שמחתי להתארח פה ולהכניס פה עניין

שמחתי להתארח פה ולהכניס פה עניין

טוב,שימו לב כל אלו שכבר סימנו אותי. שיהיה לכם באמת כל טוב ואחלה חיים ותרגישו טוב עם עצמכם. נכנסתי לפורום סתם מתוך עניין באיזה לינק שהיה ב"שער תפוז". עניין אותי יותר מכל לשמוע את הדעות אבל מהר מאוד הבנתי שזו יותר כמו קבוצת תמיכה ומין "שותפות גורל" מאשר נסיון ליצור קבוצת דיון, אבל בכיף אני אומר. זכותכם. אז להתראות בפארק הקרוב למקום מגוריכם. (או בג'מבורי הקרוב לביתכם) :)

את אמורה לספק טיעון להחלטה שלקחת

אני אמור לספק טיעון? על מה בדיוק? הרי מי שפה כבר לקח החלטה אז שלפחות יהיה כן עם עצמו. אני מודע לעובדה שזו דיעה מאוד לא פופולרית בטח לא במעגל הקרוב ואני מקבל את זה אך אל תחפשי תשובות במקומות אחרים. כל התשובות הן אישיות ביותר ומגוונות. רק תעשו לי טובה אל תפתחו לי פה תאוריות פילוסופיות ותסיקי מסקנות לגבי אנשים רק בגלל איזו מלה שנכתבה בשגיאת כתיב. יום טוב ושיהיה לך רק טוב ושלווה בחיים

nili6

New member
הי

כתבתי לך מספר הודעות לא השבת לאף אחת מהן תהיה בריא כנראה אתה מפחד להתמודד מול האמת הפנימית של עצמך.

nili6

New member
בא , מחרבן והולך? ככה בדרך כלל?

אני רואה שאתה לגמרי מבולבל אני לא כתבתי לך שום דבר אודות שגיאות כתיב יש לך טעות אני ולא אחרת לא חייבים לך שום דבר ושום טיעון אבל אם אתה רק בא לפה מחרבן והולך לפחות תגיד את זה מראש אז לא נשקיע התייחסות בהודעות שלך. נכתבו לך כאן מספר דברים מאוד תבוניים אם לנקוט בלשונך והבחירה שלך היא לברוח ואתה מפגין חוסר מסוגלות מוחלט להתמודד ולו מול טענה אחת. תהיה בריא לבטח סיבותיך עימך

prizman

New member
כן אתה

אמור לספק הסבר לשגיאות כתיב חוזרות ולטיעונים שחוקים אחרת אתה תתגלה כשחוק פה ביי

קספיאן

New member
די כבר עם זה

הגזמתם לגמרי. כל בן אדם שנכנס לפה עם דעות שונות ישר צועקים טרול!

אויש תעשה טובה.

די כבר לבלבל במוח!! אין לי שום בעיה עם אנשים בעלי דיעות שונות- אבל רבאק- הפעלת מערכת סינון מינימלית תעלה לפניך את היכולת להבחין בין אנשים בעלי דיעות שונות ובעלי יכולת שיון ורצון לדיון לבין אטומי מוח וצרי שכל שבאים לספר לך ש"המימוש העצמי דפק לכם את ההגיון, ושלא לעשות ילדים זה כפירה...". כאילו, יש פה מספיק אנשים שאני לא מסכימה איתם ועדיין קוראת ומוכנה לדון איתם כשיוצא לי, ויש את הבלוקים האטומים מהזוג שמדובר בו -והאמת? מצידי? שיהיה לך איתו דיון נעים- באמת מעניין לראות אם תגיעו לאנשהו . בהצלחה.

קספיאן

New member
זה כל הענין

לא מעניין אותי לקיים איתו דיון, כי לא מעניין אותי מה יש לו לומר, אז אני מתעלם מההודעות שלו ומחפש דברים יותר מעניינים. אבל אני לא קופץ ותוקע הודעת "טרול" לכל אחד כזה, כי זה לא תורם לכלום. אני לא צריך שתגידי לי מי טרול ומי לא, אני מסוגל להחליט בעצמי ואני מאמין שכל שאר תושבי הפורום גם יכולים להחליט בעצמם. את מדברת על הפעלת מערכת סינון מינימלית, כשאת בעצמך לא עושה זאת. אם את מסננת, אז עד הסוף, אין צורך בלסמן "טרול" בשביל אחרים.

סליחה???

אתה תגיד לי איפה לכתוב מה? ועובדה, עובדה היא שאנשים מסיטים את הפורום לדיונים עם טרולים כאלה מבלי להבחין במי ובמה מדובר, ועובדה היא שלפעמים כדי לעצור את זה צריך לומר : הלו, זה טרול!!!- וגם זה לא תמיד עוזר. מה איכפת לי מה אתה צריך או לא? אני צריכה ורוצה וחשוב לי להגיד את זה אחרת השירשורים הללו נמתחים לנצח וזה מרגיז ,מתר להתרגז או שאני צריכה לבקש אישור? אני מסננת עד איפה שנוח לי לסנן ואם אני רואה חד שיח שמתפתחעם טרול, אני אעיר על זה מבלי להגיב לו ישירות בשום דרך. זכותי ואם זה לא מוצא חן בעיניך, אל תפתח גם את ההודעות שלי.

קספיאן

New member
תעשי מה שאת רוצה

למה שלא תכתבי גם עלי טרול, אני לא חושב כמוך. מה מפריע לך ש"אנשים מסיטים את הפורום לדיונים עם טרולים כאלה מבלי להבחין במי ובמה מדובר" אני לא יודע. אבל כנראה שאת רוצה שידברו רק על נושאים שמוצאים כן בעינייך. שיהיה לך לבריאות, תרשמי "טרול" כל כל אחד שנכנס לפורום, זה בהחלט משפר את הרמה של הדיונים פה. אבל יש פתגם שאומר "אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף לשתוק". "זהירות, הוא טרול!!!!" זה לא משהו חכם להגיד.

נו אז אני טיפשה.

נוח לך לחשוב כך? יופי, תהנה. אני רואה שאטימות בהבנה כנראה לא שייכת רק לטרולים. כבר אמרתי שאין לי בעיה עם אנשים בעלי דיעות שונות משלי, אלא עם "לא ללדת זה כפירה, מימוש עצמי הפך אצכן לדפוקות בשכל " ועוד "פנינים" כאלה שלא מדברות בכלל על "אי הסכמה" אלא על "טרוליות" -יען כי אטימות המוח וצרות השכל פגמה לחלוטין ביכולת לנהל דיון או שלא הייתה כוונה כזו מלכתחילה -. למעשה אתה חוזר לטיעונך הראשון כאילו "כל מי שלא מסכים איתי הוא טרול"- מדוע? מן הסתם כי זו הטענה הקלה ביותר להשליך באויר למרות שכבר הובהר לך בפירוש שזה לא המקרה ושקיימת אבחנה ברורה בין "לא מסכים איתי-אבל ראוי וחשוב לדון עימו" לבין "אהבאל מצוי=טרול". "תרשמי "טרול " על כל מי שנכנס לפורום"- טענה מטופשת למדי. למי בדיוק רשמתי את זה חוץ מלטרולים עצמם? גם אתה כרגע לא אומר דברים חכמים במיוחד ולמעשה ,אני די מופתעת -אבל למזלי הערכתי העצמית אינה תלויה בדעתך עליי -כלומר, אם אני לא חכמה בעיניך, אני פשוט אחיה עם זה בלי יותר מידי בעיות- מבטיחה. מאידך גיסא- "להגיד על מישהו "זהירות הוא טרול" נראה לי אימרה שלא משקפת רמת אינטליגנציה אלא אבחנה מסוימת שלפעמים חשוב לעשות .

סליחה שאני מתערבת...

לצערי נאלצתי לעבור על כל ההודעות של הטרול הנוכחי בשביל לאסוף וללקט את המסקנות המזהירות שלו- וכל זאת על מנת להראות לך קספיאן את ההבדל בין טרול לבין "אי הסכמה". וגם זה,רק בגלל שאני אוהבת אץ הכתיבה שלך ונהנית לקרוא אותך ויש לי הערכה כלפיך. או קיי? בוא נקרא יחד: 1.נראה לי שהתופעה הזו (, היא תוצר של עולם צר, ציני ואגוצנטרי שמזמן שכח את המקום שלו ביקום 2.התופעה של מימוש והגשמה עצמית דפקה קצת את הראש להמון אנשים ויצרה עולם פנימי עשיר אך מתוסבך לא פחות עם רגשי אשמה ותיעוב עצמי ולסביבה. 3.אני חושב שאם כל הציניות והרצון, ואני מאמין שהוא אמיתי, לא להביא ילדים, הוא כפירה בעיקר. 4.אך לא להביא ילדים לעולם מטעמים מצפוניים זו התחסדות ומותרות של אדם שסולם הערכים שלו רעוע והתפישות שלו לגבי הקיום שלו הן מעורערות. 5.בעצם שיש פה אמירה אגואיסטית נרקסיסטית, קרי "אני לא מוכנה לעובדה שילד "גוזל" לי את הזמן הפנוי. אני לא מוכנה שאנשים ייכנסו לחיי ואף תיה להם השפעה מכרעת על אורח חיי. לצערי, אלו הם טעונים מאוד עצובים. 6.אני מדבר על התכחשות לאינסטיקטים בסיסיים של האדם. 7.הן קורבנות של עצמן ושל החברה 8.זו אגואיסטיות ופחדנות. 9.אתם מכסים בעיות נפשיות באדרת אידיאולוגית כלשהי וזה עוד רק חלק מה"נפלאות" שלו. אז חוץ משיפוט אחרים,ביקורת על אחרים,אטימות מחשבתית,התקפות ,הטלת רפש בכל מי שנמצא כאן, כינויים בשמות :פחדניותף נרקסיסטיות,אגואיסטיות,בעלות בעיות נפשיות,קורבנות,דפוקות בראש, כופרות..... עכשיו, עם כל הכבוד שיש לי אליך- אתה באמת לא מסוגל לראות את ההבדל בין ערימת בלבולי הביצים הזו- ששייכת לטרול מצוי בפורום הזה- לבין תגובות"לא מסכימות" שהיו כאן די והותר וכל הדיונים היפים שצמחו סביבן?? בחייך, אני בטוחה שאתה רואה את ההבדל!

שכחת:

מתחסדות,בעלות סולם ערכים רעוע ותפיסות קיום מעורערות. אבל היי, מעבר להערכה שיש לי אלייך על ההשקעה והסבלנות שאני בחיים לא הייתי מוצאת בי לליקוט כזה של מידע חסר כל משמעות- אולי יש כאן כאלה שקריאת כל ה"בלבולי ביצים" הללו עושה להם טוב? מעין "סמן ימני" עבורם? לא יודעת, בכל אופן- בשבילי -זה טרול מובהק לחלוטין, וכמו שאמרתי- אי הסכמה לא קשורה לכאן במיל-ולמרות שקראתי כאן קישור עם הגדרה ברורה ל"מהו טרול" נראה שהנושא עדיין לא נלמד דיו והופנם..

נכון,נושא הטרולים

כל הזמן חוזר ועולה כאן וכבר גרם לדעתי לכמה וכמה נטישות . אומנם זה מידע חסר משמעות אבל היה חשוב לי להעביר לקספיאן את ההבדל שין "אי הסכמה" שיש כאן מידי יום ואני קוראת דווקא תשובות יפות מאוד לאי הסכמות אלה, תשובות שמלמדות אותי הרבה ונותנות המון נקודות למחשבה- לבין הודעות בנוסח של האדם הזה -שמלאות במיסיונריות,שיפוט,הטלת רפש בכותבות כאן,שמות גנאי למינהם. שום דבר חיובי לא יכול לצמוח מתגובות לאדם כזה - כי הוא משקף למרות גילו הצעיר איזה חשיבה ענתיקה מלאה בסטיגמות וגם לדעתי-המון פחד. וזה ההבדל בין טרול לבין מגיב מן השורה .

קספיאן

New member
את לא מבינה

אני לא מתווכח על תוכן דבריו שלו או שכל אחד אחר. יתכן והוא טרול ויתכן שלא, אני קראתי את ההודעה הראשונה שלו וראיתי שהוא לא מעניין אותי, אז לא קראתי יותר הודעות שלו. הבעיה שלי זה שלחלק מהנשים פה, יש אצבע קלה על הדק הטרול. עד כמה שאת חושבת שהבן אדם הזה טרול, עובדה שהתפתח פה איתו דיון ארוך בהשתתפות מספר אנשים. אם כל אחד שהיו צועקים עליו פה טרול היה נחסם ונמחק, הפורום היה כמעט מת. תעשי חיפוש מתקדם בפורום על המילה "טרול" ותראי כמה תוצאות את מקבלת. וזה בלי כל אלו שאכן נמחקו. אני משתתף במספר פורומים בנושאים שונים. זה הפורום היחיד שלפחות פעם ביום מישהו חייב לצעוק טרול!!!. במקום פשוט להתעלם ממנו. זה מיותר, זה מגעיל וזה הפך ל"זאב זאב" כי מתחילים לצעוק טרול בלי קשר למה הם באמת רושמים.

קספיאן

New member
ועוד נקודה

תראי בשרשור של ידיד. הוא כתב תגובה כלשהי ואמר "תרתי משמע" אני ניסיתי להבין, לשונית, למה הוא התכוון, כפי שהוא בנימוס ענה לי. אבל למטה, כשטושה אמרה "עזבו זה לא שווה התיחסות (כשזו סתם הערה מיותרת שפשוט מבטלת את השאלה שלי), אז קונכיה סגולה מגיבה "כנראה שיש כאלה שנהנים מטרולים." שזו סתם הודעה מגעילה, עוקצנית, שלא תורמת כלום לפורום ומזלזלת בי.

טוב,

אז בנוסף להיותי טיפשה אני גם רעה עוקצנית ומגעילה. אני גם לא תורמת לפורום ומזלזלת בך. בסדר, זכותך לחשוב כך- כל אחד והסרט שלו. מעניין רק שאני כל אלה מבלי להוציא השמצה אחת מפי בעוד שידידך ההולך בשדות מלא ההשמצות הרפש והגועל- הוא לא שומדבר מכל אלה ובעצם סתם עובר אורח תמים. הייתי ממליצה לך לבחון שוב את שיטת הסינון שלך לגבי אנשים באופן כללי, ולגבי המסקנות שלך בנוגע לטיב אופיים כוונותיהם בפרט.... כל טוב לך .

קספיאן

New member
אני לא יודע לגבי ההולך בשדות

לא קראתי שום דבר ממה שהוא כתב. והוא בטח לא ידידי. ואם את חושבת שהודעה כמו "כנראה שיש כאלה שנהנים מטרולים." היא לא הודעה עוקצנית, אז גם טוב, צודקת, זו הודעה מלאה אהבה, לרגע חשבתי שאת מציעה לי נישואים בכלל.

למעלה