שמתם לב מה קרה פה

dorlim

New member
ממה שאני רואה אצל החברים שלנו

מאד מקובל לאחר במסירת הדירה, בד"כ בחוזה רשום 3 חודשי איחור מותרים וזה באמת מבאס ומקשה על התכנון.... לגבי עלויות התחברות לחשמל, מים וכו´ ממה שלי ידוע זה מסתכם בכ-10,000 ש"ח כולל הכל. עולה בדעתי שאולי זה תלוי באיזור?!?!? לגבי תוספות על מה שהקבלן נותן - כאן הכל תלוי בעקשנות של הזוג ובגמישות של הקבלן - מצד אחד חברים שלנו שלא לקחו בחשבון שכל שינוי דורש תוספת מחיר הגיעו למצב שבו הקבלן ביקש סכומי עתק על דברים שהיה לו יותר קל לעשות (לרצץ במרצפות גדולות יותר שהם הביאו לו...) ומצד שני חברים אחרים קיבלו מהקבלן מטבח של חברה משובחת (טומטו נדמה לי) שעונה להם על כל הצרכים עם כל היחידות המיוחדות ובלי להוסיף במחיר (שני זוגות חברים אלו אגב קנו אצל קבלנים גדולים - נידר ושיכון עובדים) אוףףףףףףף הכל כ"כ יקר

אתי@

New member
ה- 3 חודשים איחור הם בנוסף ל- 3

חודשים שמותרים לפי החוזה. כלומר בסה"כ 6 חודשים

אלונהב

New member
2 זוגות חברים שלי קנו שם

בפרוייקט של א.דורי ואמורים להיכנס בשבוע הבא לדירה, אם תרצה אינפורמציה, צור קשר...

היינו שם לפני שבוע וחצי

ומה שאותנו משך גם כן היה המחיר והקרבה למקומות העבודה שלנו, אבל כשהגענו לשם קצת התאכזבנו. אכן, מקומוני נתניה מלאים בפרסומות על המקום ועל הפרוייקטים העתידיים וכאן יש להדגיש - עתידיים, אבל בתכלס יש שם שכונה אחת של דתיים, קומץ בניינים שנראה שכבר ראה ימים יפים יותר והרבה הרבה שלטים.אה, וגם קצת כבישים. בקיצור, לא התלהבנו. אבל עדיין המחיר מאוד מושך אז אולי ניתן למקום עוד חצי שנה ונראה מה יהיה איתו. המוסד החינוכי היחיד שיש שם הוא מכללת נתניה וזה קצת בעיתי כי אין גני ילידים או בי"ס יסודי. אנחנו גם לא יודעים מה תהיה האוכלוסיה העתידית... אגב, אתה מהאיזור?

ברור שאת לא רואה במקום כלום, כי

עכשיו בונים אותו... כל האיזור החדש - שאינו קשור לשכונה הדתית שיש בקצה האיזור - הוא עכשיו בבניה, ולכן האכלוס שלו בעוד כשנה וחצי (פרט ל 2-3 בנינים שכבר בנויים ואפילו מאוכלסים). בין הפרוייקטים עתידים לקום גני ילדים, בתי"ס, גינות וכו´ - לפי התוכניות שראינו שם. אני, במקור, מזכרון; לבנת מרעננה; עכשיו, אנחנו גרים בחיפה. ארנון

טוב, לא צריך להרוג אותי ../images/Emo2.gif

בעלי לעתיד מרעננה ואני מנתניה ואני מעדיפה את רעננה על פני נתניה. היא עיר הרבה יותר אקסלוסיבית. חבל שאין דבר כזה בנים ממשיכים ברעננה.... אגב, לא נראה לי שעוד שנה וחצי כבר יהיה שם ביצפר יסודי וגני ילדים.

למעלה