שמתי לב שהצטרפו מלא חדשים

L u c y17

New member
מצטרפת :]

אני שרון בת 19 עוד שבועיים מר"ג. לצערי אני חיילת כרגע, ובשנה וחצי הקרובות
ומה הקשר שלי לפורום? אני ממש ממש אוהבת שפות. בכלל התחלתי ללמוד גרמנית, לפני שנתיים. לפני שנה הכרתי מישהו מפינלנד, וסתם התחלתי להתעניין בשפה. ואז נזכרתי שיש לי קרובת משפחה פינית, והיא הגיעה לארץ איזה חודשיים אחרי שהתחלתי להתעניין, אז היא התחילה ללמד אותי קצת, וממש נהניתי. אבל היא חזרה הביתה ואני נשארתי עם הספרים על המדף, ולא בא לי להמשיך ללמוד לבד, וגם אין לי ממש הרבה זמן פנוי. בעקבות זה גם התחלתי להתעניין בשבדיה ובשבדית, וככה הגעתי לפורום

p i n g o

New member
מה אומרת החתימה שלך?

משהו עם "עברית", לא? איזה שפה מוזרה
אה, וברוכה הבאה!
välkommen

L u c y17

New member
זה המקביל של "זה כמו סינית בשבילי"

רק שבפינית הם אומרים "זה כמו עברית בשבילי" וזה מה שכתוב בחתימה

kipod2

New member
גם אני! גם אני!

היי
קוראים לי תומר ואני בן 16 מכפר סבא. הממ אניי בעיקר אוהב מוסיקה בשבדית (קרולה, לנה, לוטה, באטן, קיקי, ארייה
וכו') זהו. אה פרט שולי, אני אוהב את ABBA

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

(קרולה, לנה, לוטה, באטן, קיקי, ארייה וכו') איזה שמות מוזרים! (חוץ מגברת Häggkvist כמובן
)

kipod2

New member
../images/Emo12.gif מוזרים?!

מי ששיבד את האיש הזה כשל! לוסי לטיפולך!

python 4

New member
minä! זה הולך להיות פאתטי. ננסה:

Anteeksi minun suomen! Nimeni on Yaron, olen kaksikymmentäyhdeksän vuotias (kyllä, aikuinen)​
טוב זה היה יכול להימשך עוד שנים, אז אני אמשיך בעברית. אני ירון, בן 29 (בפינית זה נשמע הרבה יותר סקסי..
) בעל תואר שני בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון. סיימתי את התואר לפני כמה חודשים, וכרגע אני בחופשת אבטלה-מרצון. אני משובד כבר שנה על ידי הלוסי, אולי העבודה הכי מוצלחת שלה (ולראייה - הפורום הזה
) וכעת הגעתי לרמה של משבד מתלמד בעצמי, בקרוב מאוד תושלם מלאכת השיבוד של הקורבן הראשון שלי! jag alskar שפות, מכל המינים והסוגים, לאחרונה התאהבתי בפינית לאור חשיפתי לזוועותיה המוזיקליות. זנחתי את היפנית-לטינית-ספרדית לטובת השבדית והפינית. אני אוהב מוזיקה, מכל המינים והסוגים (jag är eclectic) - לפעמים מלודיפסטיבלן ואירוויזיון, לפעמים סתם מוזיקת MTV משמימה, לפעמים מוזיקה קלאסית ואופרות, תמיד את אניה, הזמרת המעולה בעולם, ובגללה גם רציתי ללמוד פעם אירית גאלית, כדי שאני אוכל לשאול אותה בשפת אמה - התינשאי לי? (אניה באה מאזור באירלנד בו עדיין מלמדים שפה זו כשפה שניה). יש לי סטיה לאופרות סבון
, בעיקר בריטיות (שונא טלנובלות), ומכאן באה המחלה הרביעית שלי - חולה על לבבות שבורים
, בעיקר שלי. או כמו שיוהנה אמרה בשיר הכי מופלא בתולדות היורוויסוט (לפחות ב- 2002) - who cares about a broken heart?

liatswe

New member
רעיון נחמד, אני ליאת מירושלים ../images/Emo13.gif

Hej! אני ליאת, גרה בירושלים. אני סטודנטית למדעי המחשב, בת 24. אני מאוד מאוד אוהבת את שבדיה ואת השבדים בכלל, הם כאלו חמודים!!! אני מתכוונת לעבוד ולגור שם בעתיד ואולי למצוא איזה שבדי חמוד
שטוקהולם היא העיר הכי יפה שראיתי בעולם. כרגע אני בחופשה ומחפשת שותפה/שותפים לנסוע איתם לשבדיה לכמה שבועות ולחרוש את שבדיה. אני מתה על אייס אוף בייס (ומשם הכל התחיל) כבר מ-93, ואני אוהבת מוסיקת פופ ומקשיבה גם לרדיו פופ שבדי
חבל שאני לא יודעת המון מילים בשבדית... אני מאוד אוהבת מחשבים טיולים ונסיעות, ובמיוחד לסקנדינביה! את התמונה המצורפת עשיתי בפוטושופ, תוכנה שאני עובדת איתה מדי פעם לעיצוב אתרים וכו' (אני עם אולף מאייס אוף בייס והתינוק שלו..)
Carry on smiling and the world will smile with you

liatswe

New member
../images/Emo13.gif

לקחתי כבר כמה קורסים בפתוחה ובאוקטובר אני יתחיל בעברית

למעלה