שנה טובה מתפוז אנשים

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

Vintage Queen

New member
כנ"ל.........

שנה טובה ומוצלחת בכל התחומים ובתחום העיקרי שהוא כמובן הסוסים אממממ אין לי מה להגיד הראש שלי די בבלק אווט בגלל מה שקרה אתמול בעעע חרא..... :/ בכל מקרה שהשנה הזאתי תשתפר כבר ושיהיה יותר טוב... וזיהו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפורום דוסון קריק חוגג פיינל../images/Emo41.gif

היום (יום שלישי) ישודר החלק הראשון מהפרק האחרון לגמרי של אחת מסדרות הנעורים המצליחות בעולם.
בואו להזכר בעונות הקודמות ולהשתתף באירועי סיום הסדרה בפורום "דוסון קריק" (427) ב-
.
*פורסם באישור שניתן למנהלת פורום דוסון קריק*

שנה טובה לכולם!!!../images/Emo160.gif

ממני אני חולה עליכם ואני אבוא לארץ בדצמבר!!! וחוץ מזה נראה לי שזה בראש השנה שאומרים שמצתערים או ביום כיפור אבל בכל זאת אני אומרת לכל אלה שעיצבנתי אותם או לא הייתי נחמדה איתם סליחה מכל ה
אני חולה עליכם!!! תמרה

Vintage Queen

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני כנראה אסע ביום חמישי למעגן מיכאל לטקס.... :(((((( )))))):

Vintage Queen

New member
ליעם גלעד הוא ילד

שלמד בבית הספר במעגן מיכאל (שגם אני למדתי שם לפני שנתיים!) הוא שיכבה מיתחתיי (כיתה ט'!) הוא גר במעגן מיכאל וב22.9.03 הוא התאבד.....

Vintage Queen

New member
בעיתונים פירסמו שזה

בגלל ריב עם אחיו על המחשב אבל מי שהכיר אותו יודע שזה לא נכון יש לי ילדה מהשיכבה שדיברה איתו אחרי הריב בערך שעה לפני המעשה... :/ היא אמרה שהוא בכלל לא היה נסער מהריב ושהם היו רבים ככה הרבה.... צריך רקע רציני וכמה בעיות נפשיות בישביל לבצע כזה דבר.... :( :/

אסף 1989

New member
שאלה:

את רושמת כל פעם את ה "טאורה הוא מלך הבראמי"?????. כי רק שתדעי, את יכולה לכתוב את זה בתור חתימה ולא כל פעם לחזור על אותו דבר

mkuzi

New member
אני אגיד לך מה מביא ילד להתאבדות :-

בעיות נפשיות מצטברות של כמה שנים מבאים ילד בן 14 להתאבד!!! אני מכיר את התחושה של חוסר אונים מוחלט אל מול שלושה ילדים שמציקים לך במשך הרבה זמן ואין לך למי לפנות פשוט אין! אתה כבול בתוך עצמך ואתה מוציא את זעמך כשאתה לבד ואתה מוציא אתו על כל מה שנמצא בהשג יד. אף אחד לא מכיר את התחושה הזאת עד שהוא חווה אותה בעצמו. אתה צורח בכל הכוח אתה רוצה שהחלונות ישברו שמישהו לא חשוב מי ישמע אותך ויעצר אותך מלחשוב מחשבות על איך בידיוק לרצוח את הילדים האלה אבל אחרי שנגמר הכעס הראששון את מבין בעצמך שזה בלתי אפשר לקחת אקדך ולרצוח אותם לאור היום ככה סתם אז אתה מוציא את הזעם וחוסר האונים על עצמך אתה מתיש את עצמך את שאתה לא יכול לזוז ונרדם. גם כשהילדים אומרים סליחה ואתה אומר:"אני סולח" אתה לא סולח אתה לא סולח לעולם ונשאר עם הצלקת של הכעס ואז אחרי שהכל נגמר הם מציקים לך שוב ושוב הכל חוזר על עצמו. זה היה ה"סיפור" שלי ואולי מי שמכיר את הילד שהתאבד יכול להגיד לי אם הגירסה שלי מתאימה למה שקרה לו??. הכל בחזקת "אולי"

טוי בוי

New member
אתה יודע שמישו שאומר כאלו דברים

ברמה כזו, מרמז על עצמו דברים...?.....

למעלה