שמרו על קשר

ram ram

New member
אני..../images/Emo9.gif

שם: רם גיל: 15 איפה גרים: גולן... איפה רוכבים: "חוות עמק הבוקרים"
סוס/ה חצי/מלא/פרטי: מתחרה לג'וני דייקירי [ג'ונה
... לא שלי...
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: ICQ-371256190 כנסו לאייסי ואם תתנהגו יפה תקבלו את המסנ'..

אני..

שם: מתן גיל:14 וחצי איפה רוכבים:פעם בגליל ים עכשיו בברטמן!!! סוס\ה חצי\מלא\פרטי: חצי על פפוניטה אל דליה..!!!!!!!!!!!!!1 [email protected] הנה תמונה מהחימום בורד הגליל..!

TauraMan

New member
טוב, נו ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דורון 17 עין המפרץ 146825548

רציתם קשר קיבלחתם../images/Emo150.gif

שם :זיו שרגני גיל:13.5 אני גר: ברמלה אני רוכב: בקיבוץ נען אסקיו:399391961

favory

New member
אעע טוב..

שם:רוני גיל:12 איפה גרים:ירושלים איפה רוכבים:חוות אמיר סוס/ה חצי/מלא/פרטי: סנואיקה! מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected]

עונה

שם: עמית גיל: 14 וחצי איפה גרים: טבעון (לי חיפה, ואלונים) איפה רוכבים: חוות אלונים סוס/ה חצי/מלא/פרטי: יש לי סוסה פיינטית בת 4.5, שאיתה אני מציגה בריינינג
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: 178861161

../images/Emo85.gif

שם:נוי גיל:14 איפה גרים:קיבוץ אושהה איפה רוכבים:אורוות אושה
סוס/ה חצי/מלא/פרטי:אביי=] (פרטי) מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:348450544

לודמיר

New member
עונה באיחור...

שם: קרן גיל: 15 ועוד מעט וחצי איפה גרים: קדרון (החור הכי טוב שקיים!!!) איפה רוכבים: כנות סוס/ה חצי/מלא/פרטי: 2 פרטיים... שמנמן ואניס מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected]

../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

האא מקוריות... טוב חברים... כולם לכתוב כדי לשמור על קשר וכדי להשליט סדר (חרוז! זיו נראה אותך עכשיו!) בפורום עם כל החדשים האלה!! חחח שם:אורטל גיל:15 איפה גרים:נשר איפה רוכבים:אושה
סוס/ה חצי/מלא/פרטי:דיאנה מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:איסי-331273698 מודגש לאנשים כאלה.. חוחחחחחח אני כזאת דיסקרטיתXD

פיצי

שם: פיצי\ עדי גיל: 16 איפה גרים: ירושלייים איפה רוכבים: חוות אמיר י-ם שליטה
סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected] 167308786

למעלה