שמרו על קשר

נענענע...../images/Emo3.gif

שם:הדרי..
איפה גרים: גבעתיים איפה רוכבים: חוות הפארק סוס/ה חצי/מלא/פרטי: סוסה מדהימה...פנסיון מלא מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:[email protected] 319843681

../images/Emo9.gif

שם:שחר גיל:12 וחצי איפה גרים:תימורים איפה רוכבים:חותת צח סוס/ה חצי/מלא/פרטי:סוס פרטי וחצי פנסיון מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:איסיקיו:281292533 מסנג'ר:[email protected]

../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

שם: דניאלה גיל: 18 איפה גרים: איפשהו בארץ ישראל
איפה רוכבים: "המרחב הפתוח" בכפר שמואל, דרסז' סוס/ה חצי/מלא/פרטי: אין.
אבל יש לי סוס קבוע- אלפרד
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: במסרים בלבד

Ontario R Z Y H

New member
הייתי אמורה להיות בתאריך הזה...

07.03 שולט=] ועוד לא מצאתי בנאדם שנולד בתאריך שלי.. כל כך מוזרררר יאיי עוד מעט יומולדת (חח חודשיים )

גם אני=]../images/Emo42.gif

שם:שיר גיל:17 עוד שבוע וחצי
איפה גרים:חור כזה..
איפה רוכבים:אורוות הקיסר סוס/ה חצי/מלא/פרטי:
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: 168594712 הודגש באמצעות מדגישומטיק

S H I L G I

New member
וול

שם: נטע גיל: 17 איפה גרים: חיפה איפה רוכבים: כפר מונאש [חוות מוריבא] סוס/ה חצי/מלא/פרטי: נופ מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected]

אניאניאני

שם: שירק'הה.. גיל: עוד 3 שבועות 13.. איפה גרים: כ"ש אימפריה!!
(כפר שמואל).. איפה רוכבים: המרחב הפתוח בכ"ש אימפריה!!
סוס/ה חצי/מלא/פרטי:
ואן גוך.. עדיין לא ברור.. מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected]

Ride Or Die

New member
אני!

שם:ערן גיל:אוטוטו 18 איפה גרים:ר"ג איפה רוכבים:מסובך מידי.. סוס/ה חצי/מלא/פרטי:אדי
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם:3943466

stary1

New member
../images/Emo113.gif

שם: שחף. גיל: כמעט 17. איפה גרים: גליל. איפה רוכבים: בבית ובאורוות חולתה. סוס/ה חצי/מלא/פרטי: פרטי+ שלושה שנמצאים אצלי באחריותי. מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: [email protected] .

אוקי

שם: טלל גיל: 12 ויום חוח איפה גרים: ירושלים איפה רוכבים: חוות אמיר סוס/ה חצי/מלא/פרטי: לא.....
מסנג'ר/אייסיקיו/כל דבר שעולה בראשכם: מסן- [email protected] ואייסי-321328478

למעלה