שמתי לב שהצטרפו מלא חדשים

ukyaniv

New member
וכמובן ששם לא משדרים

כמעט פיגועים שיש בישראל אז בכלל..

אייל136

New member
ואני חייב זאת לעצמי, וללימודי השבדי

ת שלי: תרגום בשביל כל דוברי השבדית פה: Åh, var inte ledsen, jag ska sjunga en liten sang för dig: אתם מוזמנים לתקן.

אייל136

New member
ובכן, הוספה:

שונא את: המחשב, יהל, כריסטר ביורקן ובן-זוגו מרטין, פרנק וסימון אודהל ולאסה וברטיל אדין.

p i n g o

New member
מה זה "מדליק לאללה"??

מה לעזאזל מדליקים לו?!?! ואם כבר, אז בפורום הזה אומרים häftigt för Gud!

M o t t i

New member
הגיע תורי לספר קצת על עצמי

כשם כינוי שלי, אני מוטי, בן 22, סטודנט להנדסאי אלקטרוניקה. בניגוד ל"חוסר יצירתיות" שבאלקטרוניקה, אני מאוד אוהב לעשות דברים יצירתיים, כמו צילום, ציור ורישום, עיצוב אתרים, עיצוב גרפי, ועוד... אני אוהב להכיר אנשים חדשים ולהתכתב עם אנשים שונים. אני משתדל לעשות דברים שאני אוהב לעשות אבל עקב הלימודים, לא יוצא לי לעשות דברים שאני רוצה לעשות... לגבי סקנדינביה, אני אוהב בעיקר נורבגיה ושבדיה אבל ארצה להתעמק וללמוד על מדינות אחרות בסקנדינביה, לא יצא לי לנסוע לשם אבל יום אחד אצא לשם ואדרוך על כל וכל פיסת אדמה בסקנדינביה
אני גם אוהב שפות ולכן אני משתדל ללמוד כמה שיותר שבדית ושפות אחרות אבל כמו שאמרתי, לא יוצא לי...הגיע חופש גדול ואני מקווה לנצל את הזמן לדברים שאני אוהב לעשות. חיוך לא עולה כסף לכן חייכו כמה שיותר

Eurogirl

New member
טוב, אני...

אני אורי (או לוסי
), בת 19 וחצי מחיפה. אני כרגע בשלבי סיום של שירות לאומי (ולכן אני כרגע שמה מגן עגבניות על פני כנגד פטריוטיי צבא למיניהם...
) ועומדת להתחיל ללמוד פסיכולוגיה + מוזיקה באוניברסיטה שנה הבאה
. תחביביי: יש יותר מידי, וכל מי שמכיר אותי יעיד על כך
, אבל בכל זאת - מוזיקה מוזיקה ומוזיקה (שבדית ופינית בעיקר...לאחרונה גם ישראלית
), שירה (גם זיוף), נגינה, ריקוד, ציור, אסטרולוגיה, כתיבה (שטויות בעיקר), טלנובלות וספרדית, הכנת מתנות יום הולדת מוזרות (תשאלו את מנהל הפורום מה הוא קיבל ממני, יש לזה קשר לפורום הזה
), הכנת תמונות אנימציה מוזרות מפרצופים של אנשים (תקוו שלא יהיו לי תמונות שלכם בזמן הקרוב...אופס, אחרי המפגש יהיו לי!
), הקלטת דיסקים הזויים, להתבכיין על מר גורלי בגבעות החתולים
, להטריד אנשים בטלפון על בסיס יומי (מנהל פורום מסכן
), לשבד (קרי: לגרום בדרך מסיתורית לאנשים לדחף חזק להוריד שירים שבדים ואף ללמוד את השפה במקרים קיצוניים) אנשים ולהתחרט על זה אחרי שהם יורקים לבאר שהם שתו ממנה
), לקנות יותר מידי בגדים, ועוד ועוד... מושאי הערצתי:
ברבדוס, הלהקה השבדית הטובה ביותר בעולם על כל מגנוסיה המתחלפים, בתמונה המצורפת
.
להקות דמויות ברבדוס, כמו נורדמן, בנדסטה ועוד ועוד.
רוקסט
! כל פעם שאני שומעת שיר שלהם במקרה, אני נכנסת ממש למצברוח מוזר, כאילו השירים האלה ליוו אותי בגילגול הקודם...
אפרת גוש
... תקוותי ומטרותיי בחיים:
לנסוע לשבדיה בקרוב.
לחיות שם כמה שנים בשליחות, בשביל הטעם הטוב.
למצוא שם חתן הולם עם שיער יפה.
לביים סרט שהולך להיות שובר קופות (חכו חכו...
).
להוציא תערוכה (פיתי יאהב אותה).
לאכול עוגה של איבון. עדיף את זו עם המרציפן.
לגרום לכל שלא רק ידברו על מפגש פורום סקנדינביה - הוא גם ייתקיים! זהו...

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי היום את שניהם באיזה תכנית בטלוויזיה ונזכרתי בך!!!

p i n g o

New member
את יודעת מה *זה* מזכיר לי??

את קומונעת מרגול של לין!!! בואי נשחק משחק: כל אחד יגיד משהו והשני יגיד מה זה מזכיר לו. ואז השני יגיד מה *זה* מזכיר לו וככה עד שנמות!!!!

M o t t i

New member
סליחה על זה שאני בור ואשאל שאלה

אישית...שרות לאומי זה לנשים דתיות...? אם כן, יאשרו לך להתחתן עם בחור בעל שיער יפה משבדיה?

Eurogirl

New member
אכן אכן צדקת...

אבל כמיהתה של כותבת שורות אלו לבעל שבדי עם שיער יפה חזקה מידי...
אני מקווה שיש חדרים נוחים בגיהינום, אני אשתדל לבחור מקום לא ליד הכבשן
.

p i n g o

New member
תשמרי לי מקום ליידך!!!

בתור סטודנטית לעתיד, את תכירי את הביטוי הבר-אילני הנפוץ "תשמור לי מקום" היטב!

p i n g o

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני שיחקתי בהסימס2 ואחרי יום וחצי נמאס לי והרגתי את כולם! מעדיף סימסיטי4ר"ה. ואני אפילו כבר לא מחריב ערים כל כך כמו פעם..

למעלה