שמעתם ש...בר רפאלי יוצאת עם משמר

אבל אין לה שום בעייה היא בריאה

אין לה בעיות דיכאוניות נראה לך שלצבא יש יותר מדי בנות?? מזה החרא הזה על מה את מדברת!?!? אולי את זאת שטועה יותר נכון-בטוח כי אין לך מושג על מה את מדברת בגרושש!! אפשר להכריח והיא פשוט התחתנה עם מישהו משהו שאסור!! בעיקר שזה מהקטע כדי לא לשרת!!

פוקיטה

New member
ווואלה ממי .. כנסי !

את צריכה לקרוא שוב את מה שאני רשמתי מתוקה! וכנראה שאת לא מבינה על מה את מדברת .. כי קודם כל ... אני מכירה כמה וכמה בנות שהם מאבחנות בצו ראשון בצבא . דבר שני אני עצמי כבר הייתי בצו ראשון ואני מבינה .. ודבר שלישי אני לא אמרתי שלבר יש בעיות דיכאוניות וכו'! אז קודם כל , לידיעתך הרבה יש המון בנות שהצבא מחליט לא לגייס -בטענה עודף בנות ואלה בנות שבראיון שלהם בצו ראשון דיברו על שהם דיכאוניות או אנורקסיה או שהם ניסו להתאבד פעם כל מיני נושאים שלא מתאימים בעייני הצבא , ויש את הבנות שלא רוצות להתגייס אז הם ממציאות דברים ויש כאלה שמצהירות שהם דתיות ויש כאלה שמתחתנות גם ! כל אחד עושה את השיקול שלו ויש גם כאלה שכן יש להם בעיות ולמרות שיש להם לא אומרים בצו ראשון באיבחון כי הם רוצים להתגייס ! אז אל תבואי ותגידי לי שאני לא מבינה מתוקה כי את התבלבלת פה , אני קצת יותר מבינה ממך בנושא הזה אז כדי שתרגיעי את עצמך ממו'ש.. וממי הצבא לא יכול להכריח אף אחד , מי שמתאים להתגייס מתגייס מי שהצבא מצא כלא מתאים או סיבה שהוא לא יכול להתגייס לא מגייסים כמו שאמרתי כל אחד והשיקול שלו אם מישהו רוצה להתחמק מהשירות הצבאי הוא יתחמק זה לא קשה במיוחד מתוקה . וממי אין כזה דבר אסור ! יש כזה דבר לא מוסרי כלפי החברה והצבא אין כזה דבר אסור ומותר ..

פוקיטה

New member
כנסי...

כמו שאמרתי!! כל אחד והשיקולים שלו!!!!!!!!! בר רפאלי ומלי לוי ועוד הרבה אחרות בחרו שלא להתגייס מטעמים מקצועיים ויכול מאוד להיות גם מטעמים אישיים!!! לא להתגייס וסיוון קליין וקרן מיכאלי ועוד רבות אחרות בחרו שכן! כל אחד עושה את השיקול שלו יש את האנשים וגם לא המפורסמים שבוחרים לא להתגייס כדי להמשיך עם החיים ולא להיתקע שנה שנתיים בצבא ויש כאלה שרואים בזה כשירות חובה למדינה.. זהו

זה הקטע! שאין כזאת אפשרות

היא התחמקה מהצבא וגם זה לא זכות בחירה זה מה שאת לא מבינה!! היא דחקה אותם לפינה התחתנה עם מישהו... מה הם כבר יכולים לעשות

ש נ ט ל

New member
לכול אלו שאומרים שזה לא קשור לפורום

תיזהרו שאני לא ישתמש במילים בוטות! יא חארות! אני יחליט מה קשור ומה לא! מובן!?!?!?! הכול באהבה כמובן

looloop2

New member
לא

סליחה??? אני מכירה אותך מאיפשהו? למה מי את בכלל? איי כל הפוסטמות שיש פה...

ש נ ט ל

New member
עוד אחת שלא מבינה באופנה...

מרימה את האף..... לא נורא לא נורא עוד הרבה כמוך יבואו וילכו...איך קראת להם? לאלה כמוך... אממ.... אממ.... פוסטמות...וואלה!!!! אז הם עוד יבואו וילכו ואני ישאר!!!!!!!!!!!!!!!!1 הא!!!!!!!!!! נה נה ננננה ננה! יאלה לכי תעשי חמוצים! ואח שלך רצה להגיד לך שלום בתמונה...ואני לא רציתי להגיד לו לא!!

לדעתי ואל תסכלו אותי באבנים....

הוא מכוער הוא ממש לא הטעם שלי למרות כל העבר שלו בסלבזיות.... הוא פשוט לא יפה.... יפה זה אמיר פייי גוטמן ואני מצטנעת אני לוקחת מהארץ.... מביאים לי אותו בלי פמלה בלי כלום איןצורך יאלללה לילה טוב בה ביי

ש נ ט ל

New member
../images/Emo6.gifחחח..איזה חמודה...

באמת היה חסר פה מישהי שתגיד שהוא לא משהו....
חחח

ש נ ט ל

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo177.gif../images/Emo175.gifהצעה..

אני אומרת מכול קמפיין שהיא עושה.... שתיתן חצי מהכסף כול פעם.... לצבא כמובן..... יהיה קרן בר רפאלי.. אני אומרת בכיף... ככה כול בסיס יקים לעצמו עוד שקם ואז בורגר קינג בבסיס... ככה אני ירגיש שהיא לפחות עושה משהו נקודה הכול בהומור@^@

ש נ ט ל

New member
../images/Emo163.gifאני רואה שממש כיף לכם לדבר

עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה שנתתי לכם קצת פלפל לחיים ומה הקשר באמת לגיא זוארץ לא מובן לייייייייייייייי

למעלה