שמחתי להתארח פה ולהכניס פה עניין

XUXA141

New member
הבעיה שלך, טעית בדיון.

אתה חשבת שהדיון זה "ילדים בעד או נגד". הדיון הוא למעשה "איך מתמודדים עם מטיפים שמנסים לדחוף לנו ילדים שאנחנו לא רוצים". גם נימת ההתנשאות ( שוב) בסוף המסר שלך, בסגנון "טוב, אתן עוד תראו את האור ותביאו ילדים כדי שניפגש בפארק" היא מגעילה במיוחד ולא ראויה לתגובה. למעשה יש רק תגובה אחת שמתאימה "להתראות בבית האבות העלוב בו יזרקו אותך ילדיך לאחר שתסרב לתת להם את הירושה בעודך בחיים".

nili6

New member
שאלה לשושה

שושה, שאלה לי אלייך את בתור מי שיש לה ילד עם חינוך טוב את מאמינה שהוא ישליך אותך לעת זיקנה? שהוא ידרוש את הירושה בעודך בחיים? זה שיש פה ושם מקרים כאלה ואפילו הם רבים, הם עדיין לא מהווים את הרוב. חינוך טוב של הילד בדכ יביא שהוא יתנהג אחרת .

XUXA141

New member
אני מאד מקווה שלא אבל..

החינוך זה לא הכל. חסרים אנשים שחונכו להיות הכי טובים ומנומסים ומוצלחים אבל נסיבות והשפעה חברתית שינו אותם? חסר בן זוג שיכול לגרום לילד להשתנות? חסרים כאלה שההורים נתנו להם את הנשמה וכשהם גדלו הם היו בטוחים ש"מגיע להם" הכל? אם מישהו חושב להביא ילדים כתעודת ביטוח לעתיד אז אני באמת מסכימה עם מי שאמר כאן שעדיף לפתוח תכנית חיסכון ואת הכספים להשקיע שם במקום בגידול ילד, ואז יש ביטוח של 100%..

nili6

New member
לא מדובר על

לא מדובר על ילד כתעודת ביטוח, זה ברור שלא. יחד עם זה כשיש לך ילד, אין ספק שאת במצב יותר טוב לעת זיקנתך ממי שאין לה. ועדיין זה לא אומר שיש להביא ילד לשם כך. אין סתירה בין הדברים.

למעלה