שמתי לב שמתחיל להיות משעמם כאן...

שלי ועל ג´יפרס קריפס...

הסרטים שאני אוהב: החוש השישי!!!!! זה סרט גדול!!!! (אם זה נחשב אז:)מת לצעוק ואגדה אירונית(לפחות הסוף...) הסרטים שאני שונא: אין.. כי למעלה אלה כל סרטי האימה שראיתי...

וג´יפרס קריפרס...

אחיות שלי ראו את זה... שהיינו במלון בקיץ.., אני חושב באשקלון.... היה שם גם הארי פוטר... הם אמרו שזה סרט מדהים.... אני חזרתי מהבריכה וראיתי את הסוף... (תמיד יוצא לי לראות את הסוף..... גם באגדה עירונית...)

GK_FF

New member
אני לא מבין,

אהבת את הסוף של אגדה עירונית?! זה היה THE LAMEST! XD

zViper

New member
לא מאוחר להשתתף בשאלה זו,נכון?../images/Emo13.gif

אז כך, בתור חובב סרטי אימה, קשה מאוד לציין אחד טוב ואחר רע, אני רק יכול לציין בערך מס´ סרטים שאני מאוד(אבל מאווד) אהבתי ואשמח תמיד שוב: 1- כל סדרת יום שישי ה-13 2- כל סדרת ליל המסיכות. 3- כל סדרת סיוט ברח´ אלם. 4- צ´יפרס קריפרס. 5- ליל החיים -מתים (כל הגרסאות) 6- פלישת חוטפי הגופות (כל הגרסאות). 7- מגרש השדים (ראשון בלבד) 8- יעד סופי( בקרוב השני אשמח לראות) 9- אגדות אורבניות 10- הצעקה ואני יודע... 11- הבועה (כל הגרסאות) 12- כל סרטי האימה על-פי ספרי סטיבן קינג. 13- מעורר השאול (כל הסדרה) האם יש צורך להמשיך? יש עוד רבים וטובים, מודיע מראש, סליחה בפני הסרטים שלא ציינתי
לפני סיום, אציין סרט אימה שיש לי סימפטיה אליו, במיוחד שמדובר בסרט האימה הראשון שראיתי בגיל צעיר מאוד: Hell Night עם השחקנים לינדה בלייר (ממגרש השדים) הצפע.

אוו..../images/Emo42.gif

אתמול (אני חושבת) היה בערוץ 6 (הצגה שניה) את ליל המתים החיים..זה היה כזה בשחור לבן
... אבל זה לא היה כאזה..מפחיד וואו איזה רשימה עשית...אני חייבת לראות ת´סרטים האלה

zViper

New member
צפיה נעימה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

כמובן שלא ציינתי את כל הסרטים, ישנם גם: 1- המנסרים מטקסס (לא לצפות באחרון(דור-ההמשך)ממש רע)) 2- כל סגרת הנושא השמיני. 3- מימיק (1+2) 4- כל סרטי האימה של ג´ון קרפנטר (בין היתר: רוחות ממארס, ערפדים ועוד...) 5- from dusk till dawn (כל הטרילוגיה) 6- כל סרטי הערפדים למיניהם(כולל גרסאות "דרקולה" למיניהם). 7- פרויקט המכשפה מבלייר (מי שרוצה יכול לצפות גם בשני שפחות מפחיד) 8- החייזרים באים (סרט שצולם בסגנון הפרויקט) 9- כל סרטי "אות-משמיים" (רצוי לפחות השלושה, הרביעי פחות מוצלח) 10- לא לשכוח את: פנטום האופרה שיש לי יחס חם בנוגע לעלילה. זהו, כמובן שיש עוד רבים וטובים...
אז הוספתי לך עוד סרטים לצפיה
פרויקט שלם... הצפע.

zViper

New member
מעונינת בנוספים?../images/Emo13.gif

אני יכול לנסות!
להזכר בעוד נוספים רבים שראיתי... אגב, כל הסרטים ,כולם, ראיתי
הצפע.

scooby4

New member
מרשים מאוד... ../images/Emo22.gif

נראה לי שהפורום הזה מתאים לך: http://www.scary-films.com/ תיכנס ל - Message Board ותיכנס לפורום - Horror Discussion זה פורום טוב, הייתי שם פעם, החברה שם נחמדים והרבה מידע יש שם, הם מבינים עניין. אבל הבעיה שהפורום מתעדכן רק בלילה ואתה צריך לשלוט באנגלית...

zViper

New member
מתאים לי דווקא...

בתור ערפד-סמוי
מתאים לי יותר הלילה... אופססס, גיליתי אחד מסודותיי? לא נורא, לא אמות מכך,נכון?
הצפע.

zViper

New member
וואייי וואייי ../images/Emo13.gif אתר מעולה!

העיצוב ,הקטעים והכל-הכל-הכל, פשוט חגיגה לעיני חובבי האימה. אגב, אם מעונין באתר דומה, יש לי המלצה לאתר נוסף, בשם דומה: Scary Movies הצפע.

scooby4

New member
יש לי עוד כמה אתרים טובים...

אם אתה רוצה, שלח לי הודעה במסרים אני כבר אתן לך את המועדפים שלי.

zViper

New member
אני מאמין שיש עוד רבים...

אך במקרה זה, הפתגם המרבה אין זה משובח נכון
עדיף מס´ מצומצם של אתרים שמקיפים הרבה. הצפע.

scooby4

New member
צודק...

חלקית, יש עוד אתרים טובים עם חומר קצת אחר/שונה. אבל מה שאתה רוצה... רק עוד אתר אחד - המלצה למעריצי Halloween השבועים: http://www.angelfire.com/ma/babybrownsplace/HalloweenS.html

zViper

New member
מכיר, אתר מעולה זה../images/Emo13.gif

כל הקשור לנושא סאגת ליל המסיכות, צודק?
אם איני טועה וזכרוני עובד כראוי, למרות שעוד פחות משבועיים מחליף קידומת
הצפע.

GK_FF

New member
המנסרים מטקסס-הדור הבא

המממ, זה סרט דיי מעניין.... חחח....

zViper

New member
זה אכן קיים, אבל...

למרות שני שחקנים מוכרים שם, הסרט די כושל מבחינתי יחסית לסדרה כולה. אגב, זה שמו של הסרט. הצפע.

buffgirl

New member
ראיתי את ההתחלה - ../images/Emo80.gif

סרט חולני ואיכסי ביותר!!!!!!

GK_FF

New member
הממ...

טוב אני קצת חדש פה, אני בטח אשאר איזה שבוע....
אני חושב שסרט האימה האהוב עליי יהיה "המנסרים מטקסס-הדור הבא", מממ, למרות שהייתי מעדיף סוף שונה.... אוליי "פרויקט המכשפה מבלייר" שהיה ממש מגניב.... וסרט האימה השנוא עליי הוא כנראה "אגדה עירונית" או "אספן העצמות", שניהם היו דיי מפגרים לאללה..... (כלכך מפגרים שקשה לי להחלטי מי יותר)

למעלה