שמרית אור ב-
אנשים

everynormal

New member
אהההה אני מכירה את זה

אין לי מושג אם זה באחוזה של הפנר...כאילו אחוזת פלייבוי של יו הפנר? נשמע הזוי חח

everynormal

New member
וואי אבל המראיין הזה מה זה עולה לי על העצבים

עלק הוא כזה אומר להם-"אתם הצלחתם ברמה סבירה..." "אתם בכלל לא האבי מטאל..." ובכלל הוא ראיין אותם מלא פעמים בהאדבאנגרס בול.....יש לו קטע כזה הוא אוהב לעקוץ אותם בהערות מטומטמות כמו מה שתבתי למעלה, והם מה זה מסתלבטים עליו כל הזמן חחחח

חחחחחח מגיע לו

יש איזה ראיון שלהם בניו אורלינס, והוא מוריד לליין שם את המשקפיים!! ועוד אומר משהו חוצפני אחר כך. אדיוט אני בטוחה שראית

everynormal

New member
הסאונד של זה ממש גרוע בקושי הצלחתי לקלוט

משהו ממה שהוא אומר, הרמקולים שלי עושים מלא רעשים......=[ קיצור,מה ששמעתי זה שהוא אמר בסוף שליין החבר הכי טוב שלו וזה, זה רק מראה כמה הוא אהב אותו, כידוע לקראת מותו של ליין המעריצים של אליס התחלקו לאוהבי ליין ואוהבי ג'רי, מלא מעריצים של ליין מותחים ביקורת על ג'רי שהוא היה רע לליין ולא חבר אמיתי ובלה בלה..... אז כן בעיות הסמים של ליין גרמו לסכסוך בינהם, אבל אפחד לא יודע מה בדיוק היה בינהם, מה שג'רי אומר על ליין שמה זה ממש יפה ומרגש, וזה באמת כאב לב לדעת שהוא איבד חבר כל כך טוב =[

בדנתמ

New member
יאפ.

לדעתי אנשים לא צריכים לרדת סתם לחיים של האומנים ככה.. ליין וג'רי היו חברים טובים. מובן שבעיות הסמים שהיו לליין עלולות היו לגרום ללא מעט חיכוכים בינהם, אבל לדעתי חברים טובים תמיד נשארים חברים טובים, גם כשיש בינהם חיכוכים וריבים. סה"כ אם לג'רי לא היה איכפת מליין, הם גם לא היו רבים על רקע בעיות הסמים שלו. וסה"כ עצוב בשביל ג'רי שהוא איבד חבר כל כך טוב, עצוב בשביל ליין שהוא לא הצליח לצאת מהדבר הזה שאכל לו את החיים, ועצוב בשבילנו כאוהבי מוזיקה טובה, שאיבדנו את אחד היוצרים הטובים שצמחו בתקופה ההיא.

everynormal

New member
חחחחחח אדיר

וואי המראיין הזה ראיין אותם כל כך הרבה פעמים מה זה

בדנתמ

New member
ושימי לב גם מה ג'רי לובש...

איזה הזוי. אחרי זה היה עוד ראיון שגם מחוץ למים הוא ראיין את שניהם, וג'רי עדיין היה עם סנפירים ושנורקל כזה
ואז ליין אמר שג'רי בספידו זה אחד הדברים המפחידים שיצא לו לראות או משהו כזה...

בדנתמ

New member
אני לא חושב...

שזה שהוא יכסה את עצמו יעלים את הסנפירים והמסכה עם השנורקל

Sanguine Sky

New member
XDD

באמת טעות לנסות להחליף את ליין אין ולא יהיה מי שיחליף אותו!

StoneOfTears

New member
StoneOfTears-מחווה למטאליקה ואיירון מיידן23.7

מועדון פרילנד - רח' אלנבי 47 תל אביב, יום ד' 23.7.08 בשעה 22.00. מופע מחווה לשתי ענקיות המטאל: להקת מטאליקה במיטב הקטעים מהאלבום הראשון ועד האלבום השחור, ולהקת איירון מיידן במיטב הלהיטים מכל התקופות. בביצוע להקת Stone Of Tears, אחת מלהקות הרוק הכבדות הפועלות בארץ. כניסה: 35 ש"ח, להזמנות: 0542195591. פרטים בעלון המצורף ובדף הלהקה באתר מייספייס: http://myspace.com/stoneoftears

למעלה