שמן זית - השנה יהיה חוסר בשמן זית

ע ו מ ר 4

New member
אודו......

הסקר הוא ב ynet... האפשרות להצביע רק שם. אבל.....קבל
 

shkedud

New member
לא הולכת לYNET אני מצביעה רק

בעד עצמי... נו שוין, הייתי מתה
 

odo13z

New member
שקדוד. אני המום. אמנם שמעתי שאת

נראית טוב.....אבל ככה ? שמו עלייך שומרים ?
 

נֵנָה

New member
עומר חמודה, נכנסתי ל-ynet ולא מצאתי

אולי תתני לנו קישור ישיר להצבעה. סתם ככה בשביל הסקרנות...
 

ע ו מ ר 4

New member
ננה.....ננה.....ננה....

היכנסי לynet....תרדי עד הקישור של תרבות...ושם תראי.....
 

p a l o m a

New member
סבאאורי , יופי תודה.. אני גם

מתה על חמאה ככה שאין בעיה. לא הבנתי את המשפט: "אכילת חמאה מעלה קליטת חומרים מזינים במזון"?
 

סבאאורי

New member
פלומה

המומחיות שלי מצטמצמת רק רק באכילת עוגות... כך שלא אוכל להסביר את הפסוק לעיל... ברכות
 

p a l o m a

New member
טוב מיכה, הוצאתי בהדפסה ../images/Emo6.gif

(1.5 עמודים!!) ואשב לקרוא אחרי שאברך על נרות השבת
 

אנפה2

New member
ואני ישנתי, התעוררתי וברכתי על

הנרות והנה מצטרפת אליכם. שמן ,מרגרינה , חמאה, הרי אנחנו עוילם גוילם, מחר יכתבו ששומן של דולפינים מחיה עד גיל מאה ועשרים ומיד כולנו נסתער, בואו לבתי אבות ותראו כמה אנשים נהנו מאריכות ימים, ולא יודעים איך להיפטר מזה (מהחיים) חהחהחהחהחהחחה.
 

shkedud

New member
פלומה../images/Emo45.gif ואני - יש לי קשיי קשב

וריכוז. בסוף הדף אנ'לא זוכרת מה היה בהתחלה
 
שמן זית במקרר מתגבש והוא נראה

כאילו שזה לא בדיוק שמן, שווה לנסות, אני מורחת שמן זית ניגר על פרוסה או טוסט במקום ממרח כלשהו ועל זה עגבנייה פרוסה, ותיפזורת מלח, או גבינה מלוחה.
 

נֵנָה

New member
ואני מורחת אבוקדו. הכי טעים ובריא

ככה בלאדי עם קצת מלח מלמעלה... כשאין אבוקדו, אני באבל... קונה אותם בכל מחיר, כמעט... הכי טוב הוא זן "אטינגר" כמובן. כשהוא בשל במידה, מרקמו עשיר וחלק ונמרח כמו חמאה... והטעם מצויין...
 
יש פטנט להמריץ את בשלת האבוקדו

התחלתי לנסות מהיום, נראה אם יהיו תוצאות מהירות, לוקחים את האבוקדו ושמים אותו יחד עם תפוח עץ בשקית חומה ושומרים בצד, התפוח כשהוא בסמוך לאבוקדו מבשיל אותו מהר יותר, וככה לגבי בננות גם, שמתי בשקית של שואב אבק, והכנסתי אותם לארון במטבח, האבוקדו אמור להבשיל תוך יום יומיים, הוא קשה היום כמו אתרוג
למה אתרוג לא יודעת, בדרכי לסדר משהו עברתי ליד מישהו שמוכר אתרוגים, שאלתי אותו מה קרה, סוכות כבר עבר, אמר לי תקני ותעשי מהם ריבה
מישהו מכיר ריבת אתרוגים?
 

נֵנָה

New member
יווו דולצי, הזכרת לי עם האתרוג ../images/Emo6.gif

אני חושבת שאף אחד מכם לא ראה דבר כזה מימיו. בכל אופן אני לא ראיתי... רצתי מהר וצילמתי
קיבלתי בהתחלת השבוע שני רימוני ענק. אחד שוקל קצת יותר מ-1 ק"ג והשני יותר מ-1.200 ק"ג. בצילום שני הרימונים ליד רימון בגודל רגיל (בהחלט לא קטן). לידם האתרוג גדול שקיבלתי ויש גם אחד קטן יותר. גם אני מחפשת הוראות איך לעשות ממנו ריבה או מרקחת טובה...
 

p a l o m a

New member
ננה קיבלתי מרמת הגולן בראש השנה

גם אתרוגים בגודל שכל אחד מהם היה יכול להרוג גוי...(
סליחה על הגזענות.. אבל ככה אמרו אצלי בבית..) ענקיים! ואדומים! לא היה להם צבע בפנים אבל היו טעימים לאללה. איך אפזר לעשות מזה ריבה עם כל "האבנים" הקטנות האלה....
 
למעלה