שמעתי מחבר: סקר ב CNN לפני יומיים

שמעתי מחבר: סקר ב CNN לפני יומיים

60% מהאמריקנים סבורים שיש קשר בין ה`קתרינה` ל`עקירה`. דעתכם?

OMER G17

New member
חחחחח..אני מקווה שזה לא רציני..

כנראה שזאת תגובה אקולוגית להתחממות המים במפרץ מקסיקו...לשמור על העולם חברה'!

I A F02

New member
לא הכל רוחניות אתה יודע

חודש ספטמבר ידוע כחודש עם הרבה הוריקנים. השנה הוא היה חזק במיוחד,בלי קשר להתנתקות

I A F02

New member
ככה, כמו שקורים אסונות בלי קשר

לכלום... מה כל האסייטים עשו (בצונאמי ב26.12.04)? מה כל נפגעי אסונות קשים איי פעם עשו? היה התנתקות, דבר אחד. יש בשנים האחרונות שינויי אקלים קיצוניים מאוד (אירופה מתחילה בתהליך מדבור!!!), אחד מהשינויים הוא היה הסופה הטרופית החזקה הזאת...

Rotema3

New member
עם כל הרגישות.

15,000 אנשים מגורשים, בתיהם מוחרבים-נשארים בלי בית. מליון{!!!} אנשים נאלצים לעזוב את ביתם לתמיד, ביתם נחרב-נשארים בלי בית. מה לעשות, זה מזכיר משהו. לא? אגב. לא קרה בארה"ב אף פעם משהו דומה.

hornyman73

New member
כן קרה משהו דומה...

כבר היו הרבה מקרים כאלה ואני לא יפרט פה. היו אסונות גרועים מזה. אם כבר אז אלוהים מעניש את ארה"ב על השחיתות שלה. על מלחמתה חסרת הפשר בעיראק. על בזבוז הנפט. על הנזק האקולוגי שהיא עושה. הנתקות של 8 אלף איש? למי אכפת? עונש על המכוניות הגדולות. על היהירות...אבל מה שאני לא מבין זה למה דווקא העניים נענשים.

תראי

הייתי מתייחסת לזה ליותר משנייה (3 שניות מקסימום) אם לא הייתי יודעת למשל שנשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, ניתב כספים שאמורים היו להיו מושקעים בסכרים ההרוסים בניו אורלינס לטובת המלחמה בעיראק. כמו שכבר אמרו מעליי אם כבר מישהו למעלה היה בוחר להאשים את ארה"ב על משהו הוא היה צריך להעניש אותם על המלחמה המיותרת בעיראק שכמה אירוני, גרמה באופן עקיף גם לנזק הזה...

חיכיתי לזה ../images/Emo46.gif

לא שכחתי שהרבנים גם אמרו בזמנו, שהילדים שנהרגו באסון הבונים, נהרגו כי המזוזות לא היו בסדר....

TheOrion

New member
לא ברור למה היה צונמי?

אלוהים התעטש P: אבל בתאכלס, אני מניח שלכל אסון טבע אפשר למצוא תירוץ דתי. אתה רק צריך לחפש עמוק מספיק.

פלאפון? של מי?

לא שלי, כי לא דיברת איתי. אז מניח שיש לך את הפלאפון של האוריון? זה באמת השבוע שלו......

למעלה