שמרוך, למה מחקת מה שמנאף חושב עלי?

ellale

New member
אנשים שדמשתמשים באסד כדוגמא

לא מתכוונים להצדיק בזה מעשי זוועה, הם מציבים מראה לציבור הערבי, ששנים העריץ את אסד ומובראק וקדאפי וכל הדיקטטורים הערבים, וצעקו נגד ישראל וצה"ל המדכאים והפושעים, והנה, תראו את האנשים אותם הערצתם, לידם, אפילו הטעויות של צה"ל והמקרים עליהם עומדים חיילים לדין, נראים כמו גן ילדים.
הרי אנשים בסוריה, לו היה חייל חושף את ישבנו לפניהם כמו בסרטון שהוצג פה לא מזמן, היו מודים לאללה שהחייל הזה לא מתעסק במשהו אחר, ואילו פה, בישראל, חייל כזה נשפט ונשלח לכלא.

Manaf1

New member
העריצו והיום לא מעריצים ועוד הם אלה שדרשו

שהמנהיגים המושחתים שאותם העריצו יוחלפו, הם שילמו ומשלמים על הדרישה הזאת מ ח י ר ד מ י ם, ושוב אין להשוות בין מלחמה בין שתי מדינות ובין מלחמת אזרחים.
ברוסיה המלחמה נמשכה 6 שנים ונהרגו מיליוני אנשים, מילולית מילונים, פינלנד אנגליה סין יוון ספרד, אינספור אנשים מתו בידי שליטים מושחתים מבני עמם. העניין הזה כאילו אנו הראשונים והאחרונים שיוצאים נגד שליטים נפשעים שהם חלק מעמנו. לא נכון

אגב העלווים היו קבוצה קטנה מוקצת ונידחת בחברה הסורית לפני שבאו הצרפתים והכניסו אותם למוסד המודרני היחיד בזמנו בסוריה, הצבא, כדי להשתמש בהם שימוש קלאסי של "הפרד ומשול"

ellale

New member
שוב, אתה מערב דברים שלא ממין העניין

אנחנו לא מדברים נגד אזרחי סוריה, אנחנמו מדברים על הערבים בעולם החופשי, באירופה, אמריקה וישראל. אנשים שהעריצו את אסד לפני שהתחיל המרד, הרי בשנות התשעים, כשהיו דיבורים על חומוס בדמשק ולתת את הגולן לאסד, לא קם פה ערבי אחד והכריז שאסד הוא בעצם מיעוט עלאווי שהצרפתים בלה בלה בלה והוא מדכא את רוב העם הסורי. הפוך, ערביי ישראל דברו על אסד הגבור הנערץ.
היום, כשחמאס השתלט על עזה, לא קמים הערבים פה וצועקים שחמאס מדכא את העזתים, רק כועסים על ישראל כשאנחנו מנסים לומר משהו נגד שלטון חמאס.
אם תסתכל על היהודים, גם היום וגם בהיסטוריה, תמיד יש זרמים שונים ואנשים שיוצאים נגד הזרם המרכזי. רק תראה את מגוון הדעות שקיים היום במדינת ישראל.
וזו הטענה שלנו, אתם, ששנים הערצתם את הקצב התורן, מדמשק, מקהיר או מבגדד, מה אתם באים בטענות אלינו? אנחנו, כשמישהו עושה מעשה שהוא אפילו לא מתקרב למה שעושים שליטי ערב, שולחים אותו לכלא. כמו שכבר אמרתי לך לא פעם: קשוט עצמך.

من يتكلم عن "المجتمع العربي المريض"..

http://yomnet.net/Show.php?page=News&id=22720

وبعدها بيجوا بحكوا على "مجتمع عربي مريض".

خلينا مختلفين ووفروا علينا مناظر هالقلعطة..

هاي هي التقدم. حششوا وسطلو وشموا وكل واحد يعمل بجسمو اللي بدو ياة

חברה חולה אל

Manaf1

New member
ثلث هاذا العدد تحت سن ال 16

واغلب اللي بيفوتن على "المجال" =(الدعارة) بيكون عمرهن بين 12 ل 14 !

שמרוח', מסכים אתך

אכן, אין תפקידך לחנך אנשים. חופש הביטוי והבעת דיעה היא זכות
מקודשת בחברה דמוקרטית.

אני נגד חסימות למעט במקרים חריגים ביותר. זכותו המלאה של מנאף
לכתוב על היהדות בצורה חופשי., לכתוב שלא היה מעמד הר סיני,
שהרמב"ם שקרן, ואנחנו בכלל עובדי אלילים. זכותו.

אני מצטרף לבקשה של ellale לא למחוק את הגידופים שלו. ראוי
שכולם יכירו במי מדובר.

Emile Zola

New member
תודה שמרוק המכובד

על שאתה מואיל בטובך לתת ליצור בזוי כמוני לרשום בפורום נעלה זה.
תודה רבה!
אתה המנהל הכי טוב בעולם.
עלה והצלח.

על צביעות דיברנו?

כל כך אופייני, על זה בונים מנהיגי ערב, היום הם רוצחים ערבים מחר הערבים ינשקו את העפר לרגליהם.

Manaf1

New member
לא איכפת לי מה את חושבת שאני, גידוף אחד

יותר מדי שמעתי

ellale

New member
מישהו פה מבין בניהול העולם של תפוז?

למה אני עורכת את החתימה שלי, אבל החתימה החדשה לא מתפרסמת בהודעות?

Manaf1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה