שמתי לב שמתחיל להיות משעמם כאן...

zViper

New member
אספן העצמות!?../images/Emo13.gif אימה?! הצחקתני

הסרט הנ"ל בכלל לא נחשב כסרט אימה, אלא כמותחן פסיכולוגי כמו שבע. הצפע.

Evil Princess

New member
סרטי אימה...

הם תמיד כאלה יפים..ויש כאלה שממש עשויים היטב! אני אהבתי נורא את "קנדימן"...זה סרט ..לא יודעת שהגיבור הראשי שלו הוא דמות אנושית ולא סתם פרצוף עם מסכה...והעלילה גם יפה. חוץ מזה הסרט הזה באמת באמת הפחיד אותי לאללה.. יש גם את ה"אחרים"אחרים! אוי זה סרט כל כך טוב...ממליצה בחום! וכמובן שיש את "מגרש השדים" אררר..זה באמת סרט מפחיד. לא אהתבי את ה"צעקה" אולי רק ה-1 זה באמת מפחיד..כל השאר זה סתם היה המשכים מיותרים ללא טעם. ממ..................מה יש עוד? יש עוד המון המון המון סרטים טובים ושאהבתי...אבל אני לא זוכרת ממש

scooby4

New member
צעקה הוא לא בדיוק סרט אימה...

זה למה כמעט כולנו לא מתים עליו. צעקה במקור היה אמור להיות סרט נעורים, אבל מכיוון ההמשכים והטריולוגיה אנשים התיחלו להבין שזה סרט אימה, מה שלא נכון. הסרט הראשון זכה בMTV לסרט הטוב ביותר של שנת 97, או שנה אחרת ... :/

Evil Princess

New member
אתה צודק

גם אני אישית לא חושבת שצריך להחשיב את "צעקה" תחת קטגורית סרטי האימה. כבר מזמן לא עשו סרט אימה באמת טוב.. תאמינו לי הכי ישנים הם הכי מפחידים!

scooby4

New member
זה כבר לא נכון...

יש סרטים ישנים שהם לא מפחידים, כי שתדעו שהאימה מתפתחת אם השנים. "סיינס" וכל הסרטים של הבמאי הזה הם סרטי אימה, 10 כוכבים.

zViper

New member
"סיינס" לא סרט-אימה!

אגב... הסרט "צעקה" התחיל כסרט-מחווה לסרטי האימה הישנים, וכסרט מחווה לא ידעו שיצליח כל-כך, הוא במיוחד נבנה כסרט מחווה לסרטי רח´ אלם, ששייכים לאותו הוגה גדול: ווס קרייבן. הצפע.

למעלה