שמתם לב?

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך
../images/Emo70.gif

^

One Echoe

New member
זו אחת

השטויות הכי שטותיות ששמעתי בחיים שלי. פאק. ועצוב שאתה רציני לגביה.

nooshP

New member
דווקא לא שמנו לב, נשמח להוכחות

כי אני דווקא שמתי לב לתופעה ההפוכה, קללות מצד ימנים.... כמו הקללות ששמת במשפט האחרון שלך...

muga

New member
../images/Emo45.gif

באמת מעניין מאיפה הגיעה התיאוריה הזו. ממליצה לך יקירה, לפתוח טלויזיה ולהתחיל לראות מי מקלל את מי ומתי.

אז במקום ימנים/שמאלנים

אפשר לסכם שאנשים לא אוהבים שמערערים על דעתם, ועוד יותר - שנותנים להם סיבות הגיוניות לכך. סובלנות זה לדעת לשמוע את הזולת גם כשאומרים לך דברים שקשה לך איתם. תנשום עמוק. תחשוב קצת - אולי יש בזה משהו. ואל תגיב מיד.

מממממ

שמאלנים הם לא יהודים בעצמם? עם כן מוזר להגיד כדבר. אני שונא אנשים שמדברים כמו שאת מדברת אבל זה לא מעניין אותי עם את מדת כזו או אחרת. וזה לא כאילו ימניים לא קיללו מעולם. אבל זה בסדר, כבר קיבלתי את העובדה שיש אנשים עם ראייה צרה וטיפשית. יום טוב ומי יתן וההתנתקות תבוצע במהרה!

meidl

New member
שמת לב כמה תפיסת העולם שלך מצומצ

מת? אתה לא יכול לראות כלום מעבר לבועה שלך? נכון.? ערבים הם בני אדם בדיוק כמונו, והם סובלים מדי יום בגללכם! מגיע להם יותר, זה הכל. אני שמאלנית אפילו קיצונית, ואני אוהבת אותך מאוד למרות הדעות שלך, אז למה להכליל סתם? למה להעיליב? למה להתנהג כמו ילדים קטנים

mnv

New member
תגובה

לא ניסו ליישם תוכניות של השאמאל? פגישות עם האוייב כשהיה אסור בחוק (ביילין) כשאתם אומרים שלפנות מתיישבים יהודיים מבתיהם זה חוקי לעשות איתם הסכמים זה בסדר אחר כך כשיש פיגועים השמאלנים מאשימים את היהודים שהם לא מתאמצים מספיק אם רק היה מישהו שיחוקק חוק פינוי ערבים...ועוזריהם

meidl

New member
אנחנו יהודים

ואנחנו סבלנו מכיבוש כל ההיסטוריה שלנו האם זה לא הגיוני שנבין את סבלם של הערבים בדיוק בגלל הסיבה הזאת? למה לנו מגיע מדינה ולהם לא?

OMER G17

New member
שטויות..מאיפה זה בא לך?

אני יהודי איך אני יכול לשנוא יהודים!!!! ואני גם לא שונא מתנחלים והמשפחה שלי דתית ואותם אני אפילו אוהב!

למעלה