שמן - מילה גסה

פולספגן

New member
אתחיל בזה שארשום שבאמת שמן זה לא בריא

לצערי, ההפך הוא הנכון ולהיות שמן היום, זה לא "מגעיל/שונה/חריג", אלא מייצג את רוב הילדים שגדלים על מתוקיאדה ועל אוכל מתועש שמן ולא בריא, כמו המבורגר ודומיו. כבר מגיל אפס, שומעים משפטים, כגון "למה למנוע מהם את הנאות החיים?" (מיוחס למתוקיאדה). בינינו, עדיף שיעצבן אותך וכך אולי תפעל לשינוי תזונתי (לא מיוחס אליך ספציפי, אלא באופן כללי
).

gils33

New member
אתייחס

העניין של הילד השמן לא תמיד בא מעצם ג'אנק והמתוקיאדה אלא דווקא מהמקום של המראה ומבנה הגוף. אני חושב שאוכל הוא כן חלק מהנאות החיים אך במידה ולא בהגזמה. אני אוהב לאכול,נהנה לאכול,נהנה לבשל וזה ברור שהמסר עובר גם לחברה שלי

פולספגן

New member
האם אתה לא חושב שיש משקל לעידן השפע?

הדור של היום שמן מאיתנו והדור שלנו שמן המדור של הורינו ועם נוסיף את ההנחה הסבירה שמבחינה גנטית לא התרחבנו, אז איך אתה מסביר זאת? אפשר להנות מאוכל בריא ולא חייבים
,
ו-
לשם כך. ילד שאוכל את זה, אז הוא לא רוצה לאכול דברים אחרים, כי הוא מחכה לזה ואז ההורה מחוסר ברירה נכנע, כי הוא מעדיף שיאכל לפחות משהו מאשר יילך לישון על בטן ריקה ונכנסת ללופ אינסופי של ביצה ותרנגולת.

gils33

New member
אתה כנראה לא שמן

שמן לא משמין רק מג'אנק פוד וגלידות וממתקים,אני למשל ואני בכוונה לוקח את עצמי כמייצג אוהב אוכל מבושל ובשר לצורך העניין. שוב - כל דבר צריך להיות במידה

פולספגן

New member
השרשור קטן מלהכיל את כל התורה, אך אנסה בקצרה

החילוף חומרים שלך גרוע מאוד בגלל ההרגלים שהקנת לעצמך במהלך כל חייך ובשביל שהוא ישתפר, אתה צריך הרבה עבודה קשה שכוללת ספורט אירובי וגם אנאירובי בשביל לפתח מסת שריר. לכן, להפסיק לאכול לא יספיק לך ולכן נדמה לך שכל מה שאתה עושה לא עוזר.

joinfoinc

New member
עודף משקל תמיד היה

ותמיד יהיה מחלה חברתית ואני לא אומר שלא צריך לקבל את השמנים, ההיפך. לקבל אותם ולאהוב אותם אבל לחנך אותם למחשבה בריאה ורזה.

hirshfe

New member
כמו לחנך הומוסקסאולים?

אן אתה רוצה לשנות חיים של אדם - אתה לא באמת מקבל אותו וברור לי ששמן זה לא בריא. אבל עדיין...

פולספגן

New member
כל הורה ואפילו ההומואים עצמם היו מעדיפים

להיות סטרייטים ודברתי בבריכה עם לא מעט כאלה. אז, אם זה גנטי, פשוט צריך לקבל אותם ככאלו כשם שמקבלים נכים, או כל פגם גנטי, אך אם זה חברתי עדיף לעזור להם להיות כמו כולם.

schlomitsmile

Member
מנהל
לוקחת נשימה עמוקה... זה כ"כ מצמרר, כל כך נורא... אבל אני לא אוהבת להתבטא בכעס. יש בודאי הומואים שהיו רוצים להיות סטרייטים- למה? כי זה היה חוסך מהם את ההתעללות שהיא מנת חלקם. במילים אחרות- בגלל הראיה החברתית המעוותת שרואה בשונותם פגם, משפילה ודורסת אותם. היו ודאי גם יהודים שהיו רוצים להוולד לא יהודים, בגלל האנטישמיות- אז צריך לעזור להם לצאת מזה או לקבל אותם למרות הפגם? עשה סקר- הכנס לכל פורום של קהילת הלהט"ב שתרצה (יש לא מעט כאלה בתפוז) ושאל אותם האם היו רוצים להפוך לסטרייטים. אפילו במציאות הקיימת, שבה נערים נרצחים בגלל שהם הומואים, ואב אומר לבנו שניצל- "חבל שניצלת", אני מבטיחה לך שהרוב המכריע ישיב בשלילה.

elotan

Member
זו לא הראיה החברתית המעוותת שרואה בשונותם פגם

זה הטבע.

elotan

Member
אז מה? אצל חיות גם יש סרטן

ויש גם מומים מולדים אחרים.

wild sands

New member
התגובות שלך מבטאות שנאה וחוסר מחשבה עקבית.

כיוון שבערך אחד מכל חמישה-עשר אנשים אינו הטרוסקסואל מוחלט (כלומר הינו בעל נטיה או נסיון הומוסקסואלי), חוסר הקבלה שלך כולל מספר מכובד של מכרים/קרובים/חברים שלך עצמך. קרא את דוחות מכון קינסי לחקר המיניות באדם. נטיה מינית אינה תוקפנות, ואתה לא צריך לפחד ממנה כל כך כפי שמבטאת כתיבתך. לעומת זאת תגובותיך בהחלט מבטאות תוקפנות. אתה צריך להסתכל בראי, ולהחליט אם אתה באמת רוצה להיות כזה. ה'טבע' בכל הגדרה שתבחר, אינו שולל הומוסקסואליות. אם תגיד לי את ההגדרה שלך ל'טבע' אראה לך איך הטיעון שלי מתקיים. אנשים בחברה שלנו (כמה שהיא משוגעת ומפולגת) זכאים לבחור את הדיאטה שלהם, מיניותם, דת והשתייכות פוליטית. יכולה להיות לך בחירה שונה, אבל אתה מחוייב בכל רמה שהיא להניח לאחרים לבחור בדרכם שלהם. זה מנומס, זה מתחייב משפטית, וזה אפילו הוראה דתית.

elotan

Member
אתה טועה בפענוח רגשותי וכוונותי

מדובר על מיעוט שולי וחריג של מתחת ל 7%. אני בכלל לא שונא אותם ולא תוקפני אליהם. להיפך. אני רוצה לעזור להם. שים לב שכתבתי שהומואים צריך לרפא, לא הומואים צריך להרוג. זה שיש הומוסקסיאליות בטבע לא אומר שזה דבר טוב או חיובי או בריא. כמו שאמרתי, גם סרטן יש בטבע. אז? לא צריך לנסות לרפא את זה? וכן, עם כל הנדושות שבדבר - יש לי גם חברים הומואים.

wild sands

New member
וכשתבין שאי אפשר, מה אז תעשה?

הומוסקסואליות אינה מחלה. היא אינה דבר רע או חולני, אלא דרך חיים. כמו רוב הבורים האחרים, אתה אינך יודע היסטוריה, ולכן אתה נדון לחזור עליה. האמירה שלך בדבר הצורך 'לרפא' הומוסקסואליות אינה אמירה חדשה, היא שייכת לימי הביניים ולקבוצות חסרות רחמים דוגמת האינקויזיציה הספרדית. והיו (ועדיין ישנם במקומות רעים בעולמנו) נסיונות להוציא אל הפועל את האמירה חסרת הסובלנות שלך. בבידוד, בעינויים, באמצעים כימיים וגם ברצח, ניסו 'לרפא' הומוסקסואליות. אנשים עינו את ילדיהם במטרה לשנות אותם. זה לא עבד. אתה מציע לנסות שוב? בגלל חוסר קבלה דוגמת זו שאתה מפגין, אנשים חיים בשקר ובמסתור. מתוך פחד. חייה את חייך שלך, ואל תפריע לאחרים לחיות את חייהם לפי בחירתם. במיוחד הדבר נכון בסוגיות שאינן מעניינך. מה אכפת לך מה אנשים עושים בחדר השינה שלהם? איך זה משפיע עליך?

למעלה