שנה טובהההההההה חברים!!!!

ברררר

New member
פורום פינק פלויד

שנה טובה ומתוקה מפורום קולדפליי
.

oribarak

New member
שנה טובהההההההה חברים!!!!

שנת בריאות, שתזכו לכל משאלותיכם, ותשמעו פינק פלויד כל חייכים המתוקים והיפים... מאחל עבדכם הנאמן אורי... יאללה אני מחכה לשרשורפלצת וברכות ומחמאות אחד לשני אני אוהב אתכם חברים אתם המשפחה ה3 שלי(המשפחה שלי, המשפחה של החבר הכי טוב שלי, ואתם:)) אין כמוכם...אני מודה על כל רגע שבאתי לפה

wommer

New member
שנה טובה!!!

לכל החברים המדהימים שכותבים(וגם קוראים ולא כותבים...) שנת אושר שנת אהבה שנת שלום שנה מתוקה שנת אחדות שנת מוסיקה פוריה שנת יצירה שנת שגשוג והצלחה! שתהה השנה מדהימה מתמיד מקווה להתראות עם כולם במפגש ולהמשיך בהגיגי שנה טובה! עומר.

../images/Emo74.gif שנה טובה לכולם ../images/Emo75.gif

שנה טובה לכל גולשי פורום פינק פלויד
שתהיה לכם שנה מתוקה ורגועה, שנת שלום ושלווה, שנת פריחה ושגשוג שנה עם הרבה הרבה מוסיקה טובה ואם אפשר לבקש משאלה: שהפלויד בכ"ז יגיעו לארץ, ושסיד יחזור כבר.

One Echoe

New member
שסיד יחזור, שסיד יחזור. ונאמר אמן.

ואיך שכחתי, שנה של מוזיקה מעולה.

שיחזור כבר?

תכלס מה הוא עושה עם אימא שלו בקימברידג`? כלום! אז שיחזור. :-l . כאילו זה תלוי בו משהו כזה. לצערי יש כאלה שעדיין לא מבינים מה זה בןאדם משוגע! וזה מוריד מהכבוד של סיד לדעתי, האיש סובל ממחלה נפשית קשה ואתם רוצים שיחזור? לאן יחזור? טוב עזבו לא נהרוס תנו ליהנות םהברכות ומהחג (?)

הוא לא משוגע

הוא חי חיים נורמליים ומתפקד ככל האדם - הוא פשוט לא רוצה קשר עם אף אחד מעברו. אתה גם זוכר, כמובן, שאמו נפטרה לפני שנים רבות, וממילא הוא לא גר אתה מאז תחילת שנות השמונים. כשכתבתי "שיחזור" הכוונה שלי היתה שהוא יחזור לדבר עם חבריו, ישתה אתם תה ויפטפט. זה מספיק לי.

גם לי זה מספיק! :)

בהחלט!!! עכשיו זה נשמע אחרת, ואני רגוע. ויום טוב. לא נגלוש לעניינים אחרים , תנו ליהנות

avki

New member
אין שום הוכחה שרוג'ר בארט לא סובל

עדיין מהפרעות נפשיות.

גם אם היו

הוא לא היה חולק אותם עם כל העולם משום שזה עניין סודי רפואי. כפי שנאמר לעיל, סיד חי בעולם משלו ולא יתן לאף אחד להיכנס! כמובן חוץ מאחותו.

One Echoe

New member
הוא לא חי בעולם משלו...

הוא פשוט שונא את הפרסום. ואפשר להבין אותו.

avki

New member
זה לא סותר, וגם אי אפשר לדעת...

או בקיצור, סארט שונא את הפרסום, אפשר להבין אותו, וסביר להניח (אם כי אי אפשר להיות בטוחים) שהוא עדיין פגוע נפשית.

One Echoe

New member
לדעתי לא.

אם אין לו מחלה קשה, סביר להניח שהוא הבריא. הוא היה בתקופה רעה בסוף שנות ה60 ובשנות ה70... לדעתי, הוא גם לא השתגע. ולדעתי הוא עבר איזשהו טיפול ועכשיו הוא חי כמו שצריך. זו רק ההערכה שלי.

One Echoe

New member
ועכשיו,

יש לו אני חושב פוביה וטראומה מתקשורת ומהעבר שלו. ולכן הוא כ"כ מתרחק מזה.

ורק כדי לסבך את העניינים עוד יותר..

עוד אין בידי את הראיון הגדול שנתן ווטרס ל-Word לפני כמה שבועות, אבל השמועות אומרות שווטרס מספר שם שאימו של סיד האשימה כל חייה את ווטרס במה שקרה לבנה. אולי גם בגלל זה הוא מתרחק מהפלוידים.

One Echoe

New member
לדעתי..

זו סתם התעסקות יתר... עכשיו כשאני חושב על זה, המקרה אפילו די פשוט. אבל מה הטעם לעשות ניתוח פסיכולוגי לסיד בארט?

קרייזי, מחקתי הודעה שלך כאן

ושלחתי לך מסר, אבל נזכרתי שאתה לא יכול לקרוא מסרים. מילא, אסביר לך אח"כ. יום טוב

סלמתק, תרגישי חופשי

זה כבר נוהל בפורום למחוק לי הודעות. =)תודה לקומונה שגילתה לי שיש מסרים בפלאפון. נכון שמיקי? (עדיין לא מצאתי את הצ`ט ...)

חרטושה

New member
שנה טובה לכולם ! ../images/Emo74.gif

נתקלתי לא מזמן באיזשהו דיון חוזר, כלומר דיון שמטריד מאד באופן ספציפי את אוהדי סיד בארט, ושמה שלא יקרה תמיד בטוח שלפחות פעמיים בשנה הדיון הזה יחזור כאילו לא דנו בו מעולם. הדיון עוסק בשאלה : האם סיד סובל מתסמונת אספרגר? לפי אחת מהתיאוריות, סיד בעצם סבל מתסמונת אספרגר כל חייו והשימוש בסמים פשוט החמיר את התסמינים וגרם לתסמינים האוטיסטיים המלאים לפרוץ ולבוא לידי ביטוי. [תסמונת אספרגר היא צורה קלה של אוטיזם] אנשים נוטים לחשוב על אוטיזם כשהם מנסים לנתח את ההתנהגות של סיד כנראה בגלל ההתבודדות הקיצונית שלו והנתק מהעולם החיצון שהוא כפה על עצמו- שנחשבים גם כמאפיינים אנשים עם קווים אוטיסטיים.

למעלה