שמתם לב....

™chester

New member
פריק וואנבי

אני שומע linkin park staind papa roach p.o.d adema ואנילא פריק ואני לא וואנאבי, גם אתה עוד פוזר שמשחק אותה, מסווג את עצמך לפי סוג המוזיקה שאתה שומע, אתה כזה חנון.. אגב דווקא כל הלהקות שציינת זה רוק אלטרנטיבי, מישהו הטביע את המושג ניו מטאל אז זה נכלל כאילו ניו מטאל אבל מהתחלה זה נחשב alternative אז תחשוב לפני שאתה מדבר

TheXK

New member
אם מדברים על לינקין אז שאלה!

שמתם לב שבקליף PAPERCUT הגיטריסטים מנגנים על גיטרה קלאסית? ושמתם לב בקליפ CRAWLING מייק מנגן על גיטרה!!! לינקין פארק הלהקה הכי גרועה שיש!! חמישה הומואים מנגנים!! לא יודע מה התפקיד שלהם בלהקה!!! וצ´סטר נשמע כמו ילד קטן מוכה!!!

™chester

New member
אתה ממש בור

קודם כל יש להם גיטריסט אחד, והוא לא מנגן על קלאסית הוא מנגן על אקוסטית, אם אתה מתכוון לבסיסט (אתה לא יודע להבדיל?) אז הוא מנגן על בס אקוסטי, אז בכלי נגינה אתה לא מבין. סוף סוף להקה שכולם מוכשרים ויודעים לנגן. ותראה איך אתה שם לב לכל הפרטים בקליפים, זה רק מוכיח כמה אתה פוזר אפס, אתה מת על לינקין פארק

TheXK

New member
לא אני לא

חבר שלי שחולה על לינקין פארק (יש לו את כל הקליפים שלהם על המחשב ומופעים) אז הוא סיפר לי.. ולידעתך.. אני כן מבין בגיטרות.. אבל חשמליות.. לא מעץ.. או מה שזה לא יהיה!! אגב.. איזה סוג גיטרה יש לוואז בורלנד (חברה) זה בשביל חבר שלי.. הוא גם לומד גיטרה חשמלית.. ותגידו.. אתם מכירים מורי גיטרות בס טובים? אני רוצה להיות בסיסט (סביבות נתניה)

™chester

New member
כן אני בטוח

לא יודע להבדיל בס מגיטרה בסיסט תמשיך לרצות להיות.

TheXK

New member
אהההההההההה

זה לא החברה של הגיטרות הכי טובה? נראה לי לווין סטאטיק (מSTATIC X) יש גיטרה מהחברה הזאת... כמה עלתה לו? :)

Sham 69

New member
אידיוט..

גם גיטרות חשמליות עשויות מעץ.. אתה חושב שהן עשויות מפלסטיק?

TheXK

New member
אני לא יודע ממה הם עשויות.. דביל

אף פעם לא נגעתי בגיטרה חשמלית שאני יכול להגיד לך... אבל אלה שקצת חושבים מבינים למה אני מתכוון

ofir_einhorn

New member
גם אני שמתי לב

ןזה נורא הצחיק אותי איך אפשר לטמטם את המעריצים עד כדי כך? מוסיקה שזה נורא ברור שזה חשמלי הם משחקים אותה שהם מנגנים על אקוסטי? אתה באמת חושב שאפשר לנגן ככה באקוסטי?(ואני מדבא איתך דוגרי) רגע אתה חושב שכל זמר(ורק זמר)לא יודע לנגן בעוד משהו? אתה טיפש לא קטן (דפטונס- צ´ינו מוראנו הוא זמר אבל בהופעות הוא מנגן לפעמים כגיטריסט מלווה וסתם שתדע הוא גם מנגן בפסנתר ומלחין את המוסיקה שלהם)

Lenkin Park

New member
אסי זה אני

בא לו לנגן על גיטרה מה איכפת לך וגיטרה קלאסית זה סתם בשביל לשגע אותך ת´מכוער

Death Wish

New member
תראה

תקלל את לינקין אבל אל תקרא להם הומואים כי... בן דוד שלי הומו והוא יודע לנגן יותר טוב מהם ואם עוד פעם תקראו סתם למישהו הומו אני אישית רוצחת אותכם...

cookie monster

New member
טרילילילילילילילילילילילי ../images/Emo67.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סטלנים... אני עומדת מהצד ומתפקעת מצחוק (טוב זה לא מזיז..) אמממ מה אתם מדברים בכלל על לינקין!? ומי פה פריק!? או פוזר!? מה מה מה מה מה מה מה זה אמור להביע!?!??! (בלתי שבירה...אהבתי את התגובה "הא הא הא"... חחחחחח) c u have a nice day

למעלה