אתה פשוט בור ועם הארץ. אין טעם להגיב מעבר לזה. כאשר אתה מתווכח עם אדם טיפש, אתה יוצא טמבל.
A amitbl New member 17/8/05 #38 אתה פשוט בור ועם הארץ. אין טעם להגיב מעבר לזה. כאשר אתה מתווכח עם אדם טיפש, אתה יוצא טמבל.
M mnv New member 17/8/05 #40 אתה פשוט בור ועם הארץ במיוחד כתבתי שהם מתחילים עם קללות והנה מגיע מפגר שמתחיל לקלל ולא להסביר עובדות
A amitbl New member 17/8/05 #41 אתה בור בגלל שאתה מכליל בצורה שבה בור ועם הארץ יכליל. איך אתה יכול להגיד שאני (כן אני שמאלני) שונא יהודים יותר מאנטישמים??? אתה לא מתבייש?? אני יהודי. פשוט הדעה שלי שונה משלך. אז אתה פשוט בור ועם הארץ. וזו לא קללה. זאת עובדה. קבל אותה.
אתה בור בגלל שאתה מכליל בצורה שבה בור ועם הארץ יכליל. איך אתה יכול להגיד שאני (כן אני שמאלני) שונא יהודים יותר מאנטישמים??? אתה לא מתבייש?? אני יהודי. פשוט הדעה שלי שונה משלך. אז אתה פשוט בור ועם הארץ. וזו לא קללה. זאת עובדה. קבל אותה.
M mnv New member 17/8/05 #46 אתה בור ועם הארץ זאת עובדה אם אתה לא מסוגל להבין שהתכוונתי לשמאלנים שישר מקללים אחרי כל דבר שאומרים להם
אתה בור ועם הארץ זאת עובדה אם אתה לא מסוגל להבין שהתכוונתי לשמאלנים שישר מקללים אחרי כל דבר שאומרים להם
O One Echoe New member 17/8/05 #44 ../images/Emo45.gif "אל תתווכח עם אידיוט, הוא יוריד אותך לרמה שלו, ואז ינצח אותך בזכות הניסיון שלו"
O One Echoe New member 17/8/05 #43 לא שמנו לב..לא שמתי לב. אני שמאלני ואני לא מקלל אף אחד. ואני לא שונא יהודים. ואני לא אנטישמי.