שמרית אור ב-
אנשים

hitchhiker218

New member
זו אכן יצירת מופת...

ואני לא שומעת הרבה מוסיקה קלאסית אבל המלחינים האהובים עלי הם: יוהן סבסטיאן באך צ'יקובסקי ויואלדי(כמובן) ואנטונין דבוז'אק. אני מכירה יותר מלחינים משציינתי אבל אני פשוט לא אוהבת אותם..

אני אברר בקשר לזה../images/Emo12.gif

תודה על ההמלצה:) אעעעע נבחנתי שנה שעברה בלשון, כל כך מייאש. [באמא'שלי אני חושבת שהבצפר שלי מוזר, כל שאר בתי הספר נבחנים כל שנה במבחנים אחרים] אז אפשר להבין מאיפה זה באXD

everynormal

New member
בדיוק זה מה שהפריע לי

הוא שר בדיוק כמו ליין!!! נראה לי בגלל זה אליס לקחו אותו, הם בטח רצו מישהו שישמע דומה, אבל הם עשו טעות גדולה, הם דווקא היו צריכים לקחת מישו עם סגנון שונה, הוא פשוט מחקה אותו כל כך...... גם אני חושבת שהקיום של הלהקה מיותר כרגע. בכלל אם ג'רי היה מת חס וחלילה אני בטוחה שליין לא היה לוקח גיטריסט אחר במקומו!!! ות'אמת שלא מזמן ראיתי הופעה של אליס עם ויליאם דובאל, שבתחילת ההופעה הם הקרינו סרטון מחווה לליין, כל מיני וידאויים ביתיים שהוא מדבר שר וזה...וכל הקהל פשוט צרח שם!!! גם כשהסרטון הסתיים ואליס רצו להתחיל להופיע עם דובאל [הנדחף הזה] הקהל פשוט לא הפסיק לצרוח "ליין! ליין! ליין!" זה פשוט היה קורע לב.....אני בכל זאת מעריכה את העובדה שאליס עשו את זה ושמו קליפ מחווה לליין בהופעה שלהם, זה מראה שהם באמת מכבדים אותו. אבל אחר כך להופיע עם דובאל....ועוד כשהקהל צורח "ליין!" בלי הפסקה זה פשוט..... אני אחפש את הוידאו הזה כדי שתראו זה ממש מרגש

ראיתי את זה,

וכשדובאל עולה לבמה עם ג'רי הקהל ממשיך לצעוק ליין, וג'רי אומר משהו כמו: "גם לדובאל מגיע שיריעו לו" <___<

everynormal

New member
הנה עכשיו שמעתי

חעחעחעחעחע מגיע לדובאל הזה!! מה הם מצפים, לשים קליפ מחווה לליין ולהריע עוד לדובאל? למה מה קרה?? וואה וואה אני אומרת לך אם הייתי בקהל הייתי תופסת לי כמה אנשים שמה והיינו צועקים ליין ליין ככה בכוונה!!!

everynormal

New member
כן שמת אותו פה פעם ראיתי! אבל דבר

אחד לא הבנתי, מה הקשר של כל ההתחלה לקליפ עצמו כאילו?

נראה לי

שיעני מזפזפים בין ערוצים משעממים, עד שמגיעים לקטע ההוא של ליין בMTV וזאת כאילו ההצגה שלו.. חח זה הרג אותי, איך הם לבושים בראיון הזה.. איפה זה היה? אמרו שזה באחוזה של הפנר, לא? XD

everynormal

New member
את מתכוונת לאיפה

שרואים אותו בהתחלה לובש חלוק כזה? ואין לי מושג, יש מצב זאת האחוזה של הפנר חח איפה אפשר לראות את הראיון הזה?

למעלה