minä! זה הולך להיות פאתטי. ננסה:
Anteeksi minun suomen! Nimeni on Yaron, olen kaksikymmentäyhdeksän vuotias (kyllä, aikuinen)
טוב זה היה יכול להימשך עוד שנים, אז אני אמשיך בעברית. אני ירון, בן 29 (בפינית זה נשמע הרבה יותר סקסי..
) בעל תואר שני בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון. סיימתי את התואר לפני כמה חודשים, וכרגע אני בחופשת אבטלה-מרצון. אני משובד כבר שנה על ידי הלוסי, אולי העבודה הכי מוצלחת שלה (ולראייה - הפורום הזה
) וכעת הגעתי לרמה של משבד מתלמד בעצמי, בקרוב מאוד תושלם מלאכת השיבוד של הקורבן הראשון שלי! jag alskar שפות, מכל המינים והסוגים, לאחרונה התאהבתי בפינית לאור חשיפתי לזוועותיה המוזיקליות. זנחתי את היפנית-לטינית-ספרדית לטובת השבדית והפינית. אני אוהב מוזיקה, מכל המינים והסוגים (jag är eclectic) - לפעמים מלודיפסטיבלן ואירוויזיון, לפעמים סתם מוזיקת MTV משמימה, לפעמים מוזיקה קלאסית ואופרות, תמיד את אניה, הזמרת המעולה בעולם, ובגללה גם רציתי ללמוד פעם אירית גאלית, כדי שאני אוכל לשאול אותה בשפת אמה - התינשאי לי? (אניה באה מאזור באירלנד בו עדיין מלמדים שפה זו כשפה שניה). יש לי סטיה לאופרות סבון
, בעיקר בריטיות (שונא טלנובלות), ומכאן באה המחלה הרביעית שלי - חולה על לבבות שבורים
, בעיקר שלי. או כמו שיוהנה אמרה בשיר הכי מופלא בתולדות היורוויסוט (לפחות ב- 2002) - who cares about a broken heart?