שמחתי להתארח פה ולהכניס פה עניין

ט ו ש ה

New member
מכיוון שהתייחסת אלי, אני מרשה לעצמי

להגיב. ההדועה שלי לא נועדה לבטל את השאלה שלך, אבל מהאוירה שנוצרה לשרשור הזה היה ברור לאן הוא הולך, וכמו שגם כתבתי בהודעה ההיא (ואתה לא ציטטת..) כמתבתי בפירוש שלא נשמיך בדיון על מנת שזה לא יהפך לסימפוזיון. צר לי אם הרגשתי שאני חותכת אותך, לא זאת הייתה הכונה, אלא לעצור את הדיון הפורה עם "ידיד". ועם זאץ, כשאתה בוחר לצטט אותי, אפשר לצטט במדוייק, כדי שיהיה ברור גם הקונטקסט של ההודעה, שבמקרה הזה הוא די חשוב.

קספיאן

New member
גם תוכן ההודעה

לא מוסיף. אני שאלתי אותו שאלה, ואת הגבת לי בעזבו, לא שווה התייחסות, בואו נעצור את זה לפני שיהיה כאן סמפוזיון" אז כן, הרגשתי שחתכת אותי, כי אני שאלתי אותו שאלה קטנה ופשוטה ואת ניפנפת אותה. התוספת של נעצור את זה לפני שיהיה כאן סמפוזיון" לא משנה את הקונטקסט של ההודעה, אלא רק מחזק אותו. כל מה שאני טוען, שזה המלחמה בטרולים מוגזמת, והורסת את הפורום. אני לא מבין מה זה מפריע אם מישהו מחליט לקיים דיון עם טרול. זכותו, כמו שכמובן זכותכם לצעוק טרולים ולנסות למנוע משרשורים להתפתח. אני חושב שזה פוגע בפורום.

nili6

New member
ובאותו אופן , קונכיה,

ובאותו אופן, קונכיה , את ניסית לעצור אותי מלדון עם לא הלך בשדות. וכשהמשכתי לדון איתו למרות זאת, קבעת, שיש כנראה כאלה שנהנים לדון עם טרולים. השאלה הנשאלת היא שוב מי קובע מהו טרול והאם יכול להיות הגיוני שכל אדם כמעט שבא לכאן הוא טרול. וכל דיון (כמעט) יכול להיות מעניין.

לדעתי

שיתוף פעולה עם טרוך הוא לא פחות גרוע מלהיות טרול בעצמך. סליחה שמתערבת.

nili6

New member
ואם נלך לפי זה, כולם פה טרולים.

את לא רואה את האבסורד שבזה? כמעט כל האנשים כאן ניהלו דיונים עם "טרולים" במיוחד בתקופת ראשית הפורום ככה שהקביעה שלך אבסורדית ומגוחכת.

ט ו ש ה

New member
וזה בדיוק הענין

התגובה שלי הייתה מיועדת אליו, ולא אליך, אבל מכייון שהיא הייתה תהגובה האחרונה היא שורשרה לסוף השרשור=ישר אחרי התשובה שלך. התנצלתי כבר ואמרתי לך שלא זו הייתה הכוונה. רוצה לקבל את ההתנצלות? סבבה, לא רוצה - לא צריך.

בדיוק כתבתי לקונכיה

בנושא הזה. זה באמת פורום שהוא מגנט לטרולים, אין מה לעשות. הנושא שלו מאיים ומפחיד הרבה אנשים והם נכנסים לכאן כדי לריב עם עצמם. אני לא ראיתי יותר מידי מקרים שמישהו אמר על אחר שהוא טרול- ללא בסיס מוצדק,במקרה הזה זה היה מוצדק מאוד ובעוד מקרה של דיון שהשתתפתי בו זה גם היה מוצדק מאוד. אני לא חושבת שאם הטרולים היו נחסמים הפורום היה מת, להיפך, הוא היה יותר מתחיל למלא את הייעוד שלו. לדעתי. ולא כל כך מבינה למה זה מפריע לך שאחרים מזהירים מטרולים מסוימים,אז מה רע בזה?

nili6

New member
קספיאן צודק לגמריי

המהירות שבה אתם ממהרים להגדיר כל אחד כמעט כטרול היא מוזרה ולא קיימת באף פורום כמי שטעיתם לגביה וגם לא טרחתם להתנצל , השיפוט שלכם הוא שלוקה בחסר. ואת מערכת הסינון אתם אלה שצריכים לשפר. האינטואיציות שלכם אינן טובות משלי או משל קספיאן וההגדרה שניתנה לטרול במאמר השאירה תחום אפור רחב מדיי. זהו טירוף אמיתי להגדיר כל אדם שני שנכנס לפה כטרול בהרגשה שלי לא היה מדובר בטרול ודיון איתו כמו עם כל אדם יכול תמיד להפרות חבל שהוא עזב, דווקא עניין אותי מה יש לו להשיב. אבל אפילו זה שהוא ברח, לא הופך אותו לטרול.

לדעתי את מגזימה.

אולי את נהנית מזה שמכנים אותך בשמות- אבל אני לא ואני גם לא חושבת שזה המטרה של הפורום. חבל שהוא עזב????? אולי באמת יש משהו במשפט הזה "יש כאלה שנהנית מטרולים"????? אני לא ראיתי שמתייגים כל אדם שני בפורום כטרול, אני מצטערת אבל ראיתי את זה רק איפה שבאמת היה ברור שזה ככה. ואת מגזימה בקביעה שזה "כל אדם שני". אני מעולם לא טרחתי לתייג אותך כטרולית ואין לי על מה להתנצל בפנייך. ואם באמת נראה לך שהשיפוט "שלנו" (מי זה "שלנו"?) לוקה בחסר, אז מה אני אגיד לך? תמשיכי לדון עם הטרולים.

nili6

New member
את לא יכולה לקבוע מיהו טרול ומי לא

אוליי אני נהנית מזה שמכנים אותי בשמות?!? תוכלי להסביר למה את מתכוונת? כי פשוט ממש לא ברור. "יש כאלה שנהנים מטרולים"- מי את שתקבעי מיהו טרול ומיהו לא? את לא ראית? אז מציעה לך לעשות כמוני ולעבור על הפורום מתחילתו ועד סופו ולהתחיל לספור את צודקת זה לא כל אדם שני, זה יותר קרוב ל כל אדם ראשון גם אני התלבטתי בניסוח איש לא ביקש שתתנצלי אם אין לך על מה. לא רק שנראה לי, לי ולקספיאן, ולעוד כמה, השיפוט שלכם פשוט לא יכול להיות נכון משום שבכל אלפי הפורומים אין עוד פורום חריג ככ במספר הטרולים, כביכול, שבו..... "תמשיכי לדון עם טרולים" - שוב, את לא קובעת מי זה טרול ומי לא אין גם הגדרה חד משמעית, ההגדרה שראיתי כאן משאירה המון פתח לפירושים של כל אחד,

nili6

New member
ועוד משהו

הקלות הבלתי נסבלת הזאת של התיוג של אנשים כאן כטרולים היא באמת תמוהה ועלולה להעיד לא על פחד של הנכנסים אלא דווקא של אלה הנמצאים... ושוב, דיון עם אנשים אחרים יכול רק להיות מפרה ומי שמשוכנע בעמדתו אין לו ממה לחשוש.

אבל אני כן קובעת מי זה טרול

לא טוב לך? בעיה שלך. אני קובעת מה זה טרול, כמו שקבעו רבים לפניי. ואם הקביעה שלי לא מקובלת עלייך, אז כמו שאמרתי- תמשיכי לדון איתם אם זה עושה לך טוב.

nili6

New member
את קובעת - רק בשביל עצמך.

אבל לא לאחרים. וזו התשובה לשאלה שלך לקספיאן- מדוע הוא נגד להזהיר אחרים מפני טרולים. מפני שאת מזהירה מפני מישהו שאת, א ת, חושבת שהוא טרול. אבל לא בהכרח שהוא טרול, ושגם כל האחרים חושבים כמוך. אני חושבת שיש הפסד בלא לשמוע דיעות של כל מיני אנשים.

תסלחי לי מאוד.

אם אני לא טועה, האנשים כאן בפורום הזה עשו כמה החלטות לגבי טרולים בגלל המתקפה החמודה שהייתה כאן . והוחלט להתעלם מהם. עכשיו, אני לא הזהרתי עד היום בדיוק בגלל אנשים כמוך שכל כך נהנים כשסוקלים אותם וחושבים שזה "עושה טוב למישהו" ואז תוקפים את זה שמזהיר במקום את זה שבאמת עושה נזק. אם את מרגישה הפסד מלא לשמוע שאת נרקסיסטית ,לא שפויה בדעתך ועם בעיות נפשיות, קורבן של החברה,כופרת ומתחסדת, אז זה כנראה אומר משהו על האמונה העצמית שלך.

אז בפעם הבאה שאת מרגישה חוסר

בכינויי גנאי- תודיעי לי ואשמח לספק לך כמה, לא צריך להרוס את הפורום בגלל צרכים כאלה, אפשר לפתור אותם בדרך אחרת.

ailag

New member
../images/Emo18.gifטרולית!!

היא מנסה לעצור דיונים. היא מנסה להתסיס אנשים כדי שיריבו, בכך שהיא קוראת להם טרולים. אז הדיון מפסיק להיות ענייני ומתחיל להיות דיון של העלבות. היא אפילו לא מנמקת, סתם מזדנבת להודעות של אנשים ואומרת שהם טרולים. אל תגיבו לקונכיה, היא כאן רק בשביל שהפורום יתעצבן וכדי שנרגיש רע לקרוא בו, היא מנסה להבריח אנשים מהפורום. היא טרולית.

למעלה