שמתי לב שמתחיל להיות משעמם כאן...

scooby4

New member
שמתי לב שמתחיל להיות משעמם כאן...

אז הנה משהו לעשות, כולם לכתוב מה סרט האימה אהוב עליהם, ומה סרט האימה השנוא עליהם, ולמה ? לי אין זמן עכשיו, אני אכתוב אחר כך ...

y s h

New member
סרט האימה האהוב עלי הוא

שבעה חטאים, למרות שזה יותר מותחן הסרטים השנואים עלי הם צעקה 1, 2 ו3 ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון

../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

טוב בשום שאני חולת סירטי אימה
אז ככה: אני שונאת את סידרת ´צעקה´ ואני אוהבת...ת´סרט ´כישוף´...ו,סליפי הול´ ו,נבואת איש העש,(זה אימה או מתח?)...והכי הכי הכי הכי טוב היה הסרט האחרים

יכול להיו שכחתי סרטים?!../images/Emo42.gif

אוקיי הנה עוד כמה ..אממ כמובן מגרש השדים (מגעיייל
).. ומתקפת הכרישים 2(נחשב סרט אימה) כנ´´ל מגעיל.. ו..היה עוד סרט אני חושבת שקוראים ולו יום אהבה קטלני...
..לא משהו... וזהו

scooby4

New member
אוקיי ... ../images/Emo132.gif

עכשיו אני
בוא נראה ... האימה האהוב עלי זה: רואה בקלפים, סיינס, צעקה בגלל הטרילוגיה, או איך שכותבים את זה, ומה עוד... ? אה, את הסרטים של ליל המסכות, הכי שולט. יש לי כמעט את כולם בדיוידי, מלונדון. ;) האלה שאני שונא הם ..... צ´אקי, הבובה המסריחה, מה עשית בקיץ האחרון בסדר, אבל דבילי ומעצבן. גם לצעקה יש כמה וכמה נפילות, כמו בסדר השני למשל., מגרש השדים אכזב אותי, תאמינו או לא :), וזהו. זהו זהו זהו. עכשיו אתם ..........

scooby4

New member
אוי ושכחתי.....

גם האחרים היה טוב, אבל היו קטעים מאוד לא לעניין בסרט. אני מתכוון שמשהו היה חסר בו, שהיה הופך אותו לסרט אימה אמיתי.

../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

בקשר לאחרים..אתה די צודק..כי זה לא כמו סרט רגיל עם רוצח דם ואיברים פנימיים...
אבל הסרט הזה מפתיע מפחיד מעניין ואני ממש אהבתי אותו.. מישהו פה ראה ת´סרט..צ´יפרס קריפרס(ככה קוראים לו?!?!?!) חברה שלי כל הזמן מספרת לי עליו
יש כזה סרט בכלל?!

ד ג י

New member
הסרטים שלי:

אני אוהב את: מגרש השדים הראשון ולא הגרסה החדשה אלא את הישנה הבית על הגבעה הרדופה וגם למרות שהוא די סתם בית האימה אני לא אוהב את צעקה (בעיקר השלישי איזה סרט טיפשי), מגרש השדים שלוש (בייש את הראשון), וסיוט בחדר המורים (שאני לא בטוח עם זה בכלל סרט אימה)

scooby4

New member
תגובה ... :/

"ג´יפרס קריפרס" קוראים לסרט, והוא לא טוב, אבל באותה מידה גם לא חרא, הוא סרט בסדר, היה יכול להיות הרבה יותר טוב. חבל ... וסיוט בחדר המורים זה סרט אימה רק ש ... *לללללאא* כאילו דע, כי יש שם מפלצות. ורק ל"הידעת" אז: לא כל סרט אימה חייב להיות עם רוצח, אני באמת בעיקר מעדיף סרט בלי רוצח. כמה שיותר הגיוני יותר טוב.
"הבית על הגבעה הרדופה" הוא די טוב, אבל הוא יותר מדי מתלהב מעצמו, לא יודע איך להסביר, יותר מדי חומר. לא סרט טוב, ממש לא.

מרב881

New member
מסכימה.

סרטי אימה בלי רוצח ה~ר~ב~ה יותר טובים מכאלה עם רוצח. הסרטים האהובים עלי: *האחרים. *נבואות איש העש. *החוש השישי. סרטים שנואים עלי *צעקה (גם בגלל השלישי. הוא פשוט היה סרט מפגר). *אני יודע מה עשית בקיץ האחרון. *אגדה עירונית 2 (הסיבה היחידה שאני לא מצרפת גם את 1 זה ההתחלה שהייתה טובה).

Idan91

New member
וואלה! ../images/Emo187.gif

"האחרים" ו"החוש השישי" הם מדהימים! ואם נרד כמה בכמה רמות, אהבתי גם את "אגדה עירונית".

max2k

New member
יעד סופי../images/Emo5.gif

יש לי פרנויה לא נורמלית מטיסות...

מרב881

New member
../images/Emo6.gif

ואני לא מסוגלת להיכנס לאמבטיות עם החוט הזה...

נכון...../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

גם אני יותר מעדיפה בלי רוצחים.. ונבואת איש העש יצא לי לראות לפני כמה ימים
סרט נחמד...מוזר,לא הבנתי ת´סוף...(יותר נכון לא ראיתי)... והחוש השישי..לא ראיתי עדיין (נראה לי היחידה בעולם שלא ראתה)

scooby4

New member
בקשר לחוש השישי...

זה סרט די טוב, אבל הילד הזה די הרס ת´סרט בסופו של דבר, הוא משחק טוב יחסית לילד אבל, משהו חסר בסדר אפשר להגיד. אבל אין אני את הבמאי של החוש השישי וסיינס ובלתי סשביר אני הכי אוהב
זה אותו במאי למי שמבין, זה 3 סרטים מצויינים שראיתי, ובמיוחד סיינס. קוראים לבמאי הזה מ. ניייט שמאלאן... :/ נראה לי..... ואם לא ידעתם אז בכל הסרטים שלו, 3 הסרטים שהזכרתי קודם... :) הוא נותן לעצמו תפקיד קטן בכל סרט. למשל: החוש השישי - הוא שיחק את הרופא שטיפל בילד, כן כן, איפה שהילד אמר "אני רואה אנשים מתים". בלתי שביר - הוא שיחק את האיש שהמאבטח (ברוס וויליס) חשד בו שהוא סוחר סמים במשחק בייסבול. סיינס - הוא שיחק שם תפקיד יותר גדול, עם הרבה טקסט, הוא שיחק את השכן המטורף שדרס את אשתו של מל גיבסון, לא זוכר איך קוראים לו בסרט. הוא נראה לי הודי, אם תרצו לזהות אותו אי פעם... :)

zViper

New member
אכן זה סרט אימה...

כמיטב המסורת, אגב, קשור לנושא הפורום(א"א) הכל מתחיל על אח ואחות שמספרים אחת לשני א"א ומבלי לשים-לב, הם נכנסים לתוך הא"א שסופרה! אגב, יש תכנון כבר לסרט המשך לסרט הנ"ל
כמובן, כמו כל סרט אימה שהתחיל בתקציב דל אך הפתיע קופתית כגון: "פרויקט המכשפה מבלייר" ו"הקיוב". הצפע.

GK_FF

New member
אני ראיתי ג´יפרס קריפרס....

סרט דיי מפגר, גם עושים המשך לו ד"א.... בקשר לאחרים, גם זה היה דיי דבילי, הוא התחיל מצוין ומעניין, קצת לפניי האמצע זה כבר נהיה סתמי והרבההההההה ליפניי הסוף כבר גיליתי את הטוויסט רק לא האמנתי שזה יכול לרדת לכזאת רמה, הטוויסט לדעתי היה ממש עלוב....

nuni bomb

New member
וול...

אני אהבתי את: כישוף, סיינס, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון... אלה הסרטים היחידים שאני זוכרת שראיתי..

למעלה