שמעתם ש...בר רפאלי יוצאת עם משמר

looloop2

New member
ואני תוהה- האם באמת נראה לך שאיכפת

לו??? חוץ מזה, שבאמת מה איכפת לכם? א. לא קשור לפורום ב. נכון הוא חתיך הורס, אבל גם לה לא חסר-מה מפתיע בזה? ג. למי שאמרה שטוב שהיא לא לבושה בבגד ים ההוא ערומה: במקרה שלא יודעת- היא דוגמנית. זה כלום בשביל דוגמנית- הרבה מהדוגמניות גם מצטלמות באמת בעירום שלם מה לעשות זה חלק מהמקצוע! כאילו למה ציפית? קטלוג בגדי ים- נתנו לה לשים בגד ים. מה היא אמורה להגיד? זה העבודה שלה! ד. מה אתם אומרים שלא מתים עליה? מאיפה אתם מכירים אותה בכלל בשביל להגדי אם אוהבים אותה או לא? והיא ממש לא הראשונה שמשתמטת מהצבא, וגם לא הדוגמנית הראשונה שעושה את זה(ראיתי לפני שנה נראה לי בערב טוב עם גיא פינס כתבה על מלא דוגמניות שלא התגייסו). לא יודעת למה נדבקו דוקא אליה! זה הורג אותי איך כשהתקשורת מציגה סלבריטי באור שלילי כולם נטפלים אליו, וכשקורא ההיףך- הוא הופך לטופ סלבריטי פה. צאו מזה!

Arishka1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה

taltoli

New member
אוקיי

דבר ראשון לא קשור אם היא הראשונה או לא, היא פשוט מגעילה אותי באיך שהיא השתמטה, גם הדרך שהיא עשתה את זה... הילדה פשוט טיפשה נקודה!! אני אישית הצטרפתי לחרם על כל מה שהיא מפרסמת! גועל נפש פשוט!! ודבר שני אני כן מכירה אותה, הכרתי אותה יותר נכון, וכן היא טיפשה נקודה

פוקיטה

New member
כנסי ממי ... (טלטולי..)

בואי אני אסביר לך למה היא התחתנה בשביל לא להתגייס היא הרחיבה פסיכולוגיה בתיכון .. והיא חושבת על לעבוד במקצוע הזה אחרי הדוגמנית וא םהיא הייתה משתחררת על נפשי כמו המון דוגמניות אחרות זה יכל מאוד לפגוע לה בקריירה! כי למי שיש יציאה על נפשי מהצבא לא בדיוק יתאפשר לו להיות אח"כ פסיכולוג' וכו' . ואני יודעת את זה כי אני מכירה אותה ... ונכון לדעת הרבה זה לא בסדר כללי להשתמט אבל בראסמי היא לא הייתה עושה משהו חשוב שמה בסה"כ פקידה והיא העדיפה כסף

taltoli

New member
זה לא קשור!

למה היא יותר טובה מאחרים? בגלל שהאיא פאקינג דוגמנית אז היא מעל לחוק? למה אני צריכה לשרת בצבא והפאקצה הזאת לא? למה אנשים צריכים למות בצבא כשהיא משתמטת!? גועל נפש

פוקיטה

New member
ממ .. צודקת ..

שמעי ... את צודקת היא פאקינג דוגמנית והיא מרגישה שהיא לא צריכה להתגייס כי יש לה דברים יותר טובים לעשות ובראסמי זה כל באנדם חושב!!!!!!! אבל יש כאלה שגם לא מוכרים שלא עושים צבא מסיבות כאלה ואחרות שהם ממציאים .. ויש כאלה שמתגייסים כל אחד עושה את הבחירה שלו! אני מעדיפה לא להתגייס לעבוד שנתיים להרוויח כסף וליסוע לחול . אבל וואלה .. אני לא יכולה שלא להתגייס בכל זאת , זאת חוויה! חייבים לעבור .. הרי משהו חייב לחשל אותי בחיים לא ?! חחח

ToryMaster

New member
סעמק

גם את יכולה להשתמט מהצבא, אם היא לא רצתה לשרת מסיבות כאלו ואחרות זה סעמק עניין שלה. תפסיקו לשפוט אנשים שאתם לא מכירים, בעיקר בנוגע לסיפורים שאתם לא מכירים.

למה שנשטמת מהצבא!?!?

המדינה משרתת אותי כל החיים שלי?!?! למה שאני לא אטרח שנה ו-9 חודשיים בשביל המדינה!?! למה היא צריכה לברוח מהצבא ועוד בדרך הכי גועלית ומגעילה שיש!!! למה החיילים צריכים לשמור עליה בעת שהיא לא עושה כלום בשביל המדינה!! זה רק מראה כמה היא טפשה אנוכית חסרת אופי!!

ToryMaster

New member
סעמק!

אין לך שמץ של מושג על שום דבר! יש הרבה סיבות למה בנאדם לא ירצה לשרת, את לא מבינה בחיים שלך בשיט, אז תסתמי.

לי אין מושג?? קודם כל תשמרי על הפה

שלך ואל תגידי לי "סעמק!" מה הסיבה שלה?? זה יפגע לה בקריירה?? אווווו שאני לא אבכה!! זה בולשיט אחד גדול!! לא היו מבקשים ממנה לעשות משהו גדול היא הייתה חוזרת מוקדם כמו שהרבה עושים!! למה שי גבסו (דוגמא) לא משרת בצבא??? הוא כן והוא חוזר בערך ב- 2 ומיד אחר כך הוא הולך לכל העיסוקים שלו!! ואפשר לחשוב שלבר רפאלי יש כל הזמן קמפיינים ממש בלי סוףף!!! יש לה קמפיין לעונה ולא יותר ובזמן הזה היא יכולה לשרת! בדיוק כמו כולם! היא לא שונה מאף אחד!! ואם יש לה סיבה אחרת אז אני רוצה לשמוע...נו מה הסיבה שבר שלנו לא יכולה לשרת???

taltoli

New member
עילגת

זה הדבר הראשון שיש לי להגיד אליך ולא משנה מה הסיבות שלה היא השתמטה נקודה. אין לי שום הערכה לכל בנאדם שמשתמט מהצבא, ובטח לא לדוגמנית מפגרת שמתחתנת עם מישהו בן 40 כדי להתחמק מהצבא! היא לא מעל החוק, היא בדיוק כמו כל אחד, וכמו שאני חייבת לשרת בצבא גם היא חייבת, זה התרומה שלה למדינה וזה חובה, זה לא עיניין של בחירה! ברור שאם \הייתה את האפשרות לא לשרת גם אני לא הייתי משרתת, גם לי הצבא בא על חשבון דברים אחרים- כמו לימודים בארה"ב, אבל מה לעשות אלה החיים!

פוקיטה

New member
כנסו!!!!

קודם כל.. תקשיבו באמת אל תשפטו אחרים! כל אחד עושה את השיקולים שלו ונכון שהצבא דופק לבנות בעיקר את אותה תקופה כי לבנות בעיקרון אם הם לא בחרו ללכת לצבאי אין תפקיד משמעותי בצבא. אבל , כל אחד עושה תשיקולים שלו היא לא רצתה להתגייס מהסיבות שלה אז היא לא התגייסה, סבבה זה פורסם כי היא עצמה מפורסמת! ושתדעו שיש מספיק בנים ובנות שעושים את עצמם פסיכים לגמרי כדי לא להתגייס ואף אחד לא שומע ואומר .. כל אחד עושה את השיקולים שלו וזהו.. נכון שזה לא בסדר נכון שזה לא שיפוט נכון .. אבל ככה זה... כל אחד מעדיף לעסוק בעיסוקים שלו מאשר לשרת בצבא ושמעו בעניין של הבנות כן אפשר להבין את זה במקום מסויים.. כי זה לא שהיא הייתה עושה תפקיד משמעותי ועוד הרבה בנות.

מה הקשר משמעותי!?!?

כל עבודה זה תרומה!! גם אם זה טבח גם אם זה פקידה גם אם זה כל דבר אחר!! לא שואלים אף אחד במה הוא רוצה לשרת!! מזה השטויות שאת מוציאה מהפה!! למה חיילים/ות צריכות לקרוע את התחת שלהם ותאמיני לי הם גם לא נהנהים מזה!! אבל הם עושים את זה זה לא בחירה זה חובה!! זה חוק כמו שטלטולי אמר והיא לא שונה מאף אחד אחר גם אם היא דוגמנית!!

פוקיטה

New member
מתוקה את לא הבנת ?!

אני אמרתי שהיא בחרה באפשרות הזו .. לא אמרתי שהיא שונה ובגלל זה אמרתי שהיא בחרה כמו שלכל בנאדם יש זכות בחירה היא בחרה באפשרות של לא לשרת כמו שאמרתי כל אחד עושה את השיקולים שלו !

taltoli

New member
אבל זה הקטע שלא!

לאף אחד אין זכות בחירה אם לשרת בצבא או לא!! זה חובה! אין פה בכלל עיניין של שיקולים, לא שואלים אותה אם היא רוצה להתגייס או לא, זה משהו שכל האזרחים במדינה חייבים לעשות...

פוקיטה

New member
כנסי ..

שמעי ממה שאני רואה את לא בנאדם שאוהב להבין או לקלוט שהוא טועה אז בואי אני אפתח במשפט - את צודקת .. ואני אמשיך ששאר האנשים יקראו , השירות הוא בגדר חובה , אבל יש אנשים מסיבות אמיתיות שלא יכולים לשרת כמו בעיות בריאותיות נפשיות דיכאונות וכו' , בגלל זה עושים צו ראשון כדי לראות מי מתאים ומי לא ! ויש גם מלא בנות שלא מגייסים בגלל עודף בנות .. ויש את האנשים שמישיקולים איישים שלהם בוחרים לא להתגייס ויש הרבה דרכים לא להתגייס להצהיר שאת דתייה לצאת על נפשי להתחתן וכו' . כל אחד והבחירה שלו , בעיקרון הצבא בגדר חובה אבל אי אפשר להכריח מתוקה

למעלה