כוכבים ,וזה יקרה מן הסתם אחרי החתונה ,היא פתאום תפתח "עיניים" ,ואולי תרצה בהתנסויות חדשות ואחרות . 2.הבחורה הקלאסית .הבחורה שחשקה נפשי בה . 3.וואלה אחלה של דבר רק שלא לטווח ארוך ,ובכלל אם היא שכבה איתי על הפגישה הראשונה ,מי יודע כמה פגישות כאלה היא כבר עברה... 4.אני אפילו לא אתאמץ. היא בטח תיגש אליי ביום מן הימים . ולסיכום: הבחורה הקלאסית היא הבחרוה שנותנת רק למי שהיא מאוד אוהבת .

ופה אתה פותח פתח לשאלה אחרת...

כמה פרטנרים זה יותר מדי...חכה, אני אפתח על זה שאלה חדשה לפני שהשירשור הזה נעלם...

tsveeka

New member
משהו באמצע

בת שלא נותנת עד החתונה זה לא לעניין. צריך לדעת איך הגברת במיטה וגם איך אנחנו טובים בשבילה. מס´ 2 זה הכי נכון, סקס למישהו שאוהבים. 3 ו-4 לא מתאים לדעתי.

pninit30

New member
אתם יכולים לחזור על מה שאמרתם?

סתם סתם... רק רציתי את תשומת ליבכם.. אני יסכם את מה שאני חושבת אני חושבת שבת שלא "נותנת" עד החתונה יש לה את כל הזכויות לעשות את זה ולאף אחד אין זכות להגיד לה לא או לפסול את זה (אבל אם נהייה ריאלים לשנייה נבין שאין בת כזאתי.. כל אחת ואחת יודעת שסקס זה חלק מאוד אבל מאוד חשוב במערכת יחסים ואחת שאומרת שהיא שומרת את עצמה לאביר על הסוס הלבן פשוט משלה את עצמה...) אחת שנותנת על הדייט הראשון או אחת שפשוט נותנת 7|24 (ולא זה לא כולל שעות פנאי) אין לי זכות לשפוט.. כי לכל אחת יש את הסיבות שלה.. אם זה חוסר ביטחון עצמי או רצון להשתייך לחברה או כל הבולשיט הזה שעם כמעט כולו אני לא מסכימה... אבל לא הייתי רואה את עצמי נכנסת למצב של "מין" עם מישהו שאני מכירה בקושי אממ כמה זמן פגישה? 4 שעות? פשוט לא! זה זנותי האופציה השנייה אני מעדיפה יותר.. כמו שאמרתי מקודם ואני חוזרת על זה סקס זה חלק מאוד חשוב במערכת יחסים אבל אסור לפסול את כל שאר החלקים שהם חשובים באותה מידה (נאמנות, וויתור, כבוד, התחשבות).. ואני אישית חושבת שלא צריך לומר סקס אלא לעשות אהבה (אופציה שנייה הנערה ה"מאוהבת" שעושה את זה מרצון ושלמה עם זה) ושימו לב איזה הבדל בן לעשות סקס ללעשות אהבה! זה מכניס אותי לעוד מלא נושאים.. כמו שזה גם קשור בבן הזוג.. אם הבן הזוג כל הזמן רומז אומר בואי נעשה את זה.. ואפילו במקרים מסוימים לוחץ.. אומר שאם היא לא תיכנס איתו למיטה היא כבר תיחשב האקסית שלו... זה גם איכשהו משפיע על אותה נערה אתם לא חושבים? אז פשוט אל תשפטו אחרים לפי הדעות, העקרונות שלהם זוהי מדינה חופשית!! קודם כל תתעמקו בשורש הבעיה למה אותה נערה נותנת לכולם למה היא לא יכולה להיכנס למחויבות (אוליי ההורים שלה התגרשו אולי זה וזה וזה.. אל תחשבו באופן ישיר אלא עקיף!) האא וכן יש לי חבר כבר 5 חודשים ואני מאוד אוהבת אותו! הוא בנאדם מאוד מתחשב ואיכשהו אנחנו תמיד מגיעים למצב של לדבר על סקס ומסיימים בכך שהוא אומר "אני מקווה שלא קיבלת שום רמז.. אני לא רוצה ללחוץ ולא כלום.." בנאדם ממש מדהים ומתחשב והכל ואם כולם היו כמוהו לא היו בעיות של זונת השכבה וכל השטויות האלה אז זהו... סליחה על המגילה.. אני חושבת על כתיבת ספר משלי.. אבל אני לא חושבת שיהיו הרבה קונים.. יחשבו כבר הוציאו ספר תנ"ך נוסף מרוב העמודים.. טוב לא משנה אז ביי ביי וקחו לתשומת לב את ההודעה הזאתי ולסיום- לבנאדם הכי מתוק שיש אני מאוהבת בך!! ואממ עוד מעט חצי שנה אז מגיע לנו מזל טוב! אז אני מבקשת איחולים וברכות! תודה רבה רבה ושלום!!! אני מקווה שלא רואים ששתיתי מקודם יותר מדיי... מים... טוב בפעם האחרונה! ביי ביי!

cutygirl

New member
האא רגע רגע

אני בת 52 נשואה עם 3 ילדים מקסימים אז אין לי מושג מה אני עושה בפורום הזה אבל זה נחמד להיזכר מה היה לפני 30 שנה.... טוב יאללה חייבת לצאת מהאינטרנט כבר למטפלת שלי נמאס לכתוב מה שאני אומרת מהר.. ואני חייבת ללכת להוציא את השיניים התותבות אויי כמה דברים.. הנכדים מגיעים היום.. האא אגב יש לי 12 נכדים... טוב יאללה לפני שיזרקו עליי כיסא שלום ולהיתראות היו בריאים אלוהים אתכם להית´ חבריה!!

babe10

New member
התאפקתי והתאפקתי..

אבל די. כל פעם שאני קוראת את זה נשרף לי עוד פיוז במח... "בת שנותנת?" "בת שלא נותנת?" "מזרון?" סליחה יקירתי אבל להודעה שלך יש ניחוח נפטלין. נראה לי שהמושגים האלה הוצאו היישר מהבוידעם של סבתי שתחיה.... שהאל ירחם.

בחור 27

New member
תורי...

בחורה שלא נותנת עד לחתונה, רוצה לשמור על עצמה פיזית ונפשית ... חוץ מזה היום לפעמים מתחתנים בגיל 19...ואז מה זה אומר ?? בחורה שנותנת רק למי שאוהבת ? ואם היא אוהבת יותר מגבר אחד ? ואולי אין לה חבר...והיא אוהבת 4 ידידים ? ואם זה רק חבר...זה כמעט כמו נישואין לא ? בחורה שנותנת על הדייט הראשון ? בטוחה בעצמה ,משוחררת, יכול להיות פזיזה... אולי היא רוצה לכייף ? מה אסור לה ? חשבתי שיש שוויון היום.... בת שהיא המזרון של כולם...יצא לי להכיר...ולא ישנתי עליו...לא היה לי נוח משום מה.. בעצם היא בחנה את כולם...ולא כולם בחנו אותה...אישית , זה מגעיל.. אבל אם היא נהנת מזה..מה אכפת לי ?

ronen1981

New member
מה חושב.

עם 1 או 2 אני אתחתן. וב 3 לא אתנגד להיתקל כמה פעמים ולהיות בקשר עם 2 או 3 עד שאמצע את האחת. לגבי 4 איכס אני לא נוגע בזונות.

jahnon

New member
התגובה שלי

ובכן אני חושב שאיש באמונתו יחיה. קראתי את התגובות של האנשים פה והאמת הופתעתי, לרעה. כמות הסטיגמות שרצה פה. השובינסטיות מצד הנשים דווקא... כל בת וההחלטה שלה מה זה קשור אליי ומה אני חושב עליה? אם מישהי מוצאת חן בעיני אז הסקס זה תוספת ברוכה אבל לא המנה העיקרית. יש בנות שיהיו על גל אחד עם מישהו אחד ועל גל אחר עם מישהו אחר. (ולקשיי ההבנה שבינינו עם מישהו אחד היא שוכבת על הפגישה הראשונה ועם השני היא שוכבת בפגישה הרביעית או החמישית או X-ית). אני מכיר את כל סוגי הבנות שהוגדרו כאן ועוד כמה סוגים מאחורי כל סוג עומדת בחורה שעשתה את הבחירה שלה. אני אישית ארצה את זאת שתאהב אותי ותרצה אותי כמו שאני (ולא משנה עם כמה בנות שכבתי). ודרך אגב אני מבשל מנקה וגם מכבס .....

שפיצית 2

New member
פוצית...

היי אחותי פוצית, לגבי שאלתך, תראי, אין לי מה להגיד, פשוט אין לי מה להגיד.

שפיצית 2

New member
פוצית תראי....

איזה טיפוס את מבין הארבעה? האם את מחכה עד לחתונה או שתהי רק עם מי שתאהבי? אני בטוחה שאת לא תשכבי על הדייט הראשון (אני יודעת, אני מכירה אותך) וגם את לא מזרון שיכבתי, נכון מותק? אז תראו, אחותי הכוסית הכי מושלמת עם גוף פצצה, אבל היא שומרת על עצמה הילדה, שומרת גם שומרת ונשמרת מהזאבים בלילה. מה אני אגיד, כל הכבוד לה! אם אני הייתי ככה בגילה, לא הייתי מתחרטת על הרבה דברים. לפי דעתי הגיל בו אפשר להתחיל לשכב הוא 18, כי אז ההחלטות הן בוגרות ופחות מושפעות מלחץ גיברי, וגם באות מצרכים אמיתיים, כי למי באמת יש דחף מיני בגיל 16? ולגבי הזיון בפגישה הראשונה שיבושם לה, והשרמוטה עושה זאת כי זו הדרך היחידה בה היא מחפשת חום ואהבה, וחבל מאוד. הייתה לי חברה כזאת והיא נאלצה לעבור עיר בגלל הרכילות.

אני הכי אוהב את 2 ו-3

טוב. אני בן ואני עצמי מס´ 2, עם מס´ חריגות נדירות ל-3. ועכשיו, ואני יודע שזאת תשובה גועלית שנובעת מדפקטים אצלי, אבל הייתי רוצה להיות מס´ 4, להתרועע עם בנות זן 4, ולהתמסד עם חברה מזן מס´ 2. לגבי 1.. קשה להעריך. אף פעם לא פגשתי כזאת.(חוץ מדוסיות, שאני ממילא לא בן זוג פוטנציאלי בשבילן)

einaty26

New member
דבר ראשון למה הבת לא מקבלת

למה להגיש על נשים שהן אלו שנותנות והגבר מקבל למה לא לחשוב עלזה בצורה הדדית שהאישה מקבלת וגם הגבר מקבל ששניהם באופן בהדדי יכולים ליהנות. יש אמות מידה כפולות בחברה שלנו הבת שנהנית ממין ויש לה הרבה פרטנרים תיחשב לפרפרית או לזונה והבן שיש לו הרבה פרטנריות ייחשב לדון ז´ואן ולהצלחה כגבר, אמות המידה האלו הן מזוייפות אבל כשאי ןשוויון בין המינים אז זו ההתייחסות. ומ הקטע לסווג נשים לפי מתי הןמוכנות לשכב עם גבר מה אנחנו באות בקופסאות עם תווית זו תעשה סקס בפגישה הראשונה וזו רק אחרי החתונה, מתי גברים יפסיקו לקטלג נשים ומתי נשים תפסקנה לקטג את עצמן? מתי נתייחס לכל בן ובת אנוש כא לפרט בודד בלי ישר לתייג אותו ?

למעלה