שמתי לב שהצטרפו מלא חדשים

שמתי לב שהצטרפו מלא חדשים../images/Emo140.gif

אז בואו נעשה שרשור מרוכז של כולם ושכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה על עצמו..
אני נילס האוסטרי
ואני מלא ניגודים של עצמי(תיכף תראו..) אוהב מטאל ורוק כבד וכל הז'אנר(להקות אהובות:סמשינג פומפקינס\מרילין מנסון\הייטבריד\אופת'\פנטרה\אינפליימס וכו') יש לי סטייה מוסיקלית לאירוויזיון(שירים פיניים ואוסטריים) ולמלודיפסטיבללן אני אוהב לעשות כל מיני דברים בפוטושופ, אוהב משחקי אוןליין (www.chickstop.com) אוהב בכלל משחקי מחשב כמו סטרונגהולד והסימס(למרות שהרגתי את כולם..) צריך לראות אותי מבזבז כסף בשביל להעריך אותי באמת..

טוף:p../images/Emo60.gif

שלום! אני ליאת. סיימתי את כיתה י' וזה מדליק לאללה. ו.. אנלא סובלת פאוור מטאל מפינלנד. רק קצת בלילות כשאני לא שמה לב בין ג'ירפה לשפן. יש לי דלי של לינגון במקרר. [אמא, תכיני קציצות
] אני אוהבת לצייר אבל עושה את זה ממש גרוע. קליקים כאלו מהאצבעות זה השטן בהתגלמותו. ו.. וידוי כואב.. אני גרה בפתח תקווה. טוב מספיק! תוסיפי אותי למסנג'ר או משהו ותדברו איתי בשוודית זה יהיה יותר פורה.

אייל136

New member
Jag:

רציתי לכתוב בשבדית, לא הלך
.... שם: אייל שם משפחה: בואו נאמר, אהה, שהוא שם משפחה של פושע ישראלי מבוקש מאוד שנתפס לאחרונה.
רמת-אביב
(לא, לא, אני לא מקנח את האף עם שטרות... אני ממש לא עשיר.... אם כי כמה מחבריי כן), תל-אביב תחביבים:
הוֹהוֹ..... ובכן; אוסטריה, שוויצריה, גרמנית (כשפה), מחשב, טלביזיה, לישון
, וכמובן- ש-ב-ד-י-ה וש-ב-ד-י-ת,לנגן בקלרינט
. מוזיקה: ובכן, אירוויזיונים!!!:):):):) אייטיז, שלאגר שבדי, שלאגר בגרמנית, רוק (במידה מסויימת) וקלאסית
. שונא את: המחשב, יהל, כריסטר ביורקן ובן-זוגו מרטין. Så, Det är jag. ואני אודה אם מישהו יציג עצמו שבדית גם, כדי שאלמד
.

אוף!../images/Emo60.gif

הייתי מציגה את עצמי בשוודית אבל למי יש כוח לתרגם את השטוטיזם שכתבתי שם?
חוצפה! עכשיו אני אחיה כל הזמן בחרטה.

אייל136

New member
הו, אל תהי עצובה! הנה, אשיר לך שיר:

"טדי, טדי,
דובון
קטן ושבדי, אני אוהב אותך המון הוֹ, טדי,
הדובון
."

General Zini

New member
היייי../images/Emo24.gif

אז ככה: אני אלעד, סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בן 24 (אוטוטו 25, בספטמבר..) לומד מזרח תיכון וערבית באוניברסיטת בן גוריון. שואף להיות שגריר ישראל בשבדיה ולהיכנס באמאמא של המיעוט המוסלמי שם שמרעיל את דעת הציבור. מעבר לזה אני מת על סקנדינביה (מועדפות שלי: איסלנד ונורבגיה). מדבר ערבית מצויין וגרמנית לא רע..שואף לשפר את השבדית שלי שהיא לא משהו בינתיים אבל לא נורא לאט לאט
. אוהב מאוד מוסיקת INDIE POP ו INDIE ROCK מסקנדינביה. שפע של להקות: ESKOBAR, PERISHERS, LAUREL MUSIC,HIVES ועוד ועוד. מגיש תוכנית רדיו באוניברסיטה. מיותר לציין שאני שם המון מוסיקה משבדיה.. וכמובן שאלבום השנה שלי הוא: DUNGEN - TA DET LUGNT (חבל לכם על הזמן...) מצורפת תמונה של אותו אמן העונה לשם GUSTAV EJSTES ובעצם מהווה את הלהקה. אלעד

p i n g o

New member
לקחת משהו?

" לומד מזרח תיכון וערבית באוניברסיטת בן גוריון."

General Zini

New member
מה זאת אומרת לקחתי משהו?

זה מה שאני לומד... נסח מחדש את השאלה..

liatswe

New member
../images/Emo13.gif

אלעד, שונא ערבים ולומד ערבית??? אני שנאתי כל שניה של לימוד ערבית בביה"ס...

General Zini

New member
היי....../images/Emo140.gif

לא שונא ערבים דווקא..העולם הערבי זה הדבר הכי מרתק בעולם.. וערבית זו אחת מהשפות היפות והעשירות שיש.. אני לא יכול לסבול את מה שהן עושים בסקנדינביה פשוט.. אלעד

ukyaniv

New member
../images/Emo6.gif

וחשבתי שרק לי יש תוכניות כאלה מגניב אחלה טעם במוזיקה גם

General Zini

New member
היי....../images/Emo6.gif

תראה..אני באמת באמת אוהב מוסיקה שבדית והתוכניות האלו עדיין אמיתיות, בוא נקווה שאביתר מנור השגריר הנוכחלי בשבדיה ימליץ עלי. אגס למי שזוכר את את המקרה עם מיצג האומנות, אז צבי מזאל השגריר באותה התקופה בשבדיה אירח אותי בביתו יחד עם חבר וסיפר לנו על החוויות שלו, מהמדינה. היה מגניב ביותר... וכמה שחשבתי שהמדינה פרו מוסלמית..ככה צדקתי..
אלעד

ukyaniv

New member
הם לא פרו מוסלמים

הם נגד הכיבוש יש הבדל... אתה לא יכול לצפות ממדינה כזאת סוציאלסטית לתמוך במה שישראל עושה בשטחים. מה גם שהרבה מאלה שמשפיעים נגד ישראל שם הם ערבים קומוניסטים וישראל כרגע ימנית וקפילטליסטית אז הבחירה של השבדים במי לתמוך די הגיונית.

למעלה