שמתם לב?

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך

mnv

New member
שמתם לב?

כל פעם שאומרים לשמאלנים משהו הגיוני בניגוד למה שהם מאמינים בו הם ישר באים בקללות ומקללים את מי שאומר להם את זה? הם שונאים יהודים יותר מהאנטישמים ומהערבים

לבלב

New member
אוהבים ערבים יותר מיהודים

אי אפשר להבין מה מצאו כל כך טוב בערבים שאוהבים אותם, שר ההגנה האמריקאי ראמספלד אמר במפורש - "אתם מטומטמים שאתם מדברים איתם, כי הם פשוט שקרנים, לא מקיימים הסכמים"!

OMER G17

New member
אני לא אוהב ערבים ולא מאמין להם..

אבל זאת לא סיבה להשאר ברצועת עזה וזה שהם לא עם נאור לא אומר שהם לא בני אדם ושאפשר להתעלל בהם ולשלוט בהם כמו על חיות

Princess Galush

New member
אוי באמת..

חייבים לפוצץ לכם את הבועה.. שמאלנים הם לא אנשים ששונאים יהודים, רוצים לתת כל דבר קטן שיש להם לערבים, מאוהבים בערבים ומעריצים אותם..

sarahhh

New member
הם כן

כי אם לא איך אתם יכולים להסכים שיתנו את רצועת עזה לערבי מתי שהם אומרים שזה השלב הראשון לכיבוש י-ם??

Princess Galush

New member
תראי

הערבים יכולים לרצות כמה שבא להם.. עזה היא לא כמו ירושלים.. ואף אחד לא יתן את ירושלים. תראי, בעזה יש שני מליון ערבים ו8000 יהודים. . זה ממש לא אותו הדבר.

sarahhh

New member
חבל מאוד

זה שלנו וזה צריך להישאר שלנו זה חלק מהמדינה שלנו

deathcaster

New member
שרה

תוכלי להוכיח לי שרצועת עזה זה שלנו ? אני אשמח להוכחה קונקרטית

לבלב

New member
הטיעון הזה כבר הוכח כלא נכון

תמיד אמרו על השטחים האחרים שזה "לא כמו ירושלים" וכאשר הגיע אהוד ברק הוא דיבר על ירושלים במפורש, כאשר שרקו הכדורים והיריות הצביעו בכנסת על החזרת "ראס אל עמוד".

OMER G17

New member
כי את ירושלים לא ניתן...פשוט וקל!

אנחנו לא בהסכם שלום...אנחנו יוצאים מעזה כי אנחנו לא רוצים להיות שם..לא חסרים פה כחולים שנימקו את הסיבות שלנו!

לבלב

New member
מי מטיף ל"רוב יהודי" מול "דו קיום"

יפי הנפש רואים בהתנתקות כרצון ל"רוב יהודי" בארץ, לאורך כל הדרך מטיפים לדו קיום בין יהודים לערבים, אפילו הקימו מוסדות חינוך כאלו, פעילויות חברה משותפות וכו', ולפתע התהפך הגלגל תמורת החזרת שטחים....

TOMASS The Best

New member
טוב מאוד שקלטת את זה אלה אנשים

מתוסכלים!! שחיים פה פשוט כי באף מקום אחר בעולם לא מוכנים להחזיק אותם ועובדה שכל שמאלני שיכול קם ועוזב תמדינה, הלוואי יהיו עוד הרבה כאלה

One Echoe

New member
יואו תגידו אתם רציניים?

מה זה השטויות האלה שיוצאות לך מהפה? תתבייש לך. פשוט תתבייש. ההתנתקות הוא לא מהלך של שלום! תפנימו, כל הכתומים.

TOMASS The Best

New member
אנטישמיות על רקע גזעני - תיקח שיעור

בהיסטוריה, ותבין מה כל היהודים לא יהודים האלה עושים פה

שמתי לב מזמן. כנראה הם סובלים

מתסמונת סטוקהולם. בלע"ז: Stockholm syndrome זה מחלה בה קרבן הטרור נכנס למצוקה נפשית. הוא לא מבין למה עושים לו את זה ומה רוצים ממנו. כדי להקל על המצוקה הנפשית הוא מתחיל עם נסיון להבין את המניעים לטרור. אחרי זה הוא מצדיק את הגורם לטרור. בסופו של דבר הוא מזדהה עם הטרוריסט. זה מה שמאפיין את השמאלני הישראלי.

meidl

New member
שמאלנים הם שמאלנים

ולכן הם לא מעודדים טרור הם מעודדים *שלום*.. אתה מבין את המשמעות של ש-ל-ו-ם? בגלל זה הטענה שלי היא שימניים הם שמאלניים עם מניעים שונים. אתם מעודדים שלום בדרכי מלחמה, כיבוש, זה נראה הגיוני? לי לא.. למה אתם חושבים השהם נלחמים?.. אתה יודע מה עזוב את זה אתה לא יכול להבין.. אבל אתה יכולה להבין את הצער של המפונים לא? של היהודים.. וכל זה האם זה ריאלי שנהיה כלכך חסרי איכפתיות, אם לאה נבין איך נוכל להתקדם? או שבכלל אתה לא רוצה שלום אלא רק מלחמה כל הזמן, כי 'מלחמה היא שלום' לא כן?

meidl

New member
אני חייבת לתקן אותך

'בערות היא כוח' לא משנה משעשע בכל מקרה:)

למעלה