שמרוך, למה מחקת מה שמנאף חושב עלי?

ellale

New member
שמרוך, למה מחקת מה שמנאף חושב עלי?

לא פיר שאתה מציל אותו מהטירוף של עצמו. את ההודעה הזו היה צריך לנעוץ, כך שכל אחד מבאי הפורום ידע במי מדובר. אני ממש לא נעלבת או נפגעת ומבקשת אם אתה יכול להחזיר את כל השרשור.

Emile Zola

New member
זה הנוהל הרגיל פה, כבר שנים

כשאחר מהכלבים נובח חזק מידי, המנהל מוחק כאילו לא קרה כלום, ללא טיפול אמיתי כלשהו.

עלי גולש איים בדקירה, בפורום הזה ממש.
המנהל הקודם, אבונור, מחק את האיום, וטיטא את העניין מתחת לשטיח.
אפילו לא חסם את אותו גולש.

ותהיה בטוח שלו אתה היית מתבטא כפי שזה שקילל אותך התבטא היית נחסם לתקופה בלתי מוגבלת, והודעתך היתה נשארת כדי שיבינו למה נחסמת.

shamrockh

New member
אדון אמיל יש לך טעות לגבי " הנוהל הרגיל"

להזכירך אתה בעצמך היית חסום עד הודעה חדשה ,ולא ברור לי אם אתה כן יודע או לא יודע על מה מדברת ellale אבל גם אם כן ,שני המקרים שהיא שאלה עליו וזה שאתה מעלה לא דומים בעליל וכל נושא לגופו ואל תערבב .ואני לא פה ע"מ לחנך מישהו ,ממש אבל ממש לא מתכוון לחנך אנשים כי זה לא התפקיד שלי
ועצם העובדה שהחסימה הוסרה ממך ע"מ לתת צ'אנס חוזר ולא כי אני מת על התגובות שלך ובכל זאת אתה נמצא פה בפורום ורושם את התגובות שלך וזה נכון לגבי דייר וכמה אחרים .
את ההודעה הזו אני רושם ע"ג הפורום ולמרות שמקומה לא כ"כ רלוונטי שתהיה ע"ג הפורום ,אבל אם כבר הנושא נפתח אז שזה יהיה מול כל חברי הפורום המעורבים
לגבי קודמיי אני לא ממעיט בערכם ומגיע להם כל הכבוד שמגיע להם ,אך בכל זאת תפריד בין הדברים .

יום טוב!

Manaf1

New member
הוא טרול

"ערבים אונסים אחיותיהם ערבים מפגרים ערבים מחנכים לאונס ולא שאיכפת לי העיקר שלא יבואו לחפש לאנוס יהודים"

שמוע תשמע את פעמי הדממה, אני לא אשם שמרוך ולא אתה ולא כל חבר מכובד של הפורום לספוג את תסביכי האנשים הללו, אז ערבי אחד השד יודע מה עשה לו אז כל הערבים אשמים? בדיה

Emile Zola

New member
אל תוציא את התסכול שלך עלי

זו לא אשמתי שאתה מגיע מחברה חולה, תתמודד עם זה כמו ילד גדול.

להודעות שלי אני מצרף הוכחות:

" במחקר שעשו לפני שנתיים המרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית בנצרת וד"ר נאדרה שלהוב-קבורקיאן מהפקולטה למשפטים וקרימינולוגיה באוניברסיטה העברית, התברר כי 13% מ-628 הנערות הערביות בגילאי 16-14 שהשתתפו במחקר, היו קורבן לתקיפה מינית וגילוי עריות. מדובר בתלמידות בית ספר, כמעט כולן עירוניות ממשפחות מבוססות."

שים לב מדובר על המשפחות המבוססות בעיר, לך תדע מה קורה בכפרים הסטריליים...

שמוע תשמע את פעמי הדממה.... שובתח'כי?!

Emile Zola

New member
שכחתי שאני עובד אצלך.

תשווה בעצמך עם מה שאתה רוצה ותחזור אלי.
או אל תחזור, גם זה בסדר.

Emile Zola

New member
אתה מוזמן לחקור את המגזר היהודי ולהביא נתונים

אני לא עוצר אותך, אך כמובן שלא מתכוון לקבל ממך מטלות.

ובענייני אונס, אם כבר אנחנו מדברים.
כמה נשים ונערות נאנסו במלחמה בסוריה עד כה?
וכמה מקרי אונס היו ע"י חיילי צה"ל בפלסטיניות?...

גם כאן, אתה יודע כמוני, שאין בכלל מקום להשוואה, כשמדובר בצה"ל תוכל לספור את מקרי האונס על כף יד אחת, אם בכלל, ומדובר על יותר מ 60 שנה.

לעומת זאת, בסוריה, החיילים המהוללים שם אונסים כל דבר שזז...

כנראה שזה משהו בתרבות, לא?

Manaf1

New member
אתה גם בור בנתונים גם לא יודע להשוות חחחח

אם אתה אוגר נתונים על "חולי החברה הערבית"
ואתה לא יודע מספר אחד באותה ה"קטגוריה" אצל המגזר היהודי, זה אומר דבר אחד:
אתה אדם אומלל.

Emile Zola

New member
ברור שאני אדם אומלל

אני מתכתב איתך.

אם יש לך נתונים, אתה מוזמן להביא אותם.

x a m

New member
רגע, רגע, לא קראת את המחקר??

הרי חיילי צה"ל לא אונסים רק בגלל שהם גזענים!

Manaf1

New member
הם לא נמצאים במלחמת אזרחים כמו בסוריה

אילו כהנא או מי מחסידיו היו תופסים את השלטון ואת הצבא נלחמים בקיבוצים במושבות ובערים, א ז היה ניתן להשוות.

ellale

New member
מי שקשה לו לראות בחסרונות של עצמו

מנסה לשכנע אותך שאם ואילו כהנא והקיבוצים היו מגיעים למלחמת אחים כמו בסוריה, הם היו מתייחסים אחד לשני כמו שהסורים מתייחסים אחד לשני.
הואע כנראה לא מכיר את האמירה המפורסמת של מנחם בגין: לא תהיה מלחמת אחים!
אך, לו היו זוכים הסורים לאיזה מנהיג אמיץ סטייל מנחם בגין.

Manaf1

New member
לא שאני מייחל לדבר כזה

אין עם חסין ממלחמת אזרחים, יש לך מושג כמה עמים עברו את הזוועה הזאת? כמה אנשים מתו? הייתה אצלכם מלחמה כזאת אך בעצימות מופחתת בימי בית שני, ועצם התפלגות הממלכות שהיה בינין פה ושם חיכוכים צבאיים, אין עם חף מזה כשם שאין אדם חף מיצרים.

ellale

New member
אין עם חסין ממלחמת אחים

השאלה היא לא רק אם הגעת למצב של מלחמת אחים, אלא, כשכבר הגעת למצב הזה, איך תבחר להתנהג. האם תהפוך למפלצת שאונסת, מתעללת, מנקרת עיניים ושוחטת תינוקות או שתנסה להלחם תוך המנעות מפגיעה בחפים מפשע.
שים לב שאתה עושה כל מה שאתה מתלונן עליו, כשאתה כותב נגד צה"ל ואנשים מביאים לך את סוריה כדוגמא, אתה טוען שזה לא קשור ולא צריך לערב את זה. ואילו עכשיו, כשמדברים על זה שחיילי צה"ל לא הגיעו מעולם לשיפלות המוסרית של הסורים, אתה מביא לי דוגמאות מימי בית שני.

Manaf1

New member
ברור שלא רוצחים ולא אונסים

אסד עשה X והרג ב-Y, זה לא נותן שום זכות בעולם לאחרים לעשות אותה זוועה. עדיין כזאת תועבה שיש להוקיע ולכלות.

למעלה