שמרו על קשר

Ontario R Z Y H

New member
שמרו על קשר../images/Emo38.gif../images/Emo38.gif

האא מקוריות... טוב חברים... כולם לכתוב כדי לשמור על קשר וכדי להשליט סדר (חרוז! זיו נראה אותך עכשיו!) בפורום עם כל החדשים האלה!! חחח שם: גיל: איפה גרים: איפה רוכבים: סוס/ה חצי/מלא/פרטי: מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: מודגש לאנשים כאלה.. חוחחחחחח אני כזאת דיסקרטיתXD

Ontario R Z Y H

New member
מוקדש!! מה עובר עליי??? עונהה

שם: רייצ'ל בשבילכם גיל: עוד חודשיים 15 איפה גרים: קיסריה איכסה איפה רוכבים: רישפון המממ סוס/ה חצי/מלא/פרטי: פרטי, ושמן.. אונטריו הכוסון! מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected] מסנ שלי=] לילה טוב

ראשונה XD

שם: מאי גיל: 13 איפה גרים: קסריה איפה רוכבים: אורוות הקיסר- בית חנניה סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין כרגע.. "רק" אזארו מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected] מסנג'ר ואימייל 264007654 אייסיקיו

נמנמנמ ../images/Emo9.gif

שם: דרור גיל: 18 ו-7 חודשים
איפה גרים: רמת גן
איפה רוכבים: חוות הפארק סוס/ה חצי/מלא/פרטי: סוס פרטי- רונלד
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: לא לפרסום

שירלי317

New member
אני=]

שם: שירלי (מסתבר שעם לה
) גיל: 16 וחצי איפה גרים: רחובות
איפה רוכבים: חווה פרטית אי שם בביל''ו, נכון לעכשיו
(מחפשים לנו בית..) סוס/ה חצי/מלא/פרטי: סוסה פרטית- קימי קטנה ומופרעת
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: מסנג'ר- [email protected] (האיי סי בקושי פעיל)

lereran

New member
ממ אננוויי

שם: מוריע גיל: עוד מעט 16 איפה גרים: י-ם איפה רוכבים: חוות אמיר בירושלים סוס/ה חצי/מלא/פרטי: עוד לא... מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected] רק מסנ..

PinkHorse

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif.

שם: אנה. גיל: 17. איפה גרים: לוד
[הכחשה!!]. איפה רוכבים: חוות נועם
. סוס/ה חצי/מלא/פרטי: הממ דרהסלP=. מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: אם מישהו רוצה שיבקש במסרים
.

פרדוש

New member
../images/Emo8.gifהכל עלי!!

שם:טל גיל:12 איפה גרים:כפר מונאש איפה רוכבים:כפר מונאש..(חוות מוריבא) סוס/ה חצי/מלא/פרטי:פרדי (הלוואי היה שלי!!או חצי פנסיון..) מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: איסי- 277137900 מסנג'ר[email protected] תוסיפו אותי בכיף..

אניניניני../images/Emo9.gif

שם: מורן גיל: 16 וחצי איפה גרים: גן יבנה איפה רוכבים: חוות צח סוס/ה חצי/מלא/פרטי: פרטי - אפולו
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:162-260-245

gili600

New member
אנייייי

שם: גילי גיל: 13 וחצי איפה גרים: מכבים איפה רוכבים: המרחב הפתוח בכפר שמואל סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין לי
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: תבקשו במסרים

שיהיההה

שם:ספיר גיל:12 וחצי...עוד חצי שנה ויומיים בדיוק 13.. איפה גרים:ראשון איפה רוכבים:בית חנן
סוס/ה חצי/מלא/פרטי:
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:290663037 המחשב החליט שהוא לא אוהב מסן

נעם212

New member
אנייי

שם:נעם גיל:13 איפה גרים:רעות איפה רוכבים:כפר שמואל במרחב הפתוח סוס/ה חצי/מלא/פרטי:אין =[[ מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:[email protected]

horses my life

New member
אניאניאניאני../images/Emo13.gif

שם:יאנה גיל:13 עוד חודש יומולד
איפה גרים:אילתף:/ איפה רוכבים:אורוות יטבתה:)) סוס/ה חצי/מלא/פרטי:אין פרטי אבל יש לי את דיילייט המתוקה:)) מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:יש רק אייסי 204038985

MAYA 4827

New member
אני...

שם: מיה גיל: 13 וחצי איפה גרים: רעות איפה רוכבים: כ"ש המרחב הפתוח (גילי בשבילך
) סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין=/ מסנג'ר/אייססיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: מי שרוצה תבקשו

arieledaho

New member
משעמם...

שם: אריאל גיל: 15 איפה גרים: תל אביב
איפה רוכבים: אי שם בצפון סוס/ה חצי/מלא/פרטי: טיה השמנה מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: פדוו

MC sApiR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif

שם:ספיר גיל:14 איפה גרים:קיבץ שפיים=] איפה רוכבים:באודים סוס/ה חצי/מלא/פרטי:אין מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: 239148875

cavallo

New member
טרללה לילילי טרללהה

שם: יוחאי גיל: 17 וחודש איפה גרים: רמת גן איפה רוכבים: בפארק סוס/ה חצי/מלא/פרטי: כשיהיה לי זמן לטפל בסוס יהיה לי זמן גם להחזיק אחד כזהP= מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: מי שירצה יבקש

אני ../images/Emo3.gif

שם: אורי גיל: 14 וחצי איפה גרים: קיבוץ נגבה איפה רוכבים:באר טוביה... שתי דקות מחוות צח סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין לצערי
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: 31880796

למעלה