שנה טובה מתפוז אנשים

mkuzi

New member
הגזמתי וכנסי... ../images/Emo150.gif

אין לך מה להתרגש אני לא מתכוון להתאבד בשבוע הקרוב... אבל כן עברתי התעללות מתמשכת שהביאה אותי פעם אחת לפחות לאובדן שליטה... אני לא הולך לכתוב עכשיו שהתעללתי בכלבים את יכולה להמשיך לקרוא... הכלבה של סבתא שלי שגם עברה התעללות מהבעלים הקודמים שלה הייתה באותו יום בבית כשחזרתי מבית הספר. היא יבבה בקולות מעוררי רחמים כשצרחתי מכעס ו"הרבצתי" לספה שהייתה בסלון. הייתי כל כך זועם על עצמי שלא היה לי כוח ואומץ לכסך את הילדים האלה במכות עד שהוצאתי את זעמי על כל דבר בהשג יד. אולי את חושבת שאלימות לא תיפתור שום דבר אבל ביום ההוא הדבר היחיד שיכול היה לעצור אותם הוא מכות חזקות והצלצול הרי הם לא טיפשים שימשיכו גם כשיש שיעור ואז כשהם לא בכיתה יצאו לחפש אותם. אבל הכעס נותר בי גם כשהגעתי הביתה. לא היה למי לפנות בבית הספר המורים היו עושים איתם שיחה וגומרים את העניין איתם הם רק היו מקבלים עוגיות ומשתחררים לעשות כרצונם בהפסקה. אין מה לעשות כשמישהו מתעלל בך

אסף 1989

New member
קח בלטה ופתח לו ת'ראש

רק אם תראה שאתה לא מפחד, לא יעשו לך כלום, תחזיר כנס בו בכל הכוח, ואז מקסימום תחטוף כמה אגרופי אבל לא נורא, מאותו רגע הם יפסיקו לגעת בך, תראה שאתה מטורף!!!! ועוד שאלה: יש לך אח גדול? כי אם כן, תגיד לו שיהרוג אותם. או שתארגן כמה חברים ותעלו עליהם, בואנה זה מעצבן, לחשוב שמישהו חוטף מכות ולא מגיב, מילא לילדים גדולים ב-3 , 4 שנים אבל הם באותו גיל לא?

יש דבר כזה סיבה טובה להתאבד.

אולי לא טובה מספיק, אבל טובה. קחו אותי לדוגמא, עוד לא התאבדתי... ומה יצא לי מזה? עוד סבל. ..................

narretrulz

New member
אהמ לא מדברים ככה לפני שיודעים

את הסיבה ואני אענה- לא יורשה לך לשאול.

אסף 1989

New member
בואנה, מה מציקים לך???

אני אומר, לך, קח מקל בייססול מעץ, דפוק בו מסמרים תבוא אל הילדים האלו ותפתח אותם אחד אחד, ככה לפחות עושים ברעננה. אוליי אתם חושבים אותי לאיזה עבריין אבל זה לא נכון, כשצריך לחטוף מכות, חוטפים וכשצריך להכניס מכות מכניסית, זה הכל, צריך להיות קשוחים בעולם הנוראי הזה!!!!!!! ואני לא יודע אם ההודעה הזאת לא צריכה להמחק....

אסף 1989

New member
לאאאאאאאאא

זה מעצבן, אני חייב לומר לו מה לעשות, זה מה שאני הייתי עושה.

אה כמו הסטליון אה?../images/Emo8.gif../images/Emo75.gif

ו...אמממממ..... אולי מסרים היה עוזר. יש פה ילדים קטנים שבכל מקרה...לא אמורים לשמוע דברים כאלה. כי יש אנשים שמושפעים מדברים כאלה.

למעלה