שמן זית - השנה יהיה חוסר בשמן זית

יווווו ננה האתרוג ממש מקסים, הוא

זוהר בתוך הצילום, הרימונים והאתרוג מרשימים וכל אחד בפני עצמו וכולם יחד, צילום נהדר
 

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif דולצי ../images/Emo6.gif חבר'ה מהר מהר !!!

בערוץ 11 קטעים מצחיקים לאללה. תפתחו מהר. אולי תספיקו להינות קצת... זה מסתיים ב-18:30
 

נֵנָה

New member
אגב, נשאלתי שאלה מעניינית בקשר

לרימונים. האם גודל הגרגרים בתוך הרימון רגיל כמו ברימון הרגיל, או שגם הגרגרים גדולים יותר בהתאם לגודל הרימון? ואיך יהיה הטעם שלהם? מה דעתכם...? אני נשארת במתח עד שאפצח אותם. בינתיים אני משאירה אותם לדקורציה... גם כשהם עומדים כמה זמן והקליפה מתייבשת קצ ומתקשה, הבפנוכו נשאר רענן וטעים... אגב, מי שקונה רימונים כדי להפיק מהם מיץ (במסחטת ההדרים עם המנוף), יותר קל לסחוט אותם כשהקליפה קצת יבשה, כי אז היא נעשית יותר דקה ופחות מתפצחת בזמן הלחיצה... ואז גם לא יוצאת ממנה מרירות לתוך המיץ... תאמינו לי, עצה של בעלת נסיון, זה בדוק...
 

p a l o m a

New member
דולצי לא תאמיני - עשיתי ריבת../images/Emo4.gif

אתרוגים. קריעת ת... לקלף את האתרוגים ..נורא קשה... בפנים נשאר חתיכת כלום.. את כל הכלומים האלה את מבשלת עם סוכר כמו ריבה רגילה . בסוף מאד מאד טעים.. אבל יותר אני לא עושה את זה. אבוקדו אני שמה ליד תפוחי אדמה וגם מבשיל מאד מהר.
 
פלומק'ה../images/Emo6.gif לא ידעתי על תפוחי אדמה,

באמת אשים אותם יחד, אבל יש לי בטטות, החלטתי להגיד נייט לתפוחי אדמה, יש לי בעייה איתם, אני לא יכולה לסרב להם אף פעם
 

נֵנָה

New member
פלומוש, לא מבינה. את הריבה עושים

מהליבה הלבנה אחרי שמגרדים את הקליפה החיצונית, או ממש מתוכו של הפרי (הפלחים) או משניהם...? אגב, גם אני שמה את האבוקדו בדרך כלל ביחד עם תפוחי העץ באותה צלחת פירות - רצוי ממש בין התפוחים או מעליהם כשיש מגע ביניהם כמובן. אפילו בלי לסגור בשקית זה מזרז את הבשלת האבוקדו...
 

p a l o m a

New member
ננה רק מהליבה!!!!! כמו ריבת לימונים

(שמאד טעימה אבל חמוצה מאד)
 

p a l o m a

New member
ננה למען הסר ספק: רק מהבפנוכו!

חוץ מזה לדעתי אם תכנסי לגוגל תרשמי ריבת אתרוגים..יישפך לך החוצה המון מידע...בתיאבון! תזכרי שנורא קשה לקלף את הקליפה...
 

נֵנָה

New member
דוקא יש לי קולפן מעולה. אנסה בעזרתו

איזה בידור, אני לא מפסיקה לצחוק
ערוץ 11 מהרררררר
 

הענאלע

New member
אפשר להכין גם ליקר רימונים

מוסיפים וודקה וסוכר. הכנתי את זה פעם, יצא נהדר!
 

הענאלע

New member
הוסיפי לזה שום (אם אין לך בעיה עם

הריח) וכמה צנוברים, א מחייה, לא תוכלי להפסיק...
 
הענאלע לא הייתי בטוחה למי התגובה,

אז אין לי בעיות עם שום אבל רחמונעס על מי שסובל מזה
וברכות ליום נשואיך, הרבה הנאה וחיים טובים
 

אפי 7

New member
ערב שבת נעים לפורומאים ../images/Emo6.gif

איך אומרים - "חרגתם" אותי עם הריחות, הבישולים. אתמול טיילתי בדיזינגוף סנטר. הגעתי למתחם בו דוכני אוכל מוכן. מה לא היה שם, קודם כל ריחות משגעים. חמין, אורז, פסטות, קוסקוס, בשרים מכל מין וסוג, סלטים, מתוקים, וכל מה שאדם חפץ שיעלה לו על השולחן. מה קל מזה, במחיר סביר, קונים מזה, קונים מזה, בלי להתאמץ, בלי סלים מהסופר, בלי רחיצת סירים. יו - הבשלניות הולכות לחרוג אותי פה. בתיאבון. למבלים - בילוי נעים ליושבים בבית - גם בילוי נעים אפי
 
חברה הצחקתם אותי עד דמעות!!!!!!

מרגע לרגע אני נהיית יותר חכמה, איזה ידע יש כאן!!!!!!! מיכה מרוב קריאה , אני כבר יודעת להפיק מזיתים שמו זית זך. לא לכל אחד זה טוב לשתות על קיבה ריקה שמן זית, זה יכול לעשות להם חרקירי,חה חה חה!!!!!!!! אפי כבר כמה פעמים אני ביקרתי בדיזנגוף סנטר, החגיגה מתחילה כבר ביום חמישי וממשיכה גם ביום ששי. יש שם מאכלים של כל מיני עדות, עם ריחות משגעות, כדי לכן לבקר שם!!!!! אנפה צדקה , שנים על שנים בישלנו ואפינו עם מרגרינה ולאף אחד לא קרה כלום, כנראה שאיזה חברה מעוניינת להוציא אותם מהשוק ולהביא את המוצרים להם לשוק, ימים ידברו. מרוב שדיברתם על אוכל נהיתי רעבה, שלחתי את הטבח שלי שיכין לי משהו לאכול, חה חה חה!!!!!!!!!!!!!בתיאבון לי!!!!!!!!
 
לאה, יש כאלה שזה בדיוק מה שהם

צריכים, חרקירי על הבוקר, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 
למעלה