שמתם לב....

Upon The Ashes

New member
תתבגרו!!!

לימפ ביצקיט זאת להקת ראפ עם דיסטורשן!!!! לינקין פארק זה ראפ\פופ עם גיטרות!!!! הם מנגנים מוזיקה שאחרי שנה של נגינה בערך ניגנתי ברמה יותר גבוה (ואני לא צוחק!!!) מי שחושב שהם להקה שאין לה שואו הוא פשוט אידיוט!! אלה להקות MTV שמנגנות בשביל הכסף, קוראות לעצמם METAL, הורסות את המשמעות של המטאל האמיתי וגורמת למיליוני בני 12 לחשוב שהם מטאליסטים קשוחים ותאמינו לי שמי שחושב שללהקות האלה אין שואו, ושהם יודעות לנגן, ושהם לא עושות את המוזיקה בשביל הכסף ברצינות צריך לקבל מכות!!!

OPERATi0N_iVY

New member
ממ... טוב זה כבר מתחיל להדאיג..

העובדה שאתם נכנסים לכאן ומתחילים להטיף להם וחרא כזה... מילא כשזה עוד היה בפורום רוק, אבל מה אכפת לכם מה הם עושים בפורום המסכן שלהם? כאילו שהם באמת יקשיבו ל"תורת המטאל הטהור" שלכם או משהו כזה... אתם פשוט נראים די מטומטמים מהצד כשאתם מטיפים להם... שישמעו לימפ ביזקיט, יאכלו זין וימותו... מה אכפת לכם בכלל? אה ובדרך כלל, התלהבות כזאת מ"משהו טהור" וחרא כזה, זה בד"כ קטע כזה של וונאביז שמנסים "להראות שאכפת להם" ו"הם מעורבים"... קחו גם את החרא הזה בחשבון...

Lenkin Park

New member
חכם גדול!

אם אתה אומר שלינקין פארק הם להקת פופ/ראפ אז אפשר לראות עד כמה אתה מבין בסוגי מוזיקה ואתה אפילו לא יודע איך כותבים לימפ ביזקיט

A Giant Midget

New member
חחחחחחח... אדיוט...

אתה באמת חושב שלינקין פארק המציאו משהו?? הם סתם חבורה של ילדים חסרי כשרון שעלו על הגל של הנו מטאל. זה שאתה שומע אותם לא מפריע לי, רק אל תגיד שהם רוק/מטאל כי הם לא קרובים להיות.

A Giant Midget

New member
אלטרנטיבי??? תגיד אתה שרוט???

אלטרנטיבי זה ההפך מפופ! הם פופ! הם פופולארים! מה שבמיינסטרים לא יכול להיות רוק אלטרנטיבי!!!

TheXK

New member
נראה לי אתה זה ששרוט

לינקין פארק זה נאו מטאל... סוג חדש של מטאל... מה קשה להבין? הם עושים ראפ ורוק ביחד...

™chester

New member
בואנה אתה מוזר

אדיוט פופולאריים\פופ מה אתה רוצה. לינקין פארק זה Alternative rock ואם יש בעיה עם זה תרשום לי בפרטי

חולוני

New member
אתה טיפש.

לינקין פארק הם פופ. פופ טהור. אתה בכלל יודע מה זאת אלטרנטיבה? לך פתח מילון טיפש. לינקין פארק פופלאריים, משמע הם פופ.

™chester

New member
חתיכת אדיוט

אתה מראה לכולם עד כמה מטומטם אתה, חתיכת טמבל, ערס מפגר. גם דיג´יי טיאסטו (סתם דוגמא) הוא פופולרי, זה אומר שהוא פופ? חתיכת דביל

חולוני

New member
כן.

פופ = פופלארי. גם בריטני ספירס, גם לינקין פארק, גם לימפ ביזקיט, וגם טיאסטו. עדיף שתשתוק לפני שתביך את עצמך עוד..אתה גם ככה כבר מספיק טיפש.

™chester

New member
אביך טיפש

הוכחת שיותר מטומטם ממך אין, טיאסטו זה פופ נו.. כזה טמבל.. אתה יודע, אם ככה אז גם מוצרט זה פופ, הוא הרי פופולארי דגנרט אני בז לך

חולוני

New member
זה הכל יחסי טיפש.

מכיר את תורת היחסות של איינשטיין? (טוב, אתה טיפש, אתה לא מכיר..) אז יחסית למוזיקה קלאסית, כן, מוצארט הוא פופ. ואני מציע שתבוז רק לעצמך כי אתה מביך את עצמך יותר ויותר בכל הודעה..

™chester

New member
אז בוא תן לי מכות הומו

אתה מתחבר מאחורי המוזיקה שאתה שומע בגלל חוסר בטחון עצמי הומו

למעלה