שמעתי מחבר: סקר ב CNN לפני יומיים

Che guevera

New member
הייתי מת להאמין בזה

אבל מה הקשר בין מחת לתחת-חוצמיזה שאחת החיילות נפצעה בעת הפינוי לאחר שנדקרה במחת בתחת והמח"ט חילץ אותה תחת אש כבדה של ביצים מים וקמח??

לך תדע...

בכל זאת יש את תיאורית הכאוס: אם משק כנפיו של פרפר באסיה - גורם להוריקן באמריקה. לך תדע מה עושה כמות עצומה של תנועה כמו שהייתה בהתנתקות...

מהמרצה שלי לפילוסופיה של המדע

ומהמורה שלי לפיסיקה בתיכון. מה קורה איתכם? לא שמעתם על "תיאורית הכאוס"?

אם על זה אתה מסתמך...

אז ה"...כמות עצומה של תנועה כמו שהייתה בהתנתקות..." עדיין לא קיבלה את התאוצה הדרושה לצורך "אפקט הכאוס" - חכה למה שעוד מחכה לעולם.....
אגב, אם ככה, בהסתמך על "תיאורית הכאוס" - מעניין למה גורמים פקקי התנועה שיש כל יום (גם בלי החסימות של המתנגדים), גם שם מדובר ב "...? כמות עצומה של תנועה ..."

TheOrion

New member
עזוב...

הבן אדם לא הבין ולו במעט את תאוריית הכאוס.

../images/Emo60.gif ../images/Emo4.gif אתה משעשע

למרות שאתה שמאלני
סתם לא אל תעלו עלי
ואה אין טעם להראות כמה הצד השני טיפש ולזלזל בו זה לא תורם כלום אבל אם זה גורם לך אושר להתנשא אז זו בעיה בעיתית

תביני...

להסביר בצורה הגיונית - לא הלך, תאמיני לי שניסיתי...
. איך עוד תבהירי לאנשים, שלא מוכנים לקבל שום הסבר הגיוני, שהם מדברים דברי הבל?

../images/Emo60.gif אבל זה בדיוק הפונט

אני לא חושבת שאתה תוכל לשכנע בנאדם מאמין שזה בעצם טוב להחזיר את גוש קטיף כי הוא מאמין בתורה והולך על פיה ועל פי דעת רוב הרבנים זה אסור אז לא תוכל לשכנע אותו שזה טוב. אולי תוכל לשכנע אותו ולהתווכח איתו על הדת, על זה שהאמונה שלו לא נכונה ולכן ע"י כך תוכל לשבור את הדיעה שלו בקשר להתנתקות. אבל כרגע אתם נמצאים ב-2 נתיבים שונים ודי מרוחקים. קשה לי להאמין שאתה תוכל לשכנע בנאדם מאמין שההתנתקות טובה כמו שקשה לי להאמין שאדם דתי לצורך העניין ישכנע אותך שגוש קטיף שייכת לנו. יש טיעונים כמובן בלי קשר לדת שיכולים לתמוך בדיעה שלך או בדיעה של איש ימין אבל במקרה כזה תמיד יהיה לצד השני מה לטעון נגד. די שיח חסר טעם במידה מסוימת.

לא הבנת אותי

אין לי כל כוונה לשכנע אנשים בשום דבר שנוגע לדת ולאמונה - קטונתי. איש באמונתו יחיה. אבל הנקודה היא שאין להתישבות בחבל ארץ זה ולהתנתקות ממנו שום קשר לא לדת ולא לאמונה. הרי גם תל-אביב, רמת-גן, הרצליה, רעננה, קרית-גת, חיפה, נהריה, קרית שמונה, כרמיאל (ותסלחנה לי כל הערים הרבות רבות שלא צינתי את שמן) זה ארץ ישראל. מה, בקית-מלאכי אין מה לתרום? באופקים אין מה לתרום? מה, הם לא יהודים? למה להתעקש ולהתיישב במקומות שמסכנים חיי אדם, כשיש עוד מקומות רבים וטובים, שיש בהם יהודים טובים שגם להם יש לציבור המאמין הזה מה לתרום. למה לא ליישב את הנגב היבש והצמא למתיישבים? למה לא לחזק את גבולנו הצפוני? - גם שם יש יישובים שמשוועים לתיגבור. מה, ארץ ישראל והחזון הציוני מתחילים ונגמרים ברצועת עזה?

למעלה