שנה טובהההההההה חברים!!!!

thezanani

New member
yo yo yo../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo110.gif

שנה טובה מעריצי פינק פלויד! (חי חי חי) טוב עוד פעם שנה טובה מעריצי פינק פלויד וכל הנשיפ לא יודעות לא לנהוג! (חי חי חי) טוב עוד הפעם שנה טוב מעריצי פינק פלויד וכל הנשים לא יודעות לעשות רברס והרולינד סטונס נשמעים כמו אחוריים של צבוע מבוהל אחרי סביח! טוב ציף אם נשארה שערה על ראשך,או גבה או וריד או רגל אחרי הזוועות שנרשמו פה,רציתי להוריד בפנייך את כובע המצחייה של מעריב שעל ראשי. את המכשפה האלפית מאחות הטבעת.את יוקונוס אלת המוזיקה.את רוחמה אברהם.הס. את כמו אמא שלי ולא בקטע של של הפתיתים בטעם מלט,אלא ממש אמא,דואגת אוהבת וחמה,ואלוהים יודע למה. בזכותך ובזכות שאר האשכנזים פה (והצד"לניק עם הפלאפון) לחיים שלי יש פסקול הרבה יותר מושקע משירי עם(פרוג?) תמניים. תודה רבה ושנה טובה.לכולכם. נשיקה ולחוח עם רסק שלוח לכולכם!

אני צריכה פעם... ../images/Emo13.gif

לעשות קפיצה לראש העין. גיסתה של אחותי גרה שם, אז יש לי תרוץ. מסעדה, אמרת? אוכל תימני? בני מעיי כבר ששים.

deePink

New member
../images/Emo109.gif

שתהיה לכם השנה טבולה בדבש ובחיוך תתחילו כל יום חדש שתזרעו ותקצרו בכל תחום ושלא יחסר לכם מאום בריאות ואושר תחילה יגשימו לכם כל משאלה שנה טובה והרבה נחת שתהיה שנה מוצלחת שיום יום יהיה לכם חג ושתהיו מאושרים עד הגג
ענבל.

נימרודל

New member
קצת באיחור- אבל אולי בעצם בול בזמן

שמה טובה לכל חברי הפורום המדהים ביותר בכל המרחב הקיברנטי!

שלום חן

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום

ולכל בית ישראל. שנה של סקס, רוקנרול והרבה, שנה של שפע וביטחון כלכלי, שנה של בריאות, שנה של אחווה אהבה הבנה והדדיות, שנה של ביטחון ושלום. מכל הלב: שלום חן good naight evry body (סליחה אם שגיתי בכתיב). וסליחה כמובן אם פגעתי במישהוא במיוחד מארבעת הליצנים.

THEMANINNY

New member
ברכה מ--

פורום השיר שלנו,אנחנו מאחלים לכם שנת בריאות,,שנת יופי,הצלחה בלימודים, הצלחה בהכל פרנסה טובה והכי חשוב בריאות. חג שמח!!! אתם מוזמנים לבקר בפורום שלנו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=981

למעלה