שמרוך, למה מחקת מה שמנאף חושב עלי?

Manaf1

New member
הופהה! חחח תודה על המחמאה, הרעיון לא רע חחחח

מתחילים מחדש עם סיפור אהבה?

ellale

New member
סיפור אהבה? להכניס גם את זה לחתימה?

סתם, אין לי שום דבר אישי נגדך, מטבע הדברים, בדיון בינינו יצא שכל אחד מפגין זלזול באמונה של האחר, לכן לא התפרצתי כשכינית את הרמב"ם שקרן או אחרי הטענה שמעמד מתן תורה הומצא, ניסיתי לענות לזה בצורה עניינית.
חבל לי שבמקום לנסות לענות ברצינות יצאת מהכלים. אבל אני לא נעלבת כל כך מהר.
שמחה שאהבת את הרעיון

Manaf1

New member
.......אז תקראי את החתימה שלך!

חחחחחחחחח ס ת ם, מה שכן, הדיון ירד מהפסים, אני מנחש שאת יודעת למה ובכל זאת:
על נביא לא אומרים שקרן. לא על משה ולא על מוחמד ולא על ישוע. ע"ש

ותהי בטוחה שאין טענה שאני טוען שאני לא יכול לבסס אותה על דבר מה ממשי.... שאחרת "מי ביקש זאת מידכם?"....
...לילה טוב..

Manaf1

New member
חחחח, אני חושב ש..

אין לי כוונה לנגח או דבר מזה, אתם צחקתם יותר מדי כבר מההתחלה. כאילו עגל זהב אחרי הר סיני זה לא צחוק?.....

ellale

New member
אני אסביר לך משהו

כאשר אתה מאמין בקוראן, ממילא אתה טוען שתורת משה מסולפת, וממילא בשביל יהודי זה מקביל ללומר שמשה סלפן היל"ת.
כאשר אתה מנסה לשכנע מישהו שלא מאמין באסלם, אתה צריך להיות מוכן לכך שהוא יטען שהאסלם זה שקר, קרי מוחמד שקרן. אם זה פוגע בך, אל תנהל ויכוחים בענייני אמונה.
בשבילי אין הבדל אם אתה אומר משה שקרן או הרמב"ם שקרן, אני מאמינה בשניהם וגם הרמב"ם האמין במשה.
הבעיה היא כשמתחילים לרדת לפסים אישיים, וזה חבל. באמת לא אכפת לי שתאמין במוחמד, אין לי בעיה עם מי שמאמין במוחמד, יש לי בעיה עם מי שמאמין שבשם אללה ומוחמד הוא צריך להרוג את כל היהודים. אני אף פעם לא מתווכחת פה על אמיתות הדת ביוזמתי, אני רק מגיבה להודעות שאחרים פותחים.

Manaf1

New member
הנחות היסוד של הדיון שאת לא מאמינה באיסלאם

ולא בקוראן ולא בשליחות של הנביא מוחמד ע"ש.
יש הבדל בין לשמוע: "אני לא מאמינה שהאיסלאם דת אמת כי 1..2..3.."
ובין לשמוע "האיסלאם זה בלוף"
לראשון קוראים דיון השני זה לא דיון....

למעלה