שנה טובה מתפוז אנשים

אסף 1989

New member
אני לא יודע אם הייתי

דופק לו בלטה בראש אבל הייתי בא עם חרים ומזיין אותו מכות, פותח לו ת'צורה, רציני איתך לגמרי!

צדק8

New member
אוקיי

אני לא מכירה אותך מספיק (= בכלל לא
) כדי לדעת אם באמת תעשה את זה. אבל אם כן היי*ת* עושה את זה אז אולי באמת עדיף שהמצב ישאר ככה
לפתור דברים בעזרת מכות זה אחד מהדברים היותר מטומטים שאשר לעשות

אסף 1989

New member
אני לא מסכים איתך

דבר כזה, אי אפשר לפתור בדרך אחרת, זאת הדרך היחידה והקשה לפתרון הבעיה, אחרי שיראה להם שהוא לא מפחד ויכניס פה ושם כמה מכות הגונות הילדים האלו לא יסתכלו אפילו לכיוון שלו.

זה נכון...../images/Emo75.gif

אבל... אז אפשר לפנות לכל מיני גורמים..ואתה יודע זה לא יהיה יפה ברב המקרים! חח ואפשר גם את הקטע של המכות שזה ממש קל...

mkuzi

New member
זה כל העיניין!!!

אסף אין לי את האומץ לעשות מעשה כזה וכשאתה תחשוב עוד קצת תבין שזה בילתי אפשרי פשוט לשלוף מהתיק איזה כלי נשק ולהתחיל להרביץ זה לא מציאותי!!! ועוד דבר: לא היה לי חברים כשהשפילו אותי לא היה את מי "לארגן" כדי "לעלות" על הילדים המציקים האחים שלי בצבא ובפעם האחת והיחידה שכן אח שלי בא ואיים על הילד המציק אמא שלו התקשרה ודרשה מאח שלי להתנצל... מה לעשות סוג כזה של אלימות לא יפתור שום דבר... אין לי את הכוח והאומץ להחזיר לילדים האלה מכות וכשאני מגיע הביתה אז אני מוציא את הזעם על עצמי כפי שאולי ראית באחת ההודעות ואולי זה מה שעשה הילד שהתאבד אם הציקו לו והשפילו אותו בצורה דומה. מה שכן חייבים לדעת זה מה בדיוק גרם לילד להתאבד כי אם הצקות זאת הסיבה אז צריך להכניס את הילדים שהציקו לחדר מתים ולהראות להם מראות זוועה שלא ישכחו לעולם אבל לעולם לא יחזרו ללגלג אפילו בקצת על מישהו או משהו!!!

אסף 1989

New member
מה שאני מציע

זה, שבאותו רגע שאחד הילדים האלו מציק לך, למשל בחצר, את רץ הצידה, לוקח בלטה ובצעקות אתה מאיים שאתה זורק את הבלטה אם הוא לא יעזוב אותך, אם הוא לא מסכים תזרוק לו את הבלטה על הרגל, תראה שאתה מטורף, תראה זעם בעיניים, תראה איך שבא לך להרוג את אותו ילד. ואז הם יעזבו אותך, אני מבטיח לך! פשוט תראה שאתה מ-ט-ו-ר-ף!!!!!!!!

mkuzi

New member
תביני....

אני ח-י-י-ב להוציא לעצמי שם של מטורף כדי שיפחדו ממני אם לא יפחדו ממני יציקו לי וישפילו אותי... ככה זה עובד עם הערסים של עמק הירדן-מי שלא מפחדים ממנו-משפילים אותו... אני אישית מעולם לא הייתי מעורב בהשפלות כי אני יודע מה התחושה של להיות מושפל ומועלם לא היה מישהו שהיה "מתחתיי"...

mkuzi

New member
../images/Emo150.gif אוי אספוש' האיום!!!!!

זה לא מציאותי!!! כיום (בנתיים) אף אחד לא מציק לי אבל בבית ספר הקודם (כשהיתי בכיתה ח' שנה שעברה) אין לי שום יכולת לקחת סתם בלטה ולהתנהג כמו מטורף למרות שזה משצריך לעשות... תאר לך שזה שטח שהוא רק אדמה שמתפוררת לך בידיים... תנסה להבין שאין לי את האומץ לעשות את זה. אין לי את היכולת להראות מטורף... אני מפחד מהם אבל אחר כך בבית רק אז אני מגיע לאובדן שליטה על עצמי אני יכול להרוג בן אדם כשאני באובדן שליטה כזה... אבל בבית הספר כשעומד מולי ערס בגובה מטר 70 אני לא יכול לעשות כלום וזאת הבעיה שלי... ואין שום אנשים מבוגרים שיעצרו את הילדים המציקים... יש לי "הצתה מאוחרת" בקיצור רב.... אבל אני מדבר על כיתות ז'-ד' כיום כשלמדתי להתעצבן בו ברגע שערס מציק לי זה לא קורה ורק פעם אחת יכלתי לבחון את עצמי וגם הפעם הזאת לא הייתה רצינית... אם אתה היית שם יכול מאוד להיות שהיית משתיק אותם קצת אבל לא ניראה לי שאתה מכיר את הערסים של עמק הירדן....

אסף 1989

New member
מותק

ואתה לא מכיר את הערסים של רעננה, את כל האלפרונים והדבושים למיניהם. למזלי אני חבר של כמה מהם אבל כשמישהו מסתבך איתך הוא לא יוצא מזה בשלום.

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה לכולכם!! שתצליחו בלימודים, בענייני הסוסים, שיהיה לכם שנה בססטט.. שבחצי שנה הקרובה ניצור קהילה מדהימה- שכולם יהיו חברים של כולם.. שיהיה כמו "זוולה" חחחחח יש מישו שיודע למה אני מתכוונת

חג שמח לכולם

(>'''<) |\.../| ( ,'o' ) ( - . -) .•°.• c(''')''') \(")o(") שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה <> (¯`'·.¸(¯`'·.¸__________________¸.·'´¯)¸.·'´¯) <> (¯`'·.¸(¯`'·.¸ ################## ¸.·'´¯)¸.·'´¯) ::>---==>>>---> !!חג שמח<---<<<==---<:: (_¸.·'´(_¸.·'´ ################## `'·.¸_)`'·.¸_) <> (_¸.·'´(_¸.·'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯`'·.¸_)`'·.¸_) <> ממני אלה

שנה טובה לכווווווווווווווולם!!!!

יאיייייי כמו שאתם רואים חזר לי האינטרנט!!!!!!
אני מאושרתת.. וראיתי שההתאחדות קיבלו סוף סוף שכל והם עושים דירוג לאליפות צפון ומרכז!! שאוווההה!!!!!! יש לי מלא להתעדכן!

למעלה